Brit horgász talált egy érdekes sellőnek nevezhető tetemet az Északi-tenger partján.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sellő tetemet dobott ki magából a tenger Angliában?
2016. október 07. 13:18
Egészen a halloween-i dekoros részig tökre örültem. Még ha tudom is, hogy sokak azzal szórakoznak szabadidejükben, hogy ilyen áltetemeket meg hasonlókat készítsenek ( ) cirka tizenöt perc hírnévért az interneten - ez persze nem azt jelenti, hogy a fent említett illető vicce lenne a dolog... csak valahogy a másodállás megemlítése után lelohadt a lelkesedésem -, én speciel simán elképzelhetőnek tartom az ehhez hasonló lényecskék létezését. Követ rám, hajrá! Annyi része felfedezetlen a világ különböző vizeinek, hogy számomra nem tűnik lehetetlennek, hogy ne csak mi legyünk itt.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2016. október 07. 13:19
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Elég elvetemülten hangzik, de oceanográfusok állítják, hogy az óceánok 5% van mindössze felfedezve, szóval miért is ne? Az a maradék 95% akár Triton királyt is rejtheti, hiszen bármi lehet olyan hihetetlen mélységekben.
Komikusan és meseien hangzik, pont ezért nem hiszi senki sem el, de kvázi semmilyen tudomásunk nincsen a vizeink élővilágáról, teljesen más létformák alakulnak ki a vizek mélyén, ahol állandó a sötétség, ahova nem ér el a napfény.
Komikusan és meseien hangzik, pont ezért nem hiszi senki sem el, de kvázi semmilyen tudomásunk nincsen a vizeink élővilágáról, teljesen más létformák alakulnak ki a vizek mélyén, ahol állandó a sötétség, ahova nem ér el a napfény.
2016. október 07. 13:21
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
99,5% hogy nem igazi!
Egy unatkozó ember készítette szerintemXD
Egy unatkozó ember készítette szerintemXD
2016. október 07. 13:32
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Én tudok hinni az ilyenekben. Jó nem úgy vagyok az ilyenekkel hogy meglátom és már el is hiszem hanem most belegondoltam hogy végül is rengeteg mindent még nem ismer az ember ettől még miért kéne biztosra állítani hogy nem igaz? Annyi mindent nem tudhat még az emberiség! Amúgy ha fóka lenne nem lennének kezei márpedig a képen annak a fura teremtménynek van!
2016. október 07. 14:01
adamskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 162672 offline |
Nekem a 'tetem' uszonya gyanús,olyannak látszik,mintha nylonból lenne.
Számos halász,tengerész,tengerjáró állította már,hogy sellőt látott,a huszadik század folyamán,sőt a mai napig is.Persze mondhatjuk,hogy állatokat(rozmár,fóka,dugong,stb.) néztek annak,de a tapasztalt tengerészek nyilván jól ismerik ezeket.Szóval...
Számos halász,tengerész,tengerjáró állította már,hogy sellőt látott,a huszadik század folyamán,sőt a mai napig is.Persze mondhatjuk,hogy állatokat(rozmár,fóka,dugong,stb.) néztek annak,de a tapasztalt tengerészek nyilván jól ismerik ezeket.Szóval...
2016. október 07. 14:03
Lilisztarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.09. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 244672 offline |
Na ez az
Az az 5%semmi
Miert ne lehetne??!!
Simán el tudom képzelni hogy vannak ilyenek
Mondjuk Oke persze nyilván nehez de mar egy eléggé modern világban élünk,...
Miert nem kezdtek el meg jobban felfedezni az óceánokat es tengereket??
Ha joo tudom elég sok ilyen tudós es kutató van aki ezzel foglalkozik....
Az az 5%semmi
Miert ne lehetne??!!
Simán el tudom képzelni hogy vannak ilyenek
Mondjuk Oke persze nyilván nehez de mar egy eléggé modern világban élünk,...
Miert nem kezdtek el meg jobban felfedezni az óceánokat es tengereket??
Ha joo tudom elég sok ilyen tudós es kutató van aki ezzel foglalkozik....
2016. október 07. 14:28
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline |
Érdekes cikk lett, én nem tartom kizártnak, hogy léteznek sellők például. Óceánok és tengerek élővilágát speciel alig ismerjük, cirka 5%.
2016. október 07. 14:46
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline |
uhh nagyon durván néz ki de nos lehet ez csak valami fura egybeesés... de nos sellő is lehet.,.. én hiszek abban,hogy olyan lények is léteznek az embereken kívül a földön,amiről vagy csak nagyon kevesen vagy senki nemtud
2016. október 07. 15:00
Érdekes, van még mit felfedezni a tengerből szóval lehetséges hogy igaz.
2016. október 07. 15:12
Nem is tudtam hogy a sellőknek nylon uszonyuk van...
2016. október 07. 15:19
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Biztos voltam benne, hogy kamu.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.