Starity

Teszt: Az elmúlt hónap legjobb és legrosszabb szépségápolási termékei

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 04. 12:29 #21
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Alexandra1809 @ 2016.09.04. 12:15)
Beyla ugy ertettem a tokeletes bort hogy nem lesz csunyabb csak mert sminkelsz ha normalisan tisztitod. Nekem is vannak rosszabb napjaim a borommel de ezek hormonalis gondok es eves kerdese is mert ha zsirosat eszel eszre lehet venni hogy a borod is zsirosabb. Regebben nagyon priblemas volt a borom es tobb kozmetikus is mondta hogy nem a sminktol. A legtobb mostani smink szellozik amugy

Pont a lényeget, nem érted. Ha a pólusokat eltömíti az alapozó, púder (már pedig el szokták általában), akkor egy egész napos viselést követően (pláne, ha a hét mindennapján felkened) igen is csúnyább lesz a bőr. Tapasztalat. Mióta én is gyakrabban viselek alapozót, jóval több a pattanás rajtam. Biztosan köze van annak is ezekhez a dolgokhoz, hogy mit eszünk, de a zsíros arcbőrért a faggyútermelésnek van köze, amit a hormonrendszerünk (azt hiszem a hipotalamusz) szabályoz. Állítólag sok vizet kell fogyasztani, egészségesen kellene étkezni és a hormonok helyre pofozása sem ártana. Valószínűleg neked is inkább ez okozta a problémát, ez pedig már kórosnak minősíthető, tehát nem a smink a megoldás, hanem a bőrgyógyászat. Egyébként én többfajta alapozót kipróbáltam, és a többségük valóban olyannak hat az arcomon, mintha maszkot viselnék. Jelenleg Miss sporty termékekre vagyok ráállva, az alapozójukkal is úgy, ahogy meg vagyok elégedve, de nem az igazi. A nagyon burzsuj márkákat pedig a pénztárcám nem engedi meg sajnos.

Ez a cikk többek között azért is jött most be, mert az előzővel ellentétben, elérhető árú, kategóriájú sminktermékeket mutatott be. Tehát ennek hasznát vettem, valamelyiket ki is fogom próbálni, amint eljutok néhány hasonló áruházba, mondjuk a Müllerbe.
2016. szeptember 04. 14:24 #22
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
én vagyok az egyetlen aki nem tudja mi a különbség a púder, alapozó, korrektor, bronzosító meg ki tudja még milyen poros/kenős barna cuccok között?

nem igazán használok ilyeneket, egyrészt annyira fehér sosincs belőlük mint az én arcbőröm meg nem szeretem, ha mindenféle baromság van az arcomon és ne adj isten még a pólóm nyakát vagy bármimet befogja...én az arckrémekre és pakolásokra esküszöm

alapból nem vagyok erős skmink párti, sosem értettem egyeseknek honnan van pénze 4000-es szempilla-spirálokra meg ilyenek...na meg hogy reggel ötkor kinek van ideje/kedve munka vagy suli előtt még ilyenekre..
2016. szeptember 07. 06:42 #23
AnnaZriinyi
AnnaZriinyi
underworld shooter♦

StátuszAbsque pugna non est victoria.«
Hozzászólás: 1951
Csatolások: 16
Azonosító: 239228
Elody: adom!!
2016. szeptember 07. 16:16 #24
missdaisy
missdaisy
sérendipité
Hozzászólás: 1633
Csatolások: 34832
Azonosító: 249895
A Rimmel púder nagyon szimpatikus lett a cikk által, ha jönnek a Glamour napok lehet benevezek rá wink.gif Köszönet a cikkért, jó látni, hogy ilyen témában is írnak az oldalon blush.gif
2016. szeptember 13. 07:50 #25
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Csatolások: 0
Azonosító: 214153
Idézet (Elody @ 2016.09.04. 14:24)
alapból nem vagyok erős smink párti, sosem értettem egyeseknek honnan van pénze 4000-es szempilla-spirálokra meg ilyenek...na meg hogy reggel ötkor kinek van ideje/kedve munka vagy suli előtt még ilyenekre..

A smink nem valami sátántól vett dolog, igényes és mértékletes használat eredményeként az ember külsejének előnyeire képes felhívni a figyelmet, a hátrányokat pedig nem feltűnő, de eredményes módszerrel enyhítheti, elfedheti.
Szerintem sminket viselni mindenkinek a saját magánügye - ha valakinek az a vágya, hogy egy komplett drogériát felkenjen a fejére - lelke rajta! Persze, itt érdemes megjegyezni, hogy felesleges és túlzott mennyiségben már nem is esztétikus,inkább nevetséges és ellenérzést generáló.
Én a hétköznapokon szeretek tust használni, mert egy jól meghúzott tusvonal csodákra képes (optikailag nagyítani és megnyújtani a szemet), de nem szokásom a korrektor-alapozó-púder-pirosító-kontúr-kombóval utcára lépni. Felesleges vastag púder és korrektor-maszkot felkenni, mert azok csak elfedik a pórusokat, ezáltal nem lélegzik a bőr, a kosz, por és sminkmaradványok meg dugót képeznek a pórusokban, és kialakulnak a mitesszerek és pattanások.
Én a magam részéről inkább veszek egy prémiumkategóriás sminket, minthogy ugyanazt a pénzt, teszem azt, alkoholra költsem egy hétvégén. Arról nem beszélve, hogy egy drágább termékben sok esetben minőségibbek az alapanyagok, és talán nem olyan káros a bőrre nézve, mint egy filléresben.
2016. szeptember 15. 16:49 #26
starity girl2000
starity girl2000
chill

StátuszDammit
Hozzászólás: 5156
Csatolások: 172
Azonosító: 185641
nem értek a kozmetikai cuccokhoz de nem veszítek vele sokat. láttam néha zoellától videókat amikben magára keni azt az undorítóan sok kencét és elment még a kedvem is a sminkeléstől, mer komolyan, frusztráló már az is ha szempillaspirál van ratam. szóval köszike, nálam a smink nem gyere be kategória. de persze jó dolog az és sokat is segít, pl a korrektor, én csak azt használok(minimálisan)
2016. szeptember 16. 21:14 #27
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Az a bronzosító nagyon tetszik. ohmy.gif A MasterContourt használom már egy ideje, azthiszem még nyáron bukkantam rá - utálom, hogy nálunk alig lehet kapni normális kontúrszettet - de őszintén szólva nemtudtam, hogy vannak belőle árnyalatok. biggrin.gif Egyébként nagyon szeretem, könnyű vele dolgozni is.
2016. szeptember 18. 10:36 #28
- törölt felhasználó -    
Én úgy tudtam, hogy Rimmeles púder drágább. Nem mertem megvenni, mert olvastam róla rossz véleményeket is, de így lehet beszerzek egyet.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!