Az énekesnő őszinte interjút adott a Glamournak, amiben beszélt a drogokról, új hangzásáról, és Taylor Swiftnek is beszólt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato: „Tudom, hogy bajba fogok kerülni, de...”
2016. október 04. 21:23
3,2,1 ééééés jöhetnek a szokásos monológok, a szokásos emberektől.
On: Szuper interjú, szuper cikk, köszönöm! A szokásos nyers őszinteség, és a képek..
Egyébként lehet örülni, elértétek a szavai folyamatos kiforgatásával, amit oly sokan akartatok, oly régóta...
On: Szuper interjú, szuper cikk, köszönöm! A szokásos nyers őszinteség, és a képek..
Egyébként lehet örülni, elértétek a szavai folyamatos kiforgatásával, amit oly sokan akartatok, oly régóta...
2016. október 04. 21:23
kikijo18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.16. Hozzászólás: 267 Csatolások: 0 Azonosító: 180479 offline |
egyetértek minden szavával! zenéit nem hallgatom nem vagyok a rajongója de tisztelem, hogy ennyire normális megértő és őszinte!
és nagyon igazat adok abban, nem attól szép egy lány ha vékony hanem a lelke és a viselkedése teszi különlegesé és gyönyörűvé! Demi szerintem nem kövér szerintem egy sportos alakja van combos és melles szerintem normális alakja van.. nem tudom miért kevesebb egy 60-70kg nő mint egy 45kg...remélem azért a társadalom kinől ebből a viselkedésből, hogy csak a vékony lányok a szépek....♥ sok sikert Demi a továbbiakban!
és nagyon igazat adok abban, nem attól szép egy lány ha vékony hanem a lelke és a viselkedése teszi különlegesé és gyönyörűvé! Demi szerintem nem kövér szerintem egy sportos alakja van combos és melles szerintem normális alakja van.. nem tudom miért kevesebb egy 60-70kg nő mint egy 45kg...remélem azért a társadalom kinől ebből a viselkedésből, hogy csak a vékony lányok a szépek....♥ sok sikert Demi a továbbiakban!
2016. október 04. 21:25
Őszintén? Mikor elkezdtem olvasni a cikket -ahhoz képest hogy utálom Demit-, nagyon tetszettek a nyilatkozásai. Csak bólogattam és mosolyogtam, hogy "hm, na igen, talán nem is olyan beképzelt" hogy "talán vannak normális mondatai".
Aztán eljutottam az utolsó idézetig és felborult az egész.
"Nem veszem fel a kritikákat. Hívhatnak kövérnek, csak nevetni fogok..."
Jót röhögtem. Itt papol, hogy mennyire letolja a kritikákat aztán meg kiakad egy rajzon... Szánalmas.
Na mindegy. 20 másodpercig bírtam a csajt. XD
Aztán eljutottam az utolsó idézetig és felborult az egész.
Jót röhögtem. Itt papol, hogy mennyire letolja a kritikákat aztán meg kiakad egy rajzon... Szánalmas.
2016. október 04. 21:33
Fantasztikus interjú lett! Szinte nincs olyan, amiben ne tudnék egyetérteni vele. Sajnálom a múltja miatt, mert tudom, hogy nehéz volt és sok mindenen ment keresztül, de örülök, hogy mostmár magabiztos és elfogadta a testét. Büszke lehet magára! Annak is örülök, hogy nem foglalkozik a kritikákkal. Mindig próbálják valamivel megbántani, de Demi-t ez nem érdekli, mert tudja, hogy azok az emberek gyerekesek. A képek pedig hihetetlenül jók!
2016. október 04. 21:33
Idézet (AliceLiza @ 2016.10.04. 21:25)
Lehet nagyobb humorérzékkel rendelkezik, mint te, más különben nem kedvelte volna be ezt vagy ezt a tweetet.
2016. október 04. 21:34
Alidavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 180 Csatolások: 1831 Azonosító: 178277 offline |
Egyetértek vele! Szerintem Demi nagyon jó példakép, nem csak a tehetsége miatt és az alakja is jó! Aki azt mondja hogy Demi dagadt nézzen tükörbe. Nagyon sokat dolgozik és ez tiszteletre méltó!
2016. október 04. 21:37
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Idézet
szerintem, ha készítesz egy videót és dalt, amivel szét akarod szedni Katy Perryt, nem a nők összetartását mutatja
Ezért inkább ad egy interjút, amiben degradálja Taylor Swiftet, majd kijelenti, hogy aki vékony, annak nincs normális teste és nem valós az alkata. Oké.
2016. október 04. 22:30
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Reméltem, hogy valaki még képes olyan dalokat írni, ami nem a közsülésről szól. De mit várjak a XXI. században?
2016. október 04. 22:34
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Jól áll neki ez a haj, sokkal természetesebb és bájosabb vele, mint ombréval vagy színes tincsekkel, és engem még kicsit a Disney-s korszakára is emlékeztet. Az pedig nagyon király, hogy nem retusálták le róla a szeplőit, mert ezáltal ő is sokkal emberközelibb, átlagosabb, így könnyebb azonosulni vele.
