Starity

Demi Lovato: „Tudom, hogy bajba fogok kerülni, de...”

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 04. 21:07 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Az énekesnő őszinte interjút adott a Glamournak, amiben beszélt a drogokról, új hangzásáról, és Taylor Swiftnek is beszólt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. október 04. 21:23 #2
- törölt felhasználó -    
3,2,1 ééééés jöhetnek a szokásos monológok, a szokásos emberektől. rohog.gif

On: Szuper interjú, szuper cikk, köszönöm! meghajolo.gif A szokásos nyers őszinteség, és a képek.. ohmy.gif drool.gif

Egyébként lehet örülni, elértétek a szavai folyamatos kiforgatásával, amit oly sokan akartatok, oly régóta... ok.gif
2016. október 04. 21:23 #3
kikijo18
kikijo18
visszatérő vendég

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt. :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 267
Csatolások: 0
Azonosító: 180479
egyetértek minden szavával!smileeee.gif zenéit nem hallgatom nem vagyok a rajongója de tisztelem, hogy ennyire normális megértő és őszinte!
smileeee.gif és nagyon igazat adok abban, nem attól szép egy lány ha vékony hanem a lelke és a viselkedése teszi különlegesé és gyönyörűvé!smileeee.gif Demi szerintem nem kövér szerintem egy sportos alakja van combos és melles smileeee.gif szerintem normális alakja van.. nem tudom miért kevesebb egy 60-70kg nő mint egy 45kg...remélem azért a társadalom kinől ebből a viselkedésből, hogy csak a vékony lányok a szépek....smileeee.gif♥ sok sikert Demi a továbbiakban!smileeee.gif
2016. október 04. 21:25 #4
- törölt felhasználó -    
Őszintén? Mikor elkezdtem olvasni a cikket -ahhoz képest hogy utálom Demit-, nagyon tetszettek a nyilatkozásai. Csak bólogattam és mosolyogtam, hogy "hm, na igen, talán nem is olyan beképzelt" hogy "talán vannak normális mondatai".

Aztán eljutottam az utolsó idézetig és felborult az egész.
"Nem veszem fel a kritikákat. Hívhatnak kövérnek, csak nevetni fogok..."
Jót röhögtem. Itt papol, hogy mennyire letolja a kritikákat aztán meg kiakad egy rajzon... Szánalmas.

Na mindegy. 20 másodpercig bírtam a csajt. XD
2016. október 04. 21:33 #5
- törölt felhasználó -    
Fantasztikus interjú lett! Szinte nincs olyan, amiben ne tudnék egyetérteni vele. Sajnálom a múltja miatt, mert tudom, hogy nehéz volt és sok mindenen ment keresztül, de örülök, hogy mostmár magabiztos és elfogadta a testét. Büszke lehet magára! smileeee.gif Annak is örülök, hogy nem foglalkozik a kritikákkal. Mindig próbálják valamivel megbántani, de Demi-t ez nem érdekli, mert tudja, hogy azok az emberek gyerekesek. A képek pedig hihetetlenül jók! drool.gif wub.gif
2016. október 04. 21:33 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.10.04. 21:25)
"Nem veszem fel a kritikákat. Hívhatnak kövérnek, csak nevetni fogok..." 
Jót röhögtem. Itt papol, hogy mennyire letolja a kritikákat aztán meg kiakad egy rajzon... Szánalmas. 
Na mindegy. 20 másodpercig bírtam a csajt. XD

Lehet nagyobb humorérzékkel rendelkezik, mint te, más különben nem kedvelte volna be ezt vagy ezt a tweetet. rolleyes.gif
2016. október 04. 21:34 #7
Alida
Alida
visszatérő vendég

StátuszAll our dreams can come true if we have the courage to pursue them.- Walt Disney
Hozzászólás: 180
Csatolások: 1831
Azonosító: 178277
Egyetértek vele! Szerintem Demi nagyon jó példakép, nem csak a tehetsége miatt és az alakja is jó! Aki azt mondja hogy Demi dagadt nézzen tükörbe. Nagyon sokat dolgozik és ez tiszteletre méltó!
2016. október 04. 21:37 #8
Lady Suzy
Lady Suzy
Hozzászólás: 8501
Csatolások: 349881
Azonosító: 98426
Idézet
szerintem, ha készítesz egy videót és dalt, amivel szét akarod szedni Katy Perryt, nem a nők összetartását mutatja

Ezért inkább ad egy interjút, amiben degradálja Taylor Swiftet, majd kijelenti, hogy aki vékony, annak nincs normális teste és nem valós az alkata. Oké. biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: baisée, Beyla, An_d_a, Diomendes
2016. október 04. 21:57 #9
Lilisztar
Lilisztar
visszatérő vendég
Hozzászólás: 318
Azonosító: 244672
Nekem igazából o a példaképem
Nagyon szeretem Demit annyira kedves es jo lelkű
2016. október 04. 22:30 #10
bestgirlever
bestgirlever
visszatérő vendég

StátuszMy current situation is not my final destination.
Hozzászólás: 456
Azonosító: 256897
Reméltem, hogy valaki még képes olyan dalokat írni, ami nem a közsülésről szól. De mit várjak a XXI. században?
2016. október 04. 22:34 #11
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Jól áll neki ez a haj, sokkal természetesebb és bájosabb vele, mint ombréval vagy színes tincsekkel, és engem még kicsit a Disney-s korszakára is emlékeztet. Az pedig nagyon király, hogy nem retusálták le róla a szeplőit, mert ezáltal ő is sokkal emberközelibb, átlagosabb, így könnyebb azonosulni vele.
Szimpatikus dolgokat mond, és igaza van, az a fontos, hogy tudja magáról, hogy mindent tőle telhetőt megtett, annál nagyobb megerősítés nincs is.
2016. október 04. 22:50 #12
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
A címlapon olyan Keshásan néz ki amúgy meg nem tudom hogy jön ő ahhoz hogy mások hogy állnak ehhez a feministasághoz! Semmi köze hozzá. Vannak akik jobban hangoztatják az ilyen dolgokat vannak akik nem most mi ebbe a nagy ügy? Taylornak is van ezer meg ezer jobb dolga mint kántálni hogy a nők jobbak mint a férfiak. Igaz én is lány vagyok de ez olyan hülyeség! Manapság melyik férfi nyomja el a nőket pl a munkahelyén?? Könyörgöm ez nem a múlt század mostmár azért jobb a helyzet és szerintem a "squad" hogy az ő szavával éljek felismerte hogy erre már nincs szükség.
2016. október 04. 23:38 #13
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3202
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Az első két képen felismerhetetlen. A szexről azért ír, mert manapság ez a "menő" a popzenészek közt.
Imádom Demit, de ez az interjú nekem most nem jött át.
2016. október 05. 05:49 #14
- törölt felhasználó -    
Kedvelem Demit. Egy gyönyörű, erős nő, aki remek példa lehet sok fiatal lány számára. Nem értem azokat az embereket, akik mindig csak bántani tudják őt. Nehéz lehet, ha annak ellenére, hogy gyönyörű vagy - mert mindenki az a maga módján -, te mégis torznak látod magad, mert a média egy olyan képet mutat a "tökéletességről", ami nem is létezik. Ráadásul vannak olyan emberek, akik állandóan azt lesik, mikor hibázol, mikor nem tökéletes a külsőd és egyből beléd kötnek. Remek interjú lett.
Plusz Demi gyönyörű a képeken. smileeee.gif
2016. október 05. 06:57 #15
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Nekem tetszett az interjú szimpatikusnak nez ki benne smileeee.gif De a cimlap kép az borzalmas..Viszont a többi az jó lett! smileeee.gif
2016. október 05. 07:54 #16
Vilu459
Vilu459

StátuszIsmét látni foglak!
Hozzászólás: 559
Azonosító: 233969
Ki az idióta, aki kövérnek nevezi egyáltalán?
2016. október 05. 09:31 #17
rosa82
rosa82
Hozzászólás: 2099
Azonosító: 201674
Nők összetartásáról beszélni aztán letámadni egy másik nőt és a barátait és kritizálni az alakjukat igen ez példamutató. Csak azért kritizálni valaki mert vékony szemét dolog pont tőle miből gondolja hogy az illető esetleg pont mint ő nem küzd étkezési zavarokkal vagy súlyos beteg. A Katy perry-s dolog meg miért az ő dolga Katy akarta Taylor turnéját szabotálni amikor elszedte a táncosait ha tudnék dalt írni én is azt tettem volna az ő helyében csak nyíltan elismertem volna hogy róla szól és nem ködösítek
2016. október 05. 11:59 #18
Wendy17
Wendy17
visszatérő vendég
Hozzászólás: 488
Azonosító: 220562
Az a kínos szitu amikor két példaképed nem bírja egymást... sad.gif
Én mind a kettő lánynak igazat tudok adni..
Demi egy kicsit túl elfogult ezzel a női összetartással.. jó hogy fel mert szólalni meg kiáll a nőkért stb de lássuk be Taylornak sokkal nagyobb a hírneve és ha akkora feminista lenne mint Demi akkor nem csak a dalaiba kötnének bele az emberek hogy fúj szakítós dalokat ír hanem abba is hogy pasi gyűlölő és ezért teszi.. Taylornak inkább ártana a hírnevének mint sem használna.. De Demi ebből remekül hasznot tud csinálni..
Amúgy azzal én sem értek egyet Demivel hogy kritizálja a vékony alakú nőket ez nem feminizmus..
Taylornnak alapól ilyen a testalkata magas és vékony a squadjában lévő csajoknak szintén..
Ahh de jó lenne ha kibékülnének
2016. október 05. 13:46 #19
- törölt felhasználó -    
az amerikaiak veszettul sokat zabalnak ezert undoritoan koverek
ez csak naluk van tul jol elnek
de majd csak egyszer ra...asznak
en 165 centi vagyok es 46kg szinte mindent eszek ez megis igy marad
veknyak a csontjaim is nem tudom megtomni
nem kell ketpofara zabalni se
2016. október 05. 14:24 #20
MinaGrime
MinaGrime
visszatérő vendég

Státusz;)
Hozzászólás: 462
Azonosító: 257725
Mindenben egyetértek vele és jók róla ezek a képek!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok