Visszatért a BTS
2016. október 10. 21:18
Nagyon vártam ezt a comebacket, főleg úgy, hogy a különböző kisfilmek csak még érdekesebbé tették ezt az egészet, de igazából picikét csalódtam az albumban. Elég kevés szám tetszik róla, de azok sem olyanok, hogy "hűű ezt most rongyosra hallgatom". Szerintem most ez lett az egyik leggyengébb albumuk, viszont annak örülök, hogy mindenkinek van egy saját dala. c:
2016. október 18. 17:46
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Valami fantasztikusat alkottak a fiúk ismét
a szóló dalok nagyon jók lettek nekem Jin és Jimin dala tetszik a legjobban <3 a Cypher negyedik részétől elájultam <3
2016. október 28. 19:12
|
|
Booboofan16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 251795 offline
|
Fantasztikus lett az egész album. Nem vagyok síros de a Begin engem is meghatott és tényleg vért és verejtéket nem sajnálva dolgoztak mind a heten. Nagyon hálás vagyok nekik, sokan azt mondják majd csak túlzok de nem, egy éve megváltoztatták az életem. Teljesen kinyíltam, a zárkózott félénk és duci lányból mára semmi nem maradt. Az osztály szószólója én lettem, a barátaim hallgatnak rám, mára a túlsúlyomnak nyoma sincs 14 kilót fogytam (68 kg-ból 180 centisen ) helyette ma már izom van. A város legrangosabb iskolájában tanulok. Miattuk, hogy egyszer kijuthassak Koreába. Ezer köszönet nekik, Kpop is change my life.
1 felhasználónak tetszik:
Dorszii
2016. október 29. 11:56
Nagyon imádom az egész albumot mint mindig. Ütős lett ez is mint legtöbb albumuk, de nekem ez kifejezetten tetszett, és a Cypher whaa*-* <3
2016. november 06. 19:30
Meg mondom őszintén rég fogott meg már ennyire daluk, mint a mostani Blood Sweet & Tears.
Lehet most már erőt veszek magamon és az albumot is meghallgatom
Bár egy ideje nem követem őket már napra készen, de máig büszke vagyok a srácokra, hogy sok fiú bandával ellentétben nem kirakat idolok és maguk is nagy szerepet vállalnak az album munkafolyamatában is.
Bár egy ideje nem követem őket már napra készen, de máig büszke vagyok a srácokra, hogy sok fiú bandával ellentétben nem kirakat idolok és maguk is nagy szerepet vállalnak az album munkafolyamatában is.
2018. május 16. 09:35
Csak annyit tudok mondani, hogy wow! Ez sem lett elsőre kedvenc, de aztán többször is visszatértem hozzá, így idővel megkedveltem.
Kapcsolódó sztárok
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.