Szimpatikus dolgokat mond, és igaza van, az a fontos, hogy tudja magáról, hogy mindent tőle telhetőt megtett, annál nagyobb megerősítés nincs is.
Szimpatikus dolgokat mond, és igaza van, az a fontos, hogy tudja magáról, hogy mindent tőle telhetőt megtett, annál nagyobb megerősítés nincs is.
2016. október 04. 22:50
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
A címlapon olyan Keshásan néz ki amúgy meg nem tudom hogy jön ő ahhoz hogy mások hogy állnak ehhez a feministasághoz! Semmi köze hozzá. Vannak akik jobban hangoztatják az ilyen dolgokat vannak akik nem most mi ebbe a nagy ügy? Taylornak is van ezer meg ezer jobb dolga mint kántálni hogy a nők jobbak mint a férfiak. Igaz én is lány vagyok de ez olyan hülyeség! Manapság melyik férfi nyomja el a nőket pl a munkahelyén?? Könyörgöm ez nem a múlt század mostmár azért jobb a helyzet és szerintem a "squad" hogy az ő szavával éljek felismerte hogy erre már nincs szükség.
2016. október 04. 23:38
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3202 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline |
Az első két képen felismerhetetlen. A szexről azért ír, mert manapság ez a "menő" a popzenészek közt.
Imádom Demit, de ez az interjú nekem most nem jött át.
Imádom Demit, de ez az interjú nekem most nem jött át.
2016. október 05. 05:49
Kedvelem Demit. Egy gyönyörű, erős nő, aki remek példa lehet sok fiatal lány számára. Nem értem azokat az embereket, akik mindig csak bántani tudják őt. Nehéz lehet, ha annak ellenére, hogy gyönyörű vagy - mert mindenki az a maga módján -, te mégis torznak látod magad, mert a média egy olyan képet mutat a "tökéletességről", ami nem is létezik. Ráadásul vannak olyan emberek, akik állandóan azt lesik, mikor hibázol, mikor nem tökéletes a külsőd és egyből beléd kötnek. Remek interjú lett.
Plusz Demi gyönyörű a képeken.
Plusz Demi gyönyörű a képeken.
2016. október 05. 09:31
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2099 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Nők összetartásáról beszélni aztán letámadni egy másik nőt és a barátait és kritizálni az alakjukat igen ez példamutató. Csak azért kritizálni valaki mert vékony szemét dolog pont tőle miből gondolja hogy az illető esetleg pont mint ő nem küzd étkezési zavarokkal vagy súlyos beteg. A Katy perry-s dolog meg miért az ő dolga Katy akarta Taylor turnéját szabotálni amikor elszedte a táncosait ha tudnék dalt írni én is azt tettem volna az ő helyében csak nyíltan elismertem volna hogy róla szól és nem ködösítek
2016. október 05. 11:59
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Az a kínos szitu amikor két példaképed nem bírja egymást...
Én mind a kettő lánynak igazat tudok adni..
Demi egy kicsit túl elfogult ezzel a női összetartással.. jó hogy fel mert szólalni meg kiáll a nőkért stb de lássuk be Taylornak sokkal nagyobb a hírneve és ha akkora feminista lenne mint Demi akkor nem csak a dalaiba kötnének bele az emberek hogy fúj szakítós dalokat ír hanem abba is hogy pasi gyűlölő és ezért teszi.. Taylornak inkább ártana a hírnevének mint sem használna.. De Demi ebből remekül hasznot tud csinálni..
Amúgy azzal én sem értek egyet Demivel hogy kritizálja a vékony alakú nőket ez nem feminizmus..
Taylornnak alapól ilyen a testalkata magas és vékony a squadjában lévő csajoknak szintén..
Ahh de jó lenne ha kibékülnének
Én mind a kettő lánynak igazat tudok adni..
Demi egy kicsit túl elfogult ezzel a női összetartással.. jó hogy fel mert szólalni meg kiáll a nőkért stb de lássuk be Taylornak sokkal nagyobb a hírneve és ha akkora feminista lenne mint Demi akkor nem csak a dalaiba kötnének bele az emberek hogy fúj szakítós dalokat ír hanem abba is hogy pasi gyűlölő és ezért teszi.. Taylornak inkább ártana a hírnevének mint sem használna.. De Demi ebből remekül hasznot tud csinálni..
Amúgy azzal én sem értek egyet Demivel hogy kritizálja a vékony alakú nőket ez nem feminizmus..
Taylornnak alapól ilyen a testalkata magas és vékony a squadjában lévő csajoknak szintén..
Ahh de jó lenne ha kibékülnének
2016. október 05. 13:46
az amerikaiak veszettul sokat zabalnak ezert undoritoan koverek
ez csak naluk van tul jol elnek
de majd csak egyszer ra...asznak
en 165 centi vagyok es 46kg szinte mindent eszek ez megis igy marad
veknyak a csontjaim is nem tudom megtomni
nem kell ketpofara zabalni se
ez csak naluk van tul jol elnek
de majd csak egyszer ra...asznak
en 165 centi vagyok es 46kg szinte mindent eszek ez megis igy marad
veknyak a csontjaim is nem tudom megtomni
nem kell ketpofara zabalni se
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.