2004-ben jelent meg a zenekar Nemo című kislemeze, amely a Once nevezetű lemezük beharangozó tétele volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nightwish: Így emlékszik Tarja a Nemo sikerére
2016. október 20. 15:21
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline |
2016. október 20. 16:20
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 offline |
Ezzel a dallal ismertem meg őket annak idején, amikor a tévében láttam. Csak sajnos azután nem sokkal rúgták ki Tarját. De ennek ellenére nekem ő marad a Nightwish énekesnője, s nem Florita, aki utánozni próbálja.
2016. október 21. 15:38
Emlékszem, anno a Music Mix - vagy mi is volt a csatorna -, ahol először hallottam a zenekarról. Akkor Anette állt a mikrofon mögött. Már akkor tetszettek, de viszonylag röviden időn belül el is tűntek, mert mindössze 2-3 dal akadt, amit nagyon nyomattak hónapokon át. Szóval hiába volt a pillanatnyi hóbort meg imádat feléjük, amint új kedvenc jött, a feledés homályába merültek.
Néhány éve aztán barátnőm által ismerhettem meg őket igazán, az eredeti, Tarjás felállással. Csak akkor jöttem rá, hogy "b*szki, milyen sok számukat hallottam korábban, és nem is emlékeztem rá". A Nemo is ilyen volt. Az egyik, amire biztos emlékszem régebbről, csak az énekesváltás miatt nem esett le, hogy ugyanaz a banda. Mindenesetre jó néha nosztalgiázni őket hallgatva. Fantasztikusra sikerült a dal és a videoklip is, ez kétségtelen!
Néhány éve aztán barátnőm által ismerhettem meg őket igazán, az eredeti, Tarjás felállással. Csak akkor jöttem rá, hogy "b*szki, milyen sok számukat hallottam korábban, és nem is emlékeztem rá". A Nemo is ilyen volt. Az egyik, amire biztos emlékszem régebbről, csak az énekesváltás miatt nem esett le, hogy ugyanaz a banda. Mindenesetre jó néha nosztalgiázni őket hallgatva. Fantasztikusra sikerült a dal és a videoklip is, ez kétségtelen!
2016. október 25. 09:45
Devilcsaj, szerintem Floor nem próbálta soha utánozni Tarját, mivel neki is megvan a maga stílusa, énekhangja. Ők ketten amúgy kimondottan jó barátnők, rengeteg közös fotó van róluk a neten.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni