Az amerikai Cosmopolitan végzett kutatást titkolózás témában és arról kérdezte a huszonéves korosztályt, melyek azok a legnagyobb, legkínosabb titkok, melyeket szerelmeik elől rejtegetnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
14 kínos titok, amit huszonévesek rejtegetnek párjaik elől
2016. október 28. 13:09
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. október 28. 14:12
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12520 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (LexiCobain @ 2016.10.28. 13:09)
13. Első alkalom
"Titokban mindig megnéztem a kedvenc sorozatunk új epizódjait nélküle, és amikor együtt ültünk neki, úgy tettem, mintha akkor látnám először.
– Emily 825 éves)
Nem semmi ez az Emily, hogy 825 évesen egyedül néz sorozatokat titokban
Amúgy be ne dőljetek már a sok maszlagnak, a Cosmopolitan meg a többi hasonló női magazin külön embereket tart arra, hogy ilyen baromságokat kitaláljanak...
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Beyla
2016. október 28. 14:26
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline |
Jó cikk lett. Érdekes.
2016. október 28. 14:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Most már teljesen világos számomra, hogy miért nem olvasok Cosmót. Körülbelül a tíz évvel ezelőtti Im magazin színvonalát üti meg. Nekem is az a véleményem, hogy ezek a nyilatkozatok mind kamuk, és olyan emberek találják ki, akiknek konkrétan a magazin pont hogy ezek megírásáért adja a fizetésüket. Viszont, ha így haladunk, a Starity nem bulvár oldal lesz lassan, hanem tizenéveseknek szóló Bravo Girl szintű fórum.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
_ToTo_
2016. október 28. 15:58
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Ééés persze kihagyhatatlan a megcsalás... annyira undorító húzásnak tartom, hogy azt elmondani nem lehet. Meg azt sem értem, hogy az olyannak mégis mi a francért van valakije aki iránt nem érez szerelmet vagy nem boldog mellette? Annyi a társfüggő egyed, borzasztó. És az a legrosszabb, hogy sok ilyen semmitmondó kapcsolatból születnek a gyerekek...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. október 28. 16:06
Véleményem szerint, ahol ezek a titkok ilyen hosszú ideig rejtve maradnak, az nem egészséges kapcsolat.
2016. október 28. 16:36
Ez a vezetés dolog... Én is most kezdtem el megtanulni, de mikor voltam elsősegélyen, komolyan kiakadtam, hogy már 16 évesen ott csücsülnek. Miért ciki az ha valaki csak 21 évesen kezd el tanulni vezetni? Gáz a világ, ahol élünk. Na mindegy.
2016. október 28. 16:45
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (AliceLiza @ 2016.10.28. 16:36)
Ez a vezetés dolog... Én is most kezdtem el megtanulni, de mikor voltam elsősegélyen, komolyan kiakadtam, hogy már 16 évesen ott csücsülnek. Miért ciki az ha valaki csak 21 évesen kezd el tanulni vezetni? Gáz a világ, ahol élünk. Na mindegy.
Magyar ember szemével nézve nem ciki, hiszen nekünk az autó és a jogosítvány luxusnak minősül. Ezzel szemben az USA-ban a legtöbben (kivéve talán New York a taxik miatt) mindenki autóval közlekedik. Nem véletlen az, hogy tizenhat évesen egy amerikai tinédzsernek már lehet jogosítványa és vezethet. A legtöbb városban nincsen fél óránként busz vagy vonat, hiszen tömegközlekedéssel távokat mennek. (mondjuk Los Angelestől DC-ig) A cikk fordítás, nyilvánvaló, hogy amit kiragadtál, az nem az európait - pláne nem a magyart! - veszi alapul. Náluk igen is vérciki, ha valaki nem tud automata váltós autót vezetni, ugyanis ők nem ismerik a kuplungos megoldást.
2016. október 28. 17:37
Arcee23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.13. Hozzászólás: 595 Csatolások: 61 Azonosító: 222613 offline |
Idézet
exoverdose | Ma, 15:58
Ééés persze kihagyhatatlan a megcsalás... annyira undorító húzásnak tartom, hogy azt elmondani nem lehet. Meg azt sem értem, hogy az olyannak mégis mi a francért van valakije aki iránt nem érez szerelmet vagy nem boldog mellette? Annyi a társfüggő egyed, borzasztó. És az a legrosszabb, hogy sok ilyen semmitmondó kapcsolatból születnek a gyerekek...
Teljesen egyetértek veled.
Sosem bírtam felfogni, hogy mire jó a megcsalás. Meg kell oldani a gondokat, ha tényleg menthetetlen akkor szakítani. Ennyi. Szerintem sokkal több kárt tud okozni egy megcsalás mint egy szakítás.
2016. október 28. 17:59
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline |
Emily 825 éves Az igen neki gondolom sokkal több titka van végül is elég hosszú élete volt/van
2016. október 28. 18:02
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2066 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline |
Még soha sem hallottam Emily-ről,hogy ő a világ legidősebb embere,a maga 825 évével.Azon csodálkozom,hogy még mindig valakije van,ki tudja hányadik férfi az életében,akiről beszélt.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.