Starity

Ariana Grande beismerte: a Side to Side a szexről szól (18+)

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 02. 20:23 #61
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
@Gothic01
Én csak azt mondom, hogy nem mindenki és minden egyforma, és a zeneipar nem fehér és fekete. Nem minden dal bír mély tartalommal és nincs mindenhez művészi klip és ez így van helyén. Vannak dalok, ahol nem az a cél, hogy nagy életbölcsességeket fogalmazzonak meg, hanem hogy eladható legyen és kielégítse a közönséget. Szembeállítasz egy fiatal pop énekesnőt és egy húsz éve működő metálbandát, miközben sem a célközönség, se a mondanivaló, se a stílus, se az nem közös, hogy mit képviselnek. Én még mindig állítom, hogy nem létezik rossz és jó zene, csak különböző ízlés.
1 felhasználónak tetszik: dtsz
2016. szeptember 02. 21:16 #62
LovelyBarbaraPalvin
LovelyBarbaraPalvin
Hunter

Státusz,, Family don't end with blood " - Bobby Singer, Supernatural
Hozzászólás: 2546
Csatolások: 686
Azonosító: 226899
Mekkora álszentek vagytok komolyan. Az utcán elmegy mellettek egy lány aki rövidnadrágban van es kivágott pólóban már rögtön ribanc, de ha egy 20 valahány éves csaj úgy akar felnőttnek tűnni, hogy hiányos öltözékben rázza a seggét és ilyen dolgokról énekel az művészi.
Szerintem ha Miley Cyrus írna ilyen zenét akkor elmondanátok mindennek és jonnének a "hiányzik a régi Miley " kommentek..

Ha egy osztalytársatok írna magának egy olyan zenét ami erről szól akkor is művészi lenne?
2016. szeptember 02. 22:03 #63
- törölt felhasználó -    
Idézet (MadHatter @ 2016.09.01. 21:49)
Nem tudom, miért gondoljátok sokan azt, hogy egy dalszövegnek csakis mély tartalommal és szigorú erkölcsökkel kell rendelkeznie. Csomóan elfelejtitek, hogy a zene az elsősorban szórakozás, és nem minden lehet egy megzenésített Arany vers, jesszus, nincs idegesítőbb az álszenteskedésnél. rolleyes.gif Egyébként nem Ariana és Nicki dolga, hogy felneveljék a generációt, tehát az őket nem teszi "felelőssé", ha valaki őket tartja példaképnek biggrin.gif

Teljesen igazad van! smileeee.gif
2016. szeptember 02. 22:06 #64
- törölt felhasználó -    
Én senkit nem akarok megbántani, de Amerika egy más világ. Náluk ez elfogadható, hogy meztelenkednek. Magyarországán ez erkölcstelen számít. Ahogyan azt a miniszterelnökünk is mondta egy irrliberális államban élünk, Amerika liberális.
Nem azzal van a baj, hogy a 10-17 évesek rövid nadrágban járnak, ha nem az hogy kelletik magakutak és nem mellesleg az ilyenek vagy erőszak áldozatai lesznek vagy már 14 évesen elvesztik a szüzességüket. Ez itt Magyarország, ahol mindenki kihasználja a másikat. Ez van? Sajnos megy a népbutítás, mint ami látszik is némelyik ember hozzászólásában. Én is voltam 17 éves, de nem volt ki a fél s*gget és nem voltam p*csa részeg sem.
2016. szeptember 03. 00:57 #65
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ag_laja @ 2016.09.02. 18:59)
4. Gothic01 ezt már egyenesen neked címezem. A profilod feltárod, hogy te inkább rockot hallgatsz. Ebből következtettem, hogy valószínüleg nem tartod az ujjad Ariana kerrierjének pulzusán. Hidd el ugyan az a storyja mint a többi Disney Nickelodeon gyereksztárnak. Végetér a proekt ami híressé tette őket, egy ideig még hozzák azt a kiállást amit a gyerekek megszokhattak tőlük, hogy ne tünjenek el a süllyesztőben. 
Aztán egy idő után mindegyikük teljesértékű elődó szeretne lenni, nem pedig a gyerekek kedvence Hannah Montana, a babaarcú Selena-Disney hercegnő, vagy épp az ártatlan kis aranyos Ariana. Grande a Love Me Harder-óta próbálja levakarni magáról ezt  "hercegkisasszony imidzset" - hogy téged idézzelek. Az említett dalnak még anno 2014 szeptember 30-dikán volt a premierje. Úgyhogy 2 évnyire vagy eltájolódva. 
P.S megnéztem a dalok szövegét amiket követendő példákként hoztál fel, a You Want a Battle tényleg jó volt, de a többi csak a szokásos "összetörted a szívem, hát sírok egy sort" szám. A depresszió ne legyen már egyenlő az igényességgel!

