A 21 éves szupermodell a Fendi újdonságát mutatta be tegnap a milánói divathét keretein belül.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismét közszemlére tette melleit Gigi Hadid
2016. szeptember 23. 14:40
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. szeptember 23. 14:54
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
De undorito ez a no ! Melltartorol nem hallott meg?!
2016. szeptember 23. 15:05
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Semmi baj sincs azzal hogy mutogatja a melleit. Nem lesz ettől még ribanc. Ez egy divatbemutató volt. Ott azt vesz fel amit mondanak neki, nem azt amit akart. Amúgy meg egy férfi mutogathatja a mellbimbóját egy nő meg nem? Az a baj,hogy még ti magatok is saját magatok ellen fordultok ezzel. Amúgy is, kit érdekel hogy mutogatja magát? Legalább van elég bátorsága. Most nem megvédem mert nem szeretem Gigit, hanem mindenkit aki ugyanezt teszi.
1 felhasználónak tetszik:
loricity
2016. szeptember 23. 15:17
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline |
A Tescoban a pénztáros elvette tőlem a Cini Minis müzlimet, mert azt mondta, hogy ő ezt nem szereti, ezért nem vehetem meg szóval én sem értem, hogy mit képzel magáról Gigi, ő egy modell és olyan ruhát vesz fel, amilyet akar; ha egy Dior divatbemutatón van: nyugottan vegyen fel Channel ruhát, az sokkal jobban áll neki.
(Szarkazmus)
(Szarkazmus)
1 felhasználónak tetszik:
loricity
2016. szeptember 23. 15:38
Mint sokan előttem is írták,nem ő válassza ki a ruháit. Miért kell azért szidni Gigit,mert ilyen ruhát terveztek neki? (bocsi,a fogalmazásom nem a legjobb,főleg ha a kedvenceimről van szó) Ő egy nagyon aranyos lány, én nagyon tisztelem őt. Ilyen bárkivel megeshet,ilyen volt a ruha és kész. Nem az ő hibája,ahogy az előző eset sem. Mondhattok bármit,mindig is a kedvenceim közé fog tartozni,és ezen egy ilyen baki sem változtathat.
2016. szeptember 23. 16:28
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline |
Elemezzük csak a kommenteket...Fogadjunk közöttetek is vannak olyanok aki divattervezők szeretnének lenni...A divatbemutatokón általában az extrémség/különlegesség uralkodik, nem pedig az olyan ruhák amiket utcára veszel fel.Persze vannak olyan divatbemutatók is.És kíváncsi lennék rá Ti milyen ruhát terveznétek És a divattervezők általában mindig probálnak újat és újat kitalálni.Szerintem ezek a divattervezők pontosan tudják mit csinálnak illetve terveznek különben nem divattervezők lennének.
Visszatérve a cikkhez; szerintem Gigi sminkje illetve ruhája gyönyörű volt
Visszatérve a cikkhez; szerintem Gigi sminkje illetve ruhája gyönyörű volt
2016. szeptember 23. 17:01
Nekem nem igazán tetszik sem a smink, sem a ruha
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.