30 dolog, amit csak a fázós emberek értenek
2016. november 13. 19:12
Ez nagyon vicces cikk lett, de nem mindennel értek egyet. Én is nagyon fázos vagyok és a 8 béléses kabát mindig kell. Viszont a tél a kedvenc évszakom és már nagyon várom a havat. Ilyenkor vétek otthon maradni.
A légkondival viszont 100%-ban egyetértek. Nem értem miért nem lehet 20 fokra beállítani...
Ja és a tea a kedven italom és nem mellesleg az hidegen-melegen is tökéletes, télen-nyáron remek
A légkondival viszont 100%-ban egyetértek. Nem értem miért nem lehet 20 fokra beállítani...
Ja és a tea a kedven italom és nem mellesleg az hidegen-melegen is tökéletes, télen-nyáron remek
2016. november 13. 19:54
Ebben a cikkben most tényleg nagyon magamra ismertem.
2016. november 13. 20:48
CrazyMonsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.11. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 260842 offline |
Én is nagyon magamra ismertem. Nekem is van egy nagy béléses kabátom ,egy csöppet sem fázok benne , csak sajnos kiszakadt. ilyenkor irigylem azt a lányt aki sportmelltartóban és egy pulcsiban volt kint a hidegben ( a suliba ) és látszólag nem nagyon fázott. mondjuk ő nem is olyan sovány, de én se vagyok az, engem még se melegítenek annyira a "párnácskáim"xdd .Meg a derekam szokott mindig fázni. Folyton huzogatom magamon a pólót mert már annyira fázik szegény derekam,hogy már fáj :/
2016. november 13. 20:49
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline |
Én nagyon fázós ember vagyok (mindenki ezen röhög a családban és a barátaim is...) de imádom a telet xd Igaz, általában megfagyok odakint de ha esik a hó nem érdekel. Ha viszont nem akkor szitkozódok rendesen xd
2016. november 13. 23:13
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Én is a meleghez vagyok szokva, így számomra a téli hónapok mellett a klímával hűtött helységek is kellemetlen kínzás. Főleg, hogy a mostani munkahelyemen konkrétan szabály, hogy húsz fok felé nem igazán mehet a hőmérséklet. Ettől függetlenül még szeptemberben is olyan hideget csináltak, hogy a pár emelettel feljebb lévő műtőkben is melegebb volt. Az pedig szintén igaz, hogy a tea a legjobb barátom, ugyanis amint beérek munkába, vagy esetleg fázok, mindig csinálok egy forró teát, amit leülök és megiszok. A hideg kezeimre pedig sokszor panaszkodnak a gyerekek, főleg, ha reggel hétkor macerálom őket vérnyomás méréssel meg miegyébbel. Egyébként én minap annyira fáztam, meg a lábaim olyan hidegek voltak, hogy bedugtam az elektromos melegítőpárnát az ágyba. Fél óra alatt olyan f*szán felmelegített, hogy utána melegem is volt. Nem kell zuhanyzásról fantáziálgatni, én megelégszem egy ággyal és egy takaróval is, főleg, ha fáradt vagyok.
2016. november 14. 09:19
Brigike0109visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 0 Azonosító: 202486 offline |
Én amúgy fázós vagyok, de imádom a telet
szóval nemtom hogyan van ez, de így vagyok én
szóval nemtom hogyan van ez, de így vagyok én
2016. november 14. 15:59
Vannak fázós ismerőseim, rájuk valószínűleg mind igaz, de én maximum a felét éreztem olyannak, ami rám is jellemző. Nem hiába, én szeretem a telet, és ha van hó is, akkor ezer örömmel töltöm kint a szabadidőmet.:3
2016. november 14. 16:13
oOHiyokoiOoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.21. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 260436 offline |
én fázós vagyok ,de szeretem a telet. Azonban vannak igaz dolgok benne:D
2016. november 14. 17:07
A legtöbbje nagy igazság Tekintve, hogy tiszta szívemből gyűlölöm a hideget.
2016. november 14. 22:02
Jesszus Mária ez rohadt jó lett! Nagyon igazak. Ó a hajas dologhoz: Van fésű nálam, de elviselem hogy csapzott vagyok. xdd
2016. november 14. 23:30
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline |
Nagyon jó cikk lett. Én alapvetően nem vagyok fázós de még így is magamra ismertem párban.
2016. november 15. 23:41
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1023 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline |
Milyen ismerősek ezek a mondatok ...olyan igazak rám ...nagyon fázós személység vagyok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.