Starity

Floor Jansen: „Nem lépek ki a Nightwish-ből"

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. október 08. 07:37 #1
TarjaNightwish
TarjaNightwish
Bruja de Oz

StátuszYo soy la muerte, soy la maldición, soy tu perdición....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 235
Azonosító: 198762
Nemrégiben röppent fel a pletyka, miszerint Floor Jansen elhagyja a Nightwish-t.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. október 08. 09:30 #2
- törölt felhasználó -    
Megkönnyebbültem! smileeee.gif
2016. október 08. 15:32 #3
Devilcsaj
Devilcsaj
visszatérő vendég
Hozzászólás: 101
Csatolások: 0
Azonosító: 256554
Úgy is ki fogja majd rúgni Thomas, addig csak legyen nyugodt Florita.
2016. október 08. 19:40 #4
- törölt felhasználó -    
"Nem, nem fogok. Túlságosan is imádom ezt, ne aggódjatok..."

Mintha Tarja és Anette önként mentek volna. biggrin.gif
Na majd meglátjuk, mindenesetre egészséget és sok boldogságot kívánok a gyereknek / gyerekhez.
2016. október 08. 20:21 #5
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
háthm tény és való, hogy az előző ketten sem saját jószántukból hagyták ott a Nightwisht, ráadásul Netti valami ilyesmi miatt lett kirakva... De nagyon klassz hír, hogy gyerekük lesz, de egy év szünet nagyon sok :ccc És a 2018 is messze van ><
2016. október 09. 11:26 #6
- törölt felhasználó -    
Érdekes ez a Nightwish-szappanopera. A zenéjükért rajongok, de Tuomas mint ember elég "érdekes". Tarját koholt vádak kíséretében rúgták ki. Ott az volt az elmélet, miszerint Tuomas szerelmes volt Tarjába, csak ugye ő nem viszonozta, hiszen ott volt már évek óta a férje. Anette-t sem konkrétan a terhessége miatt rúgták ki. Amikor Nemoval volt várandós, épp szünetet tartott a banda, ezért nem zavarta a dolgok menetét egy gyerekszülés. Amikor Mióval az első három hónapban járt Nettie, folyamatosan rosszul volt, annyit hányt, hogy kórházba került kiszáradás miatt. A bevételkiesés persze nem jött volna jól Tuomasnak, aki ezért felkérte Floort és Elize Ryd-et a helyettesítésre. Anette szerintem akkor teljesen jogosan háborodott fel, amiért őt erről nem tájékoztatták, ráadásul meg sem látogatták a kórházban. Szóval, ki is a pénzéhes...? 2005-ben, amikor kivágták Tarjust, őt vádolták ezzel... bagoly mondja tipikus esete. Ha Tuomasnak tényleg a zene és az életérzés a fontos, akkor simán átrakhatta volna a koncerteket addig, amíg Anette túl nem vészeli az első néhány hetet. Amikor 2008-ban Simone (Epica) beteg lett, ő sem tudott színpadra lépni hosszú ideig. Amanda Somerville helyettesítette, de Simone-t nem rúgták ki... sőt, a többi bandatag meglátogatta őt a kórházi kezelés ideje alatt, ami egy jól működő csapatnál evidens. Mark emberileg sokkal szimpatikusabb, mint Tuomas.

Remélhetőleg tényleg csak szünet lesz és egy év múlva nem kapjuk azt a hírt, hogy Floort kirúgták.
2016. október 31. 12:32 #7
- törölt felhasználó -    
Na jólvan mostmár...meddig képesek a rajongók elmenni mondjátok meg őszintén? Nem lehet esetleg, egész véletlenül hogy nincs itt semmi szappanopera? Azt nem ők csinálják hanem a rajongók! Semmi közünk hozzá (és tudom, sokaknak rosszul esett az énekesnőváltás, nekem is...) de könyörgöm, nem tudjuk mi történt pontosan és akkor kinek van joga ítélkezni? Még akkor is ha Tuomas emberileg nulla, vagy ha Anette és Tarja elszállt dívák. Én nem tudom mi volt már az igazság nem is érdekel, mert bármi történt, nem az én dolgom hogy ezt a szemükre vessem, és szerintem a többi rajongóé sem! aki csak azért van itt, hogy leírja, Tuomas mekkora bunkó, az inkább menjen haza mert ez már nekem fáj amiket itt olvasok komolyan mondom! És ha engem kérdeztek, a zenekart előbb fogja a rajongók által kreált szappanopera kicsinálni, mint hogy Floort kirúgnák. (azért kapja ő is rendesen a szívatásokat, könyörgöm, ha nem tetszik, ne hallgasd, ha nem szereted Floort, egészségedre, de az már nem egyéni szoc probléma amit itt egyesek leműveltek, mert voltak Floornak itt jogos kiakadásai, vagy legalábbis utalásai hogy nem tetszik neki a dolog egynémely idiótákra célozva és higyjétek el hogy szerintem nem jó sokáig feszegetni azt a bizonyos húrt). Ők is emberek, akiket nekünk nincs jogunk elítélni. Különben is, az másnak a dolga. Szeretném végre élvezni is azt amit hallgatok, örülni a jó híreknek és nem azt nézni a komment szekcióba hogy de Tuomas így, de Anette úgy, de Floor meg amúgy is minek van itt? ÉS őszintén sajnálom hogy Floornak egy ilyen hülyeségre kell egyáltalán időt szánnia. Jó, tudom hogy nem az én szövegelésem fogja megváltani a nightwish-fanclubot, de tényleg sokan átgondolhatnák végre hogy mi az amit érdemes, és mi az amit egyáltalán soha nem is kéne kiírni nyilvánosan. Ebből lesznek a balhék (vagy jó esetben kultúrált viták, de olyat se sokat láttam még...). A Nightwisht pedig ebből a szempontból kifejezetten sajnálom. úgy látszik valamiért mindig negatív értelemben a csajfrontos metál-világ középpontjában lesznek.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok