Kétségtelen, hogy Beyoncé karrierje csak úgy szárnyal ebben az évben. Az elfoglaltságai mellett azonban a családjára is bőven jut ideje!
A teljes cikkhez kattints ide!
Új taggal bővült Beyoncé családja
2016. szeptember 03. 13:54
2016. szeptember 03. 13:57
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Na,így más rokkal aranyosabbak! Mind a ketten normális ruhában,mint egy nornális család!
Amúgy macskát senki nem vesz?:/
Amúgy macskát senki nem vesz?:/
2016. szeptember 03. 13:59
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Nagyon aranyos Blue Ivy és a kutya is. Beyonce nagyon jó anya.
2016. szeptember 03. 14:03
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline |
Nagyon édi kutyus!
2016. szeptember 03. 14:29
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline |
Annyira bírom és szeretem ezt a családot
Olyan békések,és nyugalmasak
Megérdemlik a sikert és a szeretetet.Blue nagyon aranyos és szép kislány.Bey egyszerűen csodálatos anyuka és nagyon rendes asszony.Jay Z meg kiválló apuka és családfő..
Imádom az ő párosukat,ja és a kutyáról szólva irtóra aranyos
Olyan békések,és nyugalmasak
Megérdemlik a sikert és a szeretetet.Blue nagyon aranyos és szép kislány.Bey egyszerűen csodálatos anyuka és nagyon rendes asszony.Jay Z meg kiválló apuka és családfő..
Imádom az ő párosukat,ja és a kutyáról szólva irtóra aranyos
2016. szeptember 03. 16:15
Ennek a tökéletes családnak a férfi tagja nem egyszer megcsalta a hitvesét. Sőt törvényenkívüli fia is van, aki anny idős mint a Beyonceval való kapcsolata. Ennek a tökéletes családnak női tagjának, legújabb lemezén olyan dal kapott helyett ami arról szól, hogy a nő a közös gyermekükkel ott hagyja hűtlen férjét. És végezetül: Blue Ivy, külsejével az anyja helyett sajnos a papájára ütött, szegényke. De hátha még kialakúl.
2016. szeptember 03. 16:38
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline |
Lehet, hogy csak én vagyok iyen "rosszindulatú", de szerintem a képek nagyon műek, a Kardashian és Taylor Swift féle beállított fotókra emlékeztetnek. A képeknek amolyan "Beyoncé a világ legjobb anyukája" feelingje van... Konkrétabban: Az emberek (általában) nem először a kislányt és/vagy a kutyust nézik, hanem Beyoncét, hogy mennyire jó édesanya és ezzel természetesen semmi gond nincs, de nekem a felvételek alapján az énekesnő nagyon megjátszottnak tűnik, nem is beszélve arról, hogy a képek nagyon művészire sikeredtek és a lesifotósok inkább a kellemetlen pillanatban vagy megjelenésben fotózzák le a hírességeket. Költői kérdés: Ha ezek tényleg lesifotók, akkor Beyoncénak miért vannak meg, mert kétlem, hogy végig kutatta volna értük a netet?!
2016. szeptember 03. 17:24
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
De cuki a kutyus ❤❤
2016. szeptember 03. 17:24
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline |
De cuki a kiskutyus ❤❤
2016. szeptember 03. 17:55
ninnalanyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.09. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 246183 offline |
Ezeket a képeket nem hiszem, hogy lesifotósok készítették, hiszen Beyoncé a hivatalos oldalára is rengeteg képet felpakolt. Szerintem ezeket vagy Jay Z csinálta vagy valami közeli ismerős / testőrei bárki, aki közelebb áll hozzá.
Amúgy nagyon édes a kutyus és csinosak a hölgyek is. Bluenak nagyon cuki a ruhája!
Amúgy nagyon édes a kutyus és csinosak a hölgyek is. Bluenak nagyon cuki a ruhája!
2016. szeptember 03. 19:42
Idézet (Andiie @ 2016.09.03. 16:38)
Lehet, hogy csak én vagyok iyen "rosszindulatú", de szerintem a képek nagyon műek, a Kardashian és Taylor Swift féle beállított fotókra emlékeztetnek. A képeknek amolyan "Beyoncé a világ legjobb anyukája" feelingje van... Konkrétabban: Az emberek (általában) nem először a kislányt és/vagy a kutyust nézik, hanem Beyoncét, hogy mennyire jó édesanya és ezzel természetesen semmi gond nincs, de nekem a felvételek alapján az énekesnő nagyon megjátszottnak tűnik, nem is beszélve arról, hogy a képek nagyon művészire sikeredtek és a lesifotósok inkább a kellemetlen pillanatban vagy megjelenésben fotózzák le a hírességeket. Költői kérdés: Ha ezek tényleg lesifotók, akkor Beyoncénak miért vannak meg, mert kétlem, hogy végig kutatta volna értük a netet?!
Adom!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.