Starity

Megjelent az Apink legújabb stúdióalbuma

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. szeptember 26. 07:55 #1
silenc
silenc
#ALLFOR916

StátuszJust Saiyan.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3549
Csatolások: 7784
Azonosító: 143058
Kicsit több mint egy év várakozás után jelentette meg az Apink legújabb, immáron harmadik koreai stúdióalbumát, a Pink Revolutiont.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. szeptember 26. 13:42 #2
- törölt felhasználó -    
Hosszú idő után újra elvarázsoltak a lányok, amire évek óta nem volt példa.^^ Az Only One szerintem egy páratlanul szép dal és a klipje is nagyon megfogott. Legjobban a háztetős részek tetszettek, ahol fehér ruhában vannak. Arról a jelenetről a Wishlist jutott eszembe, mivel ott is csupa fehérben vannak a lányok.
Személy szerint örülök, hogy most egy lassabb, merengősebb dallal tértek vissza nekem mindig is ez a stílus tetszett tőlük a legjobban. smileeee.gif
Plusz azt kell mondjam, hogy az album fantasztikus lett. Az elején gondoltam, hogy az Only One-on kívül talán 1-2 dal fog még tetszeni (eddig kb ennyi volt nálam az A Pink albumok tetszési indexe... blush.gif ) DE ahogy így végig hallgattam az összes dalt, nem tudtam egyikre se azt mondani, hogy nem tetszik. Szóval bár honnan vizsgálom a lányok visszatérését nem találok rajtuk fogást. biggrin.gif
2016. szeptember 26. 15:37 #3
DoDoDó
DoDoDó
visszatérő vendég

StátuszJust disco just disco bling bling bling bling disco
Hozzászólás: 127
Csatolások: 36
Azonosító: 220097
Hát az Only One nem tetszett annyira, de a többi dalt meghallgattam és a Catch Me baromi jó lett.
2016. szeptember 26. 16:08 #4
Dwaejitokki
Dwaejitokki
구름 공주님 ☁

Státusz8 makes, 1 team
Hozzászólás: 1320
Csatolások: 62
Azonosító: 208978
Nekem nagyon tetszik a klip és a dal is. Nagyon szép lett, és kivételesen én is örülök hogy lassabb dallal tértek vissza. Az albumon lévő többi szám se lett rossz.
2016. szeptember 26. 22:27 #5
- törölt felhasználó -    
Már tegnap óta keresem a szavakat, de nem találom. Eszméletlen jó lett a dal is és az album is. Örülök, hogy kicsit lassabb dallal és felnőttesebb koncepcióval tértek vissza. Nagyon illik hozzájuk. A klipben mind gyönyörűek. wub.gif (Gondoltam, hogy Hayoung vissza fog térni a hosszú hajhoz, pedig jól állt neki a rövid haj, de így is csodaszép.) Az albumon is egyik dal jobb, mint a másik. Nekem talán az Oh Yes, Drummer Boy és a To. Us a kedvenceim, de mind fantasztikus lett. Szóval erre a visszatérésre megérte várni, nem csalódtam a lányokban. heart.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok