,,Nagyon gondoskodó lélek, aki olyannyira szereti kis hercegnőjét, hogy nemrég félmilliós táskával lepte meg őt."
Really? Ez aztán a szeretet...
Minek egy 3 évesnek táska pláne félmilliós? Wtf.
Őrület! Méregdrága táskával flangált Kim Kardashian 3 éves kislánya
2016. szeptember 04. 22:11
astonmartinprincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.30. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 259436 offline |
Minek?
Azért, mert megteheti
Őszintén, ti meglepődtök?
Olyan anya, mint bárki más. A legjobbat akarja a kislánynak. Mivel Kim és Kanye nem épp a szegénységükről és visszafogottságukról híresek, így vett egy félmilliós táskát a gyerekének. Miért? Mert Kim és Kanye azt szeretné, ha az Ő gyerekük mindenből a luxust kapná.
Bármit ellehet mondani erről a nőről és a családjáról, de azt nem, hogy nem adják meg egy kisgyereknek a lehető legjobbat.
Az előttem szóló is mondta, hogy Kimnél nincs táska, így elég valószínű, hogy az övé, csak a kislány elkérte.
Azért, mert megteheti
Őszintén, ti meglepődtök?
Olyan anya, mint bárki más. A legjobbat akarja a kislánynak. Mivel Kim és Kanye nem épp a szegénységükről és visszafogottságukról híresek, így vett egy félmilliós táskát a gyerekének. Miért? Mert Kim és Kanye azt szeretné, ha az Ő gyerekük mindenből a luxust kapná.
Bármit ellehet mondani erről a nőről és a családjáról, de azt nem, hogy nem adják meg egy kisgyereknek a lehető legjobbat.
Az előttem szóló is mondta, hogy Kimnél nincs táska, így elég valószínű, hogy az övé, csak a kislány elkérte.
2016. szeptember 04. 22:16
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Milyen jó lehet annak, akinek ennyi pénze van... Amúgy egy 3 éves kislánynak teljesen felesleges ilyen drága cuccokat venni. Van vagyona, megteheti, de normális ember nem az ablakon szórja ki a pénzét.
2016. szeptember 04. 22:48
Nagyon édes kislány az anyukája pedig makulátlan. Lehet hogy túlzás volt a táska de Kim ezt érezte jónak és egyértelműen csakis a jót, a szépet és a legmenőbb cuccokat akarja megvenni egy szülő a gyermekének
2016. szeptember 04. 22:50
ezen mit kell kiakadni? Kimcsike Szardashian csapjából is pénz folyik.. Csoda, hogy egyáltalán sétálnak nem limó viszi őket.
2016. szeptember 04. 23:05
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
És mivanha nem a kicsié a táska,csak az annya helyett vitte ,mert éppen ahoz volt kedve? nem védem,mert nemis ismerem a nőt,ha a starity nemlenne aztse tudnám,hogy létezik de nos...kitudja mi az igazság ..meg voltaképpen kit érdekel? xD az ő dolga mit csinál..aki meg irigykedik rá..irigykedjen
2016. szeptember 05. 06:28
blvckthelegend |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.01. Hozzászólás: 531 Csatolások: 7 Azonosító: 258545 offline |
Hogy lehet olyan szemüveget felhúzni mint ami Kimen van? o.O
Körülbelül olyan így a feje, mint egy légyé.
Körülbelül olyan így a feje, mint egy légyé.
2016. szeptember 05. 08:08
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline |
Fallengirl ebben teljesen igazad van. De ha valóban a kislányé a táska akkor nagyon sajnálom, mert már most ehhez van szokva akkor mennyire sznob felnőtté fog válni.
2016. szeptember 05. 14:33
QueenMabúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.20. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 257257 offline |
Mindenki megvenné a legdrágább dolgokat a gyerekének, ha tudná. Egyébként aranyos kislány, mindig remekül fel van öltöztetve, de vajon van gyerekkora? Olyan igazi melegítőben homokozós, fetrengős félére gondolok.
2016. szeptember 05. 18:38
RedKoiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 255348 offline |
Nem biztos, hogy ez a legjobb példa egy gyereknek. Ugyanis ha felnő, lehet, hogy nem fogja értékelni az átlagos cuccokat, csak a 'drágát'. Ettől függetlenül, ők döntik el mit vesznek neki. Természetesen mindenki a legjobbat szeretné a gyerekének, de ha mindenből a luxust kapja, akkor vajon milyen ember lesz belőle? De mindegy is, ők tudják.
2016. szeptember 08. 19:23
Előre leszögezném, hogy nem vagyok féltékeny.
Mi a francnak kell egy gyereknek ilyen cucc?! Én az Ő korában rózsaszín, lovas, Barbie-s táskákkal rohangáltam. (már ha kaptam egyet-kettőt )
Istenem ennek mi értelme...
Mi a francnak kell egy gyereknek ilyen cucc?! Én az Ő korában rózsaszín, lovas, Barbie-s táskákkal rohangáltam. (már ha kaptam egyet-kettőt )
Istenem ennek mi értelme...
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni