Az internet most nem ért egyet Zayn Malikkel, aki újabb megjegyzést tett volt bandájára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zayn Malik ismét belekötött a One Directionbe
2016. október 14. 16:55
Queengirl01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 258939 offline |
Better than words... Az az igazi!!
2016. október 14. 16:57
Jujuj, de durva. Ez a Zayn egyre mélyebbre süllyed.
2016. október 14. 17:13
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Zayn miert nem tud tullepni az 1Dn inkab alkosson valami ertekelhetot
2016. október 14. 17:30
Chrisgirlhazzaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.12. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 257958 offline |
Komolyan Zayn foglalkozzan magaval es ne a multat hantorgassa fel folyton h elmondja milyen szornyu is volt ott neki
2016. október 14. 17:32
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
A cim idegesito nem volt olyan nagy kotekedes
2016. október 14. 17:41
A One Direction dalaiban azért nem ilyen nyíltan említik a szexet,kövezzetek meg de szerintem Zaynnek igaza van,és ez nem is volt kötekedés.
2016. október 14. 17:46
Ha belegondoltok a One Direction szövegei minden korosztálynak szólnak. Egy 7 éves nem úgy fogja értelmezni a szöveget mint mondjuk ahogy egy 16 vagy 21 éves. Zayn viszont, Ő kimondhatja a számában,hogy Szex meg Drogs meg Dick és még sokmás,de a One Direction ezeket hasonlatokra, cserélte le,mert egy ilyen banda ami már elindult egy műfajon, nem jöhet ki egyik nap egy What Makes You Beautiful-lal másik nap meg egy drogokról,nőkről és szexről szóló dallal.. Lássatok a dolgok mögé.. #sajátvélemény
2016. október 14. 17:57
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Én amondó vagyok, hogyha egyszer a csúcson vagyunk, ne felejtsük el, hogy honnan jöttünk. Zéjn Málik még mindig egy átlagos angol srác lenne, hogyha egykoron nem pakolták volna be az egydirekció nevű formációba. Fikázhatja, lehordhatja a sárga földig, de az tény, hogy hírnevét, sikerét nekik köszönheti. Számomra amúgy sem volt szimpatikus soha sem ez a gyerek, de kissé meglepett az, hogy ennyire nehezményezte dalaikban a témaválasztást. Nyilvánvaló, hogy arról kellett énekelniük, ami a tini lányoknak eladható, nem pedig a dugásról, szexről és a péniszről, amik egyébként is alaptémái a legtöbb popslágernek. Szóval rejtély, hogy miért akar ugyanarról énekelni, mint a másik több tucat előadó.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2016. október 14. 18:03
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline |
Beyla szívemből szóltál
2016. október 14. 18:39
Idézet (Zita Krajner @ 2016.10.14. 17:41)
A One Direction dalaiban azért nem ilyen nyíltan említik a szexet,kövezzetek meg de szerintem Zaynnek igaza van,és ez nem is volt kötekedés.
Nagyon adom amit írtál.
2016. október 14. 18:40
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Idézet (Evelin6816 @ 2016.10.14. 17:46)
Ha belegondoltok a One Direction szövegei minden korosztálynak szólnak. Egy 7 éves nem úgy fogja értelmezni a szöveget mint mondjuk ahogy egy 16 vagy 21 éves. Zayn viszont, Ő kimondhatja a számában,hogy Szex meg Drogs meg Dick és még sokmás,de a One Direction ezeket hasonlatokra, cserélte le,mert egy ilyen banda ami már elindult egy műfajon, nem jöhet ki egyik nap egy What Makes You Beautiful-lal másik nap meg egy drogokról,nőkről és szexről szóló dallal.. Lássatok a dolgok mögé.. #sajátvélemény
Teljesen egyetértek
2016. október 14. 18:45
Idézet (Evelin6816 @ 2016.10.14. 17:46)
Elolvastam most amit írtál, és ha ilyen nézőpontból nézzük (amibe én nem gondoltam bele) akkor be kell vallani hogy teljesen igazad van.