Nem követem, de tudom, hogy ugyanaz a séma mindnél, befutnak egy sorozattal, ahol "aranyosak" és addig meg is felel vele a gyerekesebb imidzs, ameddig gyűlnek a rajongók meg jönnek a bevételek. Így adja el magát hosszú ideig, aztán meg egyszer bekattan, hogy "én egy érett felnőtt nő vagyok már és nem egy gyerek", ezért halmozzák a hülyeségeket hülyeségekre, hiányos öltözetekben illegetik magukat, hogy bizonyítsák, "mennyire felnőttek lettek". Attól, hogy X idős az még nem jogosítja fel rá, hogy ne tudjon rendesen felöltözni. Jen Ledger is annyi idős, mint a drága Ari és fel tud normálisan öltözni, egyedül a tehetségével vonja fel magára a figyelmet.
P.S: Hogy normálisan lehessen érteni a "Venom"-t, a You want a battle?-t meg kell nézni előtte és utána hozzávenni a klipes verziót a Venom-ból. Az előző folytatása, lehet sima, depressziós "összetörted a szívem" dalnak is értelmezni, de kb. azt mutatja be, hogy ha a hosszú idő után kitör valaki az elnyomott állapotból, akkor is még érződik az ominózus ember hatása egy ideig folyamatosan, hiába nincs ott és kell idő az átállásra és a teljes megnyugvásra. A dalok üzenetéről több helyen nyilatkoztak, sokszor félreértelmezik őket. Ez a depressziós vonal meg az öngyilkosságra buzdításos szöveg meg olyan általánosítás, mintha azt mondanám, hogy szinte az összes pop dal csak azt hirdeti, mint Ariana ebben... Pont, hogy rengetegen az ellenkezőjét, az "állj ki magadért, ne tűrd, hogy elnyomnak" elvet üzenik a dalaikban, a Skillet több albuma is társadalomkritika és nem depressziós rinyálás, arról szólnak, hogy hogyan áll a társadalom azokhoz, akik nem illenek bele az elvárásokba valamiért. A Coma White MM szám is a drogok ellen van, mint jó sok más előadóktól, így elég nagy túlzás kibökni ezt a szigorúan véve züllöttek és öngyilkos hajlamúak szöveget. Ez már szintén egy másik és sokkal hosszasabb téma lenne, úgyhogy ennyivel be is fejezem.
2016. szeptember 03. 01:47 #66
x Maite_Sandra x
x Maite_Sandra x
anxious kitty

StátuszHope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.
Hozzászólás: 3074
Csatolások: 76
Azonosító: 143003
Ha szexről akarnak énekelni, énekeljenek. You do you, you know. És senkinek nincs itt joga egyikőjüket is k**vának hívni. Ha egy pasi énekelne ugyan erről, akkor máris nem lenne annyira érdekes. Amúgy ez miért is meglepő? A pop dalok közé sorolható számok vagy szexről vagy szerelemről szólnak, úgyhogy...
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2016. szeptember 03. 11:38 #67
Dóra119
Dóra119
*Los Angeles*

StátuszRelax...
Hozzászólás: 2156
Csatolások: 17
Azonosító: 232436
Nem is tudtam...
2016. szeptember 03. 12:08 #68
- törölt felhasználó -    
Ha valaki többször is meghallgatta a dalt(elolvasta a dalszöveget egy idő után rájöhetett, hogy erről szól. De nem értem ez egyeseknek miért baj..
2016. szeptember 03. 12:18 #69
- törölt felhasználó -    
Hát jó... Erről dalt kell írni és isteníteni a csajt, de ha Britney vagy Miley vagy Selena vagy tudjam isten ki írna ilyet, akkor az fú de botrányos... Aribancnak meg mindjárt szobrot emeltek. -.-"

(Oké nem azt mondom, hogy amit Miley művelt normális volt, tényleg eléggé... khm átalakult és nem túl elviselhető volt, egy időben én sem követtem őt, de azért értitek mit akarok mondani...)
2016. szeptember 03. 13:24 #70
Justine.
Justine.
visszatérő vendég

