A színésznő egy évvel ezelőtt adott életet gyermekének, ám a terhesség alatt és után is forgatott, ezért tűnik úgy a felvételeken, hogy a szokásosnál kicsit jobban „elengedte magát”.
A teljes cikkhez kattints ide!
Aalkja miatt cikizték a The Walking Dead sztárját – zseniálisan kiosztotta őket
2016. december 01. 12:10
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
2016. december 01. 13:49
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Hogy lehetnek akkora bunkók az emberek?? Ez már a taplóság netovábbja egy normál szülőnek is tök rosszul tud esni az ilyen hát akkor még neki főleg azért mert őt több ezren cikizik és így tényleg nem lehet könnyű! Kitartást!
2016. december 01. 13:57
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
Sajnálom,hogy ilyen sokan alázzák, csak azért, mert nem úgy néz ki, mint régebben.
2016. december 01. 14:51
huu en is remelem nincs gyerekuk az ilyeneknel
ha meg van akkor biztos. nagyon jok...
ha meg van akkor biztos. nagyon jok...
2016. december 01. 15:01
Senhoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.12. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 34504 offline |
Én már sokszor gondoltam rá, hogy ha a sorozatban nincs habzsi-dőzsi, akkor hogy lehetnek túlsúlyos karakterek?! Nem feltétlenül