Visszatért a BTS
2016. október 10. 21:18
Nagyon vártam ezt a comebacket, főleg úgy, hogy a különböző kisfilmek csak még érdekesebbé tették ezt az egészet, de igazából picikét csalódtam az albumban. Elég kevés szám tetszik róla, de azok sem olyanok, hogy "hűű ezt most rongyosra hallgatom". Szerintem most ez lett az egyik leggyengébb albumuk, viszont annak örülök, hogy mindenkinek van egy saját dala. c:
2016. október 18. 17:46
|
|
Niki071810 éve itt <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.16. Hozzászólás: 3973 Csatolások: 63915 Azonosító: 236119 offline
|
Valami fantasztikusat alkottak a fiúk ismét
a szóló dalok nagyon jók lettek nekem Jin és Jimin dala tetszik a legjobban <3 a Cypher negyedik részétől elájultam <3
2016. október 28. 19:12
|
|
Booboofan16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 251795 offline
|
Fantasztikus lett az egész album. Nem vagyok síros de a Begin engem is meghatott és tényleg vért és verejtéket nem sajnálva dolgoztak mind a heten. Nagyon hálás vagyok nekik, sokan azt mondják majd csak túlzok de nem, egy éve megváltoztatták az életem. Teljesen kinyíltam, a zárkózott félénk és duci lányból mára semmi nem maradt. Az osztály szószólója én lettem, a barátaim hallgatnak rám, mára a túlsúlyomnak nyoma sincs 14 kilót fogytam (68 kg-ból 180 centisen ) helyette ma már izom van. A város legrangosabb iskolájában tanulok. Miattuk, hogy egyszer kijuthassak Koreába. Ezer köszönet nekik, Kpop is change my life.
1 felhasználónak tetszik:
Dorszii
2016. október 29. 11:56
Nagyon imádom az egész albumot mint mindig. Ütős lett ez is mint legtöbb albumuk, de nekem ez kifejezetten tetszett, és a Cypher whaa*-* <3
2016. november 06. 19:30
Meg mondom őszintén rég fogott meg már ennyire daluk, mint a mostani Blood Sweet & Tears.
Lehet most már erőt veszek magamon és az albumot is meghallgatom
Bár egy ideje nem követem őket már napra készen, de máig büszke vagyok a srácokra, hogy sok fiú bandával ellentétben nem kirakat idolok és maguk is nagy szerepet vállalnak az album munkafolyamatában is.
Bár egy ideje nem követem őket már napra készen, de máig büszke vagyok a srácokra, hogy sok fiú bandával ellentétben nem kirakat idolok és maguk is nagy szerepet vállalnak az album munkafolyamatában is.
2018. május 16. 09:35
Csak annyit tudok mondani, hogy wow! Ez sem lett elsőre kedvenc, de aztán többször is visszatértem hozzá, így idővel megkedveltem.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.