Élete valószínűleg legfájdalmasabb szakításán van túl a Little Mix énekesnője.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miután Zayn Malik kidobta, nem volt hova mennie Perrie Edwardsnak
2016. október 24. 11:23
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. október 24. 11:35
kíváncsi-fáncsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.20. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 180904 offline |
Az ember azt gondolná, hogy ezeknek a hírességeknek nem gond zsebből egy kis házat kibérelni (mármint én azt tettem volna, kutyákkal meg macseszokkal).
Nem igazán tudom elképzelni hogy a kedves csapattársai is csak mind egy egyszobás garzonban élnek??? (egyiküknél se lenne egy plusz szoba?) Bezzeg a menedzserének telik plusz vendégháza!
Érdekes!!
Nem igazán tudom elképzelni hogy a kedves csapattársai is csak mind egy egyszobás garzonban élnek??? (egyiküknél se lenne egy plusz szoba?) Bezzeg a menedzserének telik plusz vendégháza!
Érdekes!!
2016. október 24. 11:57
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Na ez már túlzás. Ez tuti , hogy hazugság kíváncsi-fáncsi jól mondja! Amúgy is a Little Mix befutott banda kizárt , hogy nrle lenne pénze..
2016. október 24. 12:44
A teljes igazságot csak ők tudhatják, de szerintem ne ítélkezzünk ennyire elhamarkodottan. Ki tudja, hogy mi hogyan reagálnánk egy ilyen helyzetben. Lehet hogy a sokktól gondolkodni sem tudnánk. Az pedig lehet, hogy a Little Mix már nagyon sikeres volt akkoriban, de a pénzből, amit összeszedtek, a legnagyobb rész a kiadóhoz és a menedzsmenthez kerül, így aztán lehet, hogy abban a pillanatban Perrie-nek valóban nem volt annyi zsetonja, hogy kivegyen egy házat. Azért külföldön sem olcsóbbak a kiadó ingatlanok, mint itthon, plusz az ezzel járó ügyintézés, hivatalba járás nem kevés időt és energiát igényel. A menedzser pedig szép, hogy felajánlotta a lánynak a segítségét, ha már a della nagy részét ő kasszírozza be...
2016. október 24. 13:08
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
Mi jön még, hogy a híd alatt volt kénytelen aludni? Rögtön megsajnálom...
2016. október 24. 14:02
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline |
Jaj mit hazudgal ez a no ennyit lepjen mar tul vegre! Az ember azt hinne hogy a celebeknek van penze egy hazra de ezek szerint nem mar majdnem megsajnaltam de csak majdnem!
2016. október 24. 14:46
Komolyan nem unja még?Meddig kell még baszogatni Zaynt?Nem hiszem el,hogy a csapattársai egyszobás kisházban laknának,viszont a menedzsernek van egy vendégháza.Gondolom nem felelt volna meg egy kis ház rövid időre,neki palota kellett,mert azért valljuk be,amennyit ők keresnek simán kijöhetett volna egy egyszerű,szerény otthon.Szánalmas komolyan,túlzásba viszi már az önsajnáltatást
2016. október 24. 15:15
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Na, ez már túlzás. "Hajléktalan". Akkor ez a csaj nem tudja ennek a szónak a jelentését. Mert az, hogy neki ideiglenesen épp nem volt hova mennie, teljesen más. Sőt, volt hova mennie, csak neki nem volt jó a lányoknál, hanem a külön lakás kellett. Ráadásul ennyi sajnáltatás után már nem sok mindenki fogja megszánni őt, mivel már unalmas.
2016. október 24. 15:46
Idézet (AnnaZriinyi @ 2016.10.24. 15:15)
Na, ez már túlzás. "Hajléktalan". Akkor ez a csaj nem tudja ennek a szónak a jelentését. Mert az, hogy neki ideiglenesen épp nem volt hova mennie, teljesen más. Sőt, volt hova mennie, csak neki nem volt jó a lányoknál, hanem a külön lakás kellett. Ráadásul ennyi sajnáltatás után már nem sok mindenki fogja megszánni őt, mivel már unalmas.
Adom.
2016. október 24. 16:19
dettus7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 1996 Csatolások: 18 Azonosító: 131164 offline |
szegény.
de am nem hajéktalan mivel van csomó pénze. sztem nem tud semmit a hajléktalanságról. majd jöjjön ő ide bpre és nézzen körül és akkor majd megtudja
am meg van csomó pénze, nem értem miért nem tud kivenni lakást. értem én h drága..
de am nem hajéktalan mivel van csomó pénze. sztem nem tud semmit a hajléktalanságról. majd jöjjön ő ide bpre és nézzen körül és akkor majd megtudja
am meg van csomó pénze, nem értem miért nem tud kivenni lakást. értem én h drága..
2016. október 24. 16:53
Megint jön a sok negatív vélemêny...
Nemtudom hogy nektem hogy állt volna a szátok ha egyik percről a másikra egy hosszú kapcsolatnak smsben végetvetnek, és a közös házatokból is neked, a lánynak kell menned. Tutira összetörnétek idegileg..
És Zaynka az én szememben még mindig egy b**om. És nagyon örülhet hogy csak egy dalt kapott a csajoktól....
Nemtudom hogy nektem hogy állt volna a szátok ha egyik percről a másikra egy hosszú kapcsolatnak smsben végetvetnek, és a közös házatokból is neked, a lánynak kell menned. Tutira összetörnétek idegileg..
És Zaynka az én szememben még mindig egy b**om. És nagyon örülhet hogy csak egy dalt kapott a csajoktól....
2016. október 24. 16:58
Perrie, nem unod még? Ennyire megy a Little Mix? Abból a fizetésből, imán kibírtál volna egy hotelbe 2-3 hónapon át.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.