Hát ez durva
Mondjuk nem értem Taylor miért mond olyanokat hogy "Mintha valaki megölt volna bennem valamit", nem megerőszakolták, nem is csinálhattak vele olyan durva dolgot, hiszen biztonsági őrök meg még mindenféle ember vette őket körül ( akiket egytől egyig ki kellene rúgni, ha nem veszik észre mit csinálnak a munkaadójukkal ). Örüljön a csávó, hogy némi pénzveszteséggel meg munkanélküliséggel megúszta, mert Taylor és az ügyvédei ennél durvábban elbánhattak volna vele.
Szexuális zaklatásért perel egy riportert Taylor Swift
2016. november 03. 19:10
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
2016. november 03. 19:17
Idézet (Carlotte @ 2016.11.03. 19:00)
Nyilván nem elfogadható a férfi viselkedése, de emiatt beperelni valakit erős túlzás. Borzasztóan fel lett fújva ez az ügy, de nem lepődök meg Tayloron. Amiből csak lehet pénzt csinál.
Igazad van!
2016. november 03. 19:51
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Eléggé érdekes felfogásotok van.. itt jöttök azzal, hogy "úristen, ez nem nagy ügy" de ha veletek történne ilyesmi, már játszanátok a hattyú halálát, és jönnétek sajnálkozni, meg mennétek ugyanúgy ti is a bíróságra.
Nevetséges, hogy a legtöbb ember mennyire megjátsza magát, miközben ő is pont ugyanezt tenné..
De hát igen, gondolom az itt kommentelők nem érzik ennek a dolognak a súlyát, mert még sose történt velük ilyesmi. Szerintem a helyett, hogy hülyeségeket írogattok, inkább csak gondoljatok bele abba, hogy TI mit reagálnátok, ha ilyen történne veletek..
Nevetséges, hogy a legtöbb ember mennyire megjátsza magát, miközben ő is pont ugyanezt tenné..
De hát igen, gondolom az itt kommentelők nem érzik ennek a dolognak a súlyát, mert még sose történt velük ilyesmi. Szerintem a helyett, hogy hülyeségeket írogattok, inkább csak gondoljatok bele abba, hogy TI mit reagálnátok, ha ilyen történne veletek..
2016. november 03. 20:42
Megértem Taylort, mert ez tényleg így elég gusztustalan dolog volt a riportertől. De az azért túlzás hogy 'mintha megöltek volna valamit benne'. És ez a perelés is....
Tényleg ne értsetek félre, amit a srác tett az undorító, de nap mint nap csinálják ezt mások is más lányokkal, mégsem jelentik fel őket.
Tényleg ne értsetek félre, amit a srác tett az undorító, de nap mint nap csinálják ezt mások is más lányokkal, mégsem jelentik fel őket.
2016. november 03. 20:44
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Idézet (Carlotte @ 2016.11.03. 19:00)
Nyilván nem elfogadható a férfi viselkedése, de emiatt beperelni valakit erős túlzás. Borzasztóan fel lett fújva ez az ügy, de nem lepődök meg Tayloron. Amiből csak lehet pénzt csinál.
Ja, hát nyugodtan tapogassák a férfiak a nőket, engedély nélkül, büntetlenül. Szerintem is.
Atyaég, miért nem vagyok meglepve a kommenteken? Annyi empátia sem szorult itt egyesekbe, hogy legalább ilyenkor tudnák félretenni azt, hogy kiről van szó, és egyszerűen együtt érezni vele.
2016. november 03. 20:59
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Sajnálom, hogy ezt átélte. De mielőtt még perelt volna, meg kellett volna bizonyosodnia arról, hogy tényleg ez a pasas volt e. Ha nem, akkor ártalmatlanul veszítette el a munkáját és a pénzét. Ha meg igen, megérdemelte, képesek az ilyenek letagadni mindent.
2016. november 03. 21:58
Jézusom... Az anyja úgy nyilatkozott mintha megölték volna a gyerekét azért ez nem akkora tragédia hogy sírjon miatta. Miért fújja/fújják fel így? Jó oké rossz dolog hogy megfogdosták de perelni... De ha nyer remélem betartja az igéretét és nem tartja meg a pénzt vagy egy részét.
2016. november 03. 22:00
Idézet (ciel @ 2016.11.03. 20:44)
Ja, hát nyugodtan tapogassák a férfiak a nőket, engedély nélkül, büntetlenül. Szerintem is.
Atyaég, miért nem vagyok meglepve a kommenteken? Annyi empátia sem szorult itt egyesekbe, hogy legalább ilyenkor tudnák félretenni azt, hogy kiről van szó, és egyszerűen együtt érezni vele.
Idézet
Eléggé érdekes felfogásotok van.. itt jöttök azzal, hogy "úristen, ez nem nagy ügy" de ha veletek történne ilyesmi, már játszanátok a hattyú halálát, és jönnétek sajnálkozni, meg mennétek ugyanúgy ti is a bíróságra.
Ez nem azt jelenti, hogy ne lennénk empatikusak, csak szimplán reálisan gondolkodva rájövünk, hogy az egész ügy el van túlozva. Másrészt szerintem mivel én nem vagyok annyira befolyásos és híres, mint Taylor, ha a bíróságra szaladnék olyan indokkal, hogy az utcán egy fickó megfogta a fenekemet, szerintem menten körberöhögnének, vagy legalább is nem foglalkoznának egy ilyen komolytalan üggyel.
szerintem tényleg nagyon érzékeny lelkűnek kell lenni ahhoz, hogy valakit ez ennyire megérintsen. Ha tényleg komoly zaklatás érte volna akkor meg menten viszik lefejeztetni? nyilván ebben az esetben már reális lett volna pert indítani.
egyébként én nem utálom Taylort, számomra mindig is közömbös volt, de szerintem eléggé világosan látszik, hogy azért van ez az egész ügy így felfújva, több pénzel bővüljön a vagyona. már régebben is szemet szúrt a hatalmas pénzínségé. viszont hogyha tényleg arra használja fel a kapott pénz, amire elmondta, akkor azért jár neki a tisztelet.
Maga a téma egyébként valóban komoly, és a súlyosságát nem is kérdőjelezem meg, de ez az ügy amolyan bolhából elefántot tökéletes példája.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. november 04. 11:55
Seli Stoneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 255421 offline |
De miért 3 évvel később perelte be az illetőt?
2016. november 04. 15:38
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Idézet (Carlotte @ 2016.11.03. 22:00)
Ez nem azt jelenti, hogy ne lennénk empatikusak, csak szimplán reálisan gondolkodva rájövünk, hogy az egész ügy el van túlozva. Másrészt szerintem mivel én nem vagyok annyira befolyásos és híres, mint Taylor, ha a bíróságra szaladnék olyan indokkal, hogy az utcán egy fickó megfogta a fenekemet, szerintem menten körberöhögnének, vagy legalább is nem foglalkoznának egy ilyen komolytalan üggyel.
Látod, pontosan ez a baj. Hogy komolytalannak van beállítva. Olyan dolognak, amin nem kell kiakadnia egy nőnek. Miért is kellene, hiszen a fickó csak a tetszését fejezte ki!
Na ettől a gondolkodástól tudok falnak menni. Bár hogy őszinte legyek, nem vagyok meglepve.
2016. november 04. 16:34
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline |
Sajnálom Taylort, nem csodálom, hogy kiakadt. Mondjuk a peret azért kicsit túlzásnak tartom. Szerintem az, hogy a csávó megfogta a fenekét, az még nem nevezhető szexuális zaklatásnak.
2016. november 04. 19:49
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Jesszus Maris, szerintem ennyiért nem kell sírni és perelni...
Megfogták a segged, drága? Túléled.
Megfogták a segged, drága? Túléled.
2016. november 04. 20:03
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (ciel @ 2016.11.04. 15:38)
Látod, pontosan ez a baj. Hogy komolytalannak van beállítva. Olyan dolognak, amin nem kell kiakadnia egy nőnek. Miért is kellene, hiszen a fickó csak a tetszését fejezte ki!
Na ettől a gondolkodástól tudok falnak menni. Bár hogy őszinte legyek, nem vagyok meglepve.
Engem is fogdostak már meg metrón, buszon nem is egyszer, és minden alkalommal kiakadtam. Tavaly azt hiszem még ordítoztam is az 1-es villamospótló buszon pont ebből kifolyólag. De nekem valahogy soha sem jutott az eszembe az, hogy emiatt rendőrt hívjak. Tény, nem volt joga ahhoz, hogy fogdosson, de ez valóban annyira piti ügynek minősül a bíróság szerint, hogy már mi nők is hajlamosak vagyunk ezt elnézni. Sajnos a hatóság is csak akkor cselekszik, hogyha tényleges erőszak történik. Szomorú sajnos, de, ha te odamennél a bíróságra, hogy Jóska Pisti rávágott a fenekedre egyet a buszon, akkor maximum csak kiröhögnének, nemhogy vádat emeljenek az illető ellen. Az én szótáramban a szexuális zaklatás kicsit mást jelent, emiatt is tudok egyetérteni Carlotte álláspontjával. Egyébként a cikk tényleg úgy festi le ezt az egészet, mintha minimum nemierőszak történt volna, vagy mintha esetleg orális szexre akarta kényszeríteni. El kell fogadni, olykor-olykor megtörténik ilyen az emberrel, hiába nincsen joga az megtennie az illetőnek. Gyilkosság, lopás, emberkereskedelem stb. dolgok is léteznek, mégis tiltja a törvény. Meg lehet kövezni, de kissé túlzónak érzem ezt az egészet.
2016. november 04. 21:14
disco queenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 110 Csatolások: 2 Azonosító: 250305 offline |
Igazából valóban nem lehet összehasonlítani egy valódi megerőszakolással, de itt azon van a hangsúly, hogy egy-egy férfi hogyan veszi a bátorságot arra, ha tetszik neki egy nő, hogy fogdossa? Akármelyik testrészéről is van szó. És van benne igazság, hogy ilyenek mellett sem szabadna elmenni, mert ha hagyva van nekik, akkor legközelebb már nem csak a seggfogdosáshoz lesz bátorságuk, hanem akár tovább is mennek.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.