A 22 éves énekes éppen Nyugat-Hollywoodban ütötte el az idejét, amikor egyszer csak roppant kellemetlen szituációban találta magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Arcpirító helyzetbe került Justin Bieber
2016. szeptember 02. 12:37
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. szeptember 02. 12:50
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Igaza van Cassie3-nak
Nyilvánosan közösült a barátnőjével + közszemle elé tette a férfiasságát is,és erre meg pont egy ilyen helyzetben érzi magát kelemetlenül??Napi szinten történik ilyen átlag emberekkel is,valóban égő helyzet de azért a pucérkodás ill.nyilvános közösülés sokkal égőbb,kellemetlenebb és gázabb szituáció..
Nyilvánosan közösült a barátnőjével + közszemle elé tette a férfiasságát is,és erre meg pont egy ilyen helyzetben érzi magát kelemetlenül??Napi szinten történik ilyen átlag emberekkel is,valóban égő helyzet de azért a pucérkodás ill.nyilvános közösülés sokkal égőbb,kellemetlenebb és gázabb szituáció..
1 felhasználónak tetszik:
Cassie3
2016. szeptember 02. 13:01
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline |
Adom!Nőjön fel,mert ilyen mindenkivel megeshet,de olyan már kevésbé,hogy valaki nyilvánosan közösül a csajával.
2016. szeptember 02. 13:06
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Kezdeném azzal a kérdéssel, hogy ebben mi kínos van? Vagy hogy azok után hogy napi szinten halmozza fel maga mögött a botrányokat, még ezek után érzi magát kínosan. Mikor felmosóvödörbe vizel, a kamerák előtt pettingel a barátnőjével és leköpi a rajongóit nem érzi magát kínosan, ettől viszont egészen biztosan... érdekes feltételezés, az már egyszer biztos.
2016. szeptember 02. 13:07
Hát valóban kellemetlen dolog az ilyen de amikor nyilvánosan kefélgetett a nőjével az már nem volt ennyire kínos?
2016. szeptember 02. 13:56
Nem hiszem hogy helyén való lenne az hogy kifizetik a számláját....ha nekem vannak pénzügyi bajaim akkor nemmfizeti ki senki helyettem. Justin ugyon olyan ember mint mi csak sokkal gazdagabb.....
2016. szeptember 02. 14:07
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Biztosan nem fizettem volna ki neki.. Nem érdemli meg. Ahhoz nálam túl alacsony szinten van. De azért remélem volt annyi emberség és gerinc, hogy megköszönte.
2016. szeptember 02. 14:21
A rajongója nagyon kedves volt akkor. De miért ciki, ha a bankja elutasította a hitelkártyáját? Ezt nem értem, de mindegy... <3
2016. szeptember 02. 14:53
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline |
Érdekes, hogy Letargiás Biebernek teher a rajongók szeretete, de ilyen alkalmakkor nagyon örül nekik. Biztos nem fizettem volna ki [...] sőt, még direkt ki is nevettem volna vagy veszek egy +szendvicset, hogy lássa "én kitudom fizetni". A rajongótól tényleg nagyon kedves gesztus volt, de Bieberke nem érdemelte volna meg. Reméljük legalább egy fotót kapott a hős.
2016. szeptember 02. 15:41
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
De miért csinálnak ilyet a bankok? Nekik ez valamiért jó vagy csak szívatják a sztárokat? Tényleg kínos lehetett de a szerencse hogy egy rajongója ott termett és kifizette neki. Egyébként ezek után még az lenne a legbecsületesebb Justintól ha visszautalná azt a pénzt. Elvégre mégiscsak ő a gazdagabb... Remélem nem lesz akkora seggfej hogy nem fizeti vissza!
2016. szeptember 02. 15:54
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Andiie
Nagyon adom!
Nagyon adom!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.