Túl sokáig voltál ébren előző éjjel, így nem pihented ki magad? Netán kihagytad a reggelit? Sok olyan tényező van, ami befolyásolhatja munkakedvedet és produktivitásodat – ezek közül hoztunk el nyolcat, melyeken könnyedén változtathatsz.
A teljes cikkhez kattints ide!
8 dolog, ami csökkenti a munkabeli hatékonyságod
2016. október 26. 09:02
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. október 26. 10:49
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Ezek olyan dolgok, amiknek - szerintem - alapnak kell lennie, ha az ember jól akarja csinálni azt, amiért kapja a fizetését. Kezdem úgy érezni, hogy az egészségügyben dolgozó, mintha egy külön állatfaj lenne, ugyanis én személy szerint egyiket sem tudom felhasználni, annak érdekében, hogy a munkám gördülékenyebben menjen. Hiába tervezem el azt, hogy reggel hétkor gyógyszerelek, aztán előkészítem azokat, akik műtétre, beavatkozásra mennek, ha valamelyik eldobja magát és újra kell éleszteni. A reanimálás meg ugyebár nem tűr halasztást, azonnal el kell kezdeni. Gondolom, a cikk az irodakukacokra reflektál. Velem számtalanszor fordult elő, hogy nem aludtam éjszaka, sőt sokszor a reggeli is kimarad, mert nem tudok leülni enni, annyi a beteg, problémás gyerek. Nyolc óra folyamatos hajtás után, néha jól esik a maradék négyben felnézni fészbukra, vagy éppen visszaírni a családomnak, hogy megint a belem lóg, annyi a meló. Szerintem ez hülyeség, kivéve, ha a fészbuk függőkre utal a cikk, amikor is a munka tényleges rovására megy.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. október 26. 17:11
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Igen ezek így vannak.
2016. október 26. 18:16
XIXO tea |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.05. Hozzászólás: 853 Csatolások: 1 Azonosító: 256877 offline |
Ezek alap dolgok főleg felnőtteknél fordulnak elő, akik irodában dolgoznak. Az iskolás kamaszoknál egészen más a helyzet, legalább is én azt tapasztaltam, hogy másabb a mi világunk.
2016. október 26. 20:22
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Fantasztikus cikk... Nekem az egészből csak annyi jön le, hogy minden valamire való felnőtt ma már irodákban dolgozik, a fizikai munkát pedig ezek szerint a Szentlélek végzi el. Mintha azok, akik fizikai munkát végeznek/vagy bármi más irodán kívüli pályán helyezkedtek el, valami külön állatfajhoz tartoznának.
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket hány magyar ember találja hasznosnak, tekintve, hogy mindenki majd' megszakad a munkában, míg például egy német irodaházban a 'dolgozók' többsége egész nap csak fel-alá sétálgat és kávét szürcsölget, hogy elüssék valamivel az időt.
Kíváncsi vagyok, hogy ezeket hány magyar ember találja hasznosnak, tekintve, hogy mindenki majd' megszakad a munkában, míg például egy német irodaházban a 'dolgozók' többsége egész nap csak fel-alá sétálgat és kávét szürcsölget, hogy elüssék valamivel az időt.
2016. október 28. 14:03
NoName97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.15. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 260337 offline |
Cintia99
Pont ugyanerre gondoltam, nincs bajom az irodai munkáról, de ha bármikor munkáról van szó akkor csak az iroda jut eszébe mindenkinek, az biztos nem számít munkának, hogy (akik) megfőzik az ételedet / kiszolgálnak
Pont ugyanerre gondoltam, nincs bajom az irodai munkáról, de ha bármikor munkáról van szó akkor csak az iroda jut eszébe mindenkinek, az biztos nem számít munkának, hogy (akik) megfőzik az ételedet / kiszolgálnak
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.