2016. október 14. 18:48
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline |
Hogyan harapjunk bele a kézbe, amelyik enni adott nekem? Ez most tulajdonképpen csak megint egy remek indok volt arra, hogy jó alaposan beléjük rúgjon, ott, ahol a legjobban fáj. Már nem azért, de azt hiszem az már mindenkinek jó régen feltűnt, hogy totálisan elfelejtette, hogy honnan jött. Ki ismerné a lámpalázas, egyslágeres srác nevét, ha előtte nem lett volna benne a világ egyik legnagyobb fiúbandájában, amelyik a legnagyobb népszerűséget kapta 2010 óta. Értem én, hogy valahogyan magán kell tartania a figyelmet, ha fele olyan jó managment sincs a háta mögött, mint a 1D mögött, meg ha még negyedannyit sem ért el, mint amennyit a bandában, de szerintem ez egyre kínosabb lesz, mert tulajdonképpen minden, amit nyilatkozik a bandájához köti vissza. Pénzt és hírnevet csinál az egészből, mert úgy tűnik, neki a kiválás nem csak arra ment ki, hogy ezeket a dolgokat tényleg megcsinálhassa, hanem arra, hogy ezekről beszélve sározhassa a bandát, mert ebből jön a pénz meg a reflektorfény. Mondhatom felnőttes.
A srácok, mint ahogyan az a cikkben is áll, számtalan alkalommal énekeltek már a szexről és az intimitásról. A kettő közötti különbség ott van, hogy ameddig a 1D-srácok mindezt olyan szövegkörnyezetben érintették meg, amibe egy tizenegy éves lány mást is képes beleképzelni, és amely mindenki számára mást jelent, mert olyan burkoltan, mégis nyilvánvalóan érintették meg a témát. Zayn viszont (csak nézzük a PillowTalk-ot) erre láthatóan képtelen volt, sőt, nem is volt rá hajlandó, mert úgy tűnik, neki a "szex témakör közelébe menni" azt jelenti, hogy fejjel megy a falnak, és mást nem is igazán lehet belegondolni abba, amit ír. És nem azt mondom, hogy ez egy hű de nagy probléma, de ti meg engem kövezzetek meg, sokkal ízlésesebbnek találom a 1D módszerét, mint Zayn-ét...
Még ha igaza is volt, és a 1D dalszövegei csak burkolt formában is foglalkoznak a szex-el, az nem jelenti azt, hogy ez most rögtön ok arra, hogy megint tegyen egy megjegyzést a bandájára, mikor, ha már összetörte a rajongói szívét és egy hazugságáradattal a nyomában kilépett a bandából, legalább maradjon is távol és maradjon is csöndben.
A srácok, mint ahogyan az a cikkben is áll, számtalan alkalommal énekeltek már a szexről és az intimitásról. A kettő közötti különbség ott van, hogy ameddig a 1D-srácok mindezt olyan szövegkörnyezetben érintették meg, amibe egy tizenegy éves lány mást is képes beleképzelni, és amely mindenki számára mást jelent, mert olyan burkoltan, mégis nyilvánvalóan érintették meg a témát. Zayn viszont (csak nézzük a PillowTalk-ot) erre láthatóan képtelen volt, sőt, nem is volt rá hajlandó, mert úgy tűnik, neki a "szex témakör közelébe menni" azt jelenti, hogy fejjel megy a falnak, és mást nem is igazán lehet belegondolni abba, amit ír. És nem azt mondom, hogy ez egy hű de nagy probléma, de ti meg engem kövezzetek meg, sokkal ízlésesebbnek találom a 1D módszerét, mint Zayn-ét...
Még ha igaza is volt, és a 1D dalszövegei csak burkolt formában is foglalkoznak a szex-el, az nem jelenti azt, hogy ez most rögtön ok arra, hogy megint tegyen egy megjegyzést a bandájára, mikor, ha már összetörte a rajongói szívét és egy hazugságáradattal a nyomában kilépett a bandából, legalább maradjon is távol és maradjon is csöndben.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.