StátuszI'm happy princess.
Hozzászólás: 266
Csatolások: 14
Azonosító: 257107
Nagyon jó dal és klip az hogy miről szól ehez képest semmit nem számít hogy miről szól és ha valaki ez miatt utálja vagy elitélí az egy hülye gyerek. Mert Miley és Nicky is ilyen fajta számokat hoznak létre.
2016. szeptember 03. 13:28 #71
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Manapság már mi nem szól a szexről...?
2016. szeptember 03. 14:10 #72
Kitti45
Kitti45
visszatérő vendég

Státusz"A nyugalom gondolata az ülő macskában rejlik."
Hozzászólás: 245
Csatolások: 0
Azonosító: 219045
khalifa Hogy én mennyire egyetértek veled! biggrin.gif
2016. szeptember 04. 09:38 #73
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Persze, valahogy a köztudatban kell maradni.
2016. szeptember 04. 16:26 #74
welcometothereallife
welcometothereallife
új tag

StátuszBe a little bit crazy, just for a fun
Hozzászólás: 43
Azonosító: 259088
Persze, ha férfi csinálná, akkor semmi baj nem lenne, nemde? Ariana is pont ezt mondta: Ha férfi mászkál fél meztelenül az utcán, az szexi, ha csaj egy melltartóban, az botrányos. Borzalmas, hogy milyen az emberek értékrendje. Nem utolsó sorban, ha gyerekek elbutulnak, az nem Ariana hibája, hanem a szülőké. Persze, akarhat a kisgyerek kimenni egy picsa gatyában az utcára, de ugyanakkor a szülő azt is mondhatja, hogy te így nem mész sehova kislányom. Ennyi smileeee.gif
2016. szeptember 04. 17:15 #75
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Idézet (welcometothereallife @ 2016.09.04. 16:26)
Persze, ha férfi csinálná, akkor semmi baj nem lenne, nemde? Ariana is pont ezt mondta: Ha férfi mászkál fél meztelenül az utcán, az szexi, ha csaj egy melltartóban, az botrányos. Borzalmas, hogy milyen az emberek értékrendje. Nem utolsó sorban, ha gyerekek elbutulnak, az nem Ariana hibája, hanem a szülőké. Persze, akarhat a kisgyerek kimenni egy picsa gatyában az utcára, de ugyanakkor a szülő azt is mondhatja, hogy te így nem mész sehova kislányom. Ennyi smileeee.gif

Számból vetted ki a szót. smileeee.gif
2016. szeptember 04. 22:03 #76
Binci
Binci

Státusznever losing myself again for anyone
Hozzászólás: 753
Azonosító: 234227
Nem tudtam, de őszintén,miért nem szólhat arról?
Igen szeretem Arianat, de ez nem befolyásolja a válaszom, miszerint semmi baj ezzel. Felnőtt nő, írhat erről ha akar, Nicki Minaj meg...Nicki Minaj, egyáltalán nem lepődtem meg:D

És igen ha egy férfi tenné, biztos nem lenne baj, mert ők aztán lehetnek perverzek..xd Bitch pls.
2016. szeptember 04. 22:38 #77
RoMack
RoMack
visszatérő vendég

StátuszBREAKING: a reliable source has confirmed that none of you know shit
Hozzászólás: 222
Azonosító: 256845
olvasom a kommenteket és mindenkinek tök igaza van. Most egy nő mért ne írhatna erről. Mellesleg nagyon jó szám szóval ez minek számít
2016. szeptember 05. 17:01 #78
Kitti45
Kitti45
visszatérő vendég

welcometothereallife Tudod ezzel az a baj, hogy egy tini nem hallgat a szüleire....jobb esetben hallgat....
2016. szeptember 05. 17:01 #79
Kitti45
Kitti45
visszatérő vendég

Ariana is csak ezzel tud a köztudatban élni....meg nem is azzal van a baj, hogy a szexről szól! hanem azzal van a gond, hogy a szexet nem úgy állítja be, mint egy csodás érzést, hanem trágár szavakkal említi meg a dalban, és szerintem ez nem tűrhető egy 23 éves kifinomult nőrnél.... cool.gif
2016. szeptember 06. 18:54 #80
cat32
cat32
»hunter«
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Szerintem az előzőeknek igaza van.Szerintem ezzel nincs nagy baj,amig a videóban nincsenek olyan tartalmak.De érthető h Ariana most ilyen dalokat ír.Ő most szerelmes.Amikor Justin,Zayn is az volt,nekik is ilyen tèmájú dalokat adtak ki.Az emberek egyszerűen nem tudják felfogni, hogy Ariana felnőtt.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok