Kínos! Így üdvözölte egymást Niall Horan és Zayn Malik az AMA-n
2016. november 21. 18:58
Szerintem egyáltalán nem kínos. Gondolom nem hitte azt hogy soha az életben nem fognak találkozni zaynal.
2016. november 21. 19:03
tw2005visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.05. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 260167 offline |
csak ennyi volt az egész akivel évaekig jóan voltak,nevettek,dalokatírtak és csak egy kézfogás legalább zayn felállhatott volna vagy valami vagy mondjuk egy kis ölelés
2016. november 21. 19:05
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline |
-Pityang teljesen egyetértek veled!
Zaynnek az arckifejezésén látszik hogy nem is nagyon akarta, hogy Niall észrevegye mert hogy ő valózínűleg elment volna mellette szó nélkül. (Niall pedig nagyon normálisan kezelte a helyzetet)♥
Zaynnek az arckifejezésén látszik hogy nem is nagyon akarta, hogy Niall észrevegye mert hogy ő valózínűleg elment volna mellette szó nélkül. (Niall pedig nagyon normálisan kezelte a helyzetet)♥
2016. november 21. 19:11
Miért, mit kellett volna csinálniuk? Egymás nyakába ugorni? Teljesen normálisak voltak, ahogyan én látom, kezet fogtak és kész. Nem kell mindent teóriába vetni.
2016. november 21. 19:15
Nem értem miért kell egyből szidni, több olyan embert láttam már aki ülve köszöntötte a másikat. Különben is köszönt neki, mondta neki hogy "Hi", meg elfogadta a kézrázást. Akkor lenne jogotok bunkónak nevezni ha a fejét is elfordította volna, meg ha vissza se köszönt volna, + nem fogadta volna el Niall kézrázását. Annyira látszik Zaynen hogy meglepődött, hisz ki nem lepődne meg az ő helyében? Sok zűrzavar volt Zayn és az 1D tagjai közt. Meg az is látszik hogy Niall se akart annyira leállni beszélgetni, mivel sietett. Inkább ti vagytok a szánalmasak és nem Zayn. Én amúgy azt is olvastam már hogy beszélgettek, dehogy abból mi igaz.. Linkelt szöveg Néhány ember annyira túlzásba viszi ezt is....
2016. november 21. 19:31
toriotúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 81 Csatolások: 0 Azonosító: 194222 offline |
Ez messze nem meríti ki a "kínos" kategóriát számomra. Nem is nagyon értem mit kellett volna csinálnia a kézfogáson kívül a két bájgúnárnak? Ölelkezni, puszizkodni a lányok szoktak. Ők pedig végre férfiként viselkedtek....kezet fogtak.
2016. november 21. 19:33
Idézet (toriot @ 2016.11.21. 19:31)
Ez messze nem meríti ki a "kínos" kategóriát számomra. Nem is nagyon értem mit kellett volna csinálnia a kézfogáson kívül a két bájgúnárnak? Ölelkezni, puszizkodni a lányok szoktak. Ők pedig végre férfiként viselkedtek....kezet fogtak.
A másik meg pedig pont ez az.
2016. november 21. 20:10
Én sem értem, hogy miért is kínos ez? Meglepődtek, "lányos" zavarukban nem tudtak máshogy reagálni. Jobban oda kéne figyelni, a megfogalmazásra...
2016. november 21. 22:28
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
Ezen mi a kínos? Kezet fogtak, tovább állt. Nem mintha egy 'helló'-nál többet mondtak volna egymásnak. Ha beszélgettek volna, na akkor tudhattuk volna, hogy kínos volt-e a találkozás, vagy sem...
2016. november 22. 00:00
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
Az American Music Awardsnak sok szervezés áll a háta mögött, meg van határozva, hogy mikor kezdődik a műsor, mikor kell elfoglalni a vendégeknek a helyüket, stb... Valószínűleg azért nem álltak le bratyizni, mert Nielnek is mennie kellett már a saját helyére. De még a nagy sietségben is gyorsan kezet rázott vele és szerintem ez kedves gesztus volt, nem pedig hűvös üdvözlés.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.