Nemrégiben a The 12th Hour képében ízelítőt kaptunk a Sirenia új lemezéből, most pedig a korong címadó dalához forogtak a kamerák.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Sirenia – Dim Days Of Dolor
2016. november 11. 15:32
2016. november 12. 02:43
|
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 offline
|
Én már meghallgattam ezt az albumot. Nagyon jó lett, hozza az Ailyn korszakban készült albumok stílusát. Sajnálom, hogy nem Ailyn énekelt ezen a korongon is. Igazságtalan valóban, ahogy a zenekarok bánnak az énekesnőkkel. Nem tudom, mi lehetett az oka, hogy nem vele folytatja a Sirenia, azért mégis ő volt eddig az egyetlen énekesnő, akivel ennyi ideig együtt zenéltek, nem úgy, mint az első-hárommal. Emmanuelle... Jól énekel, de jobb lett volna, ha marad ott, ahol a második album óta. Igaz, vele jól jártak, mert már ismeri az összes dalt.
2016. november 12. 10:22
Én Henriette-tel ismertem meg a zenekart, csak neki kevés szerep jutott a zenében. Ailyn csodás énekesnője volt a csapatnak, reméljük hallunk felőle meg!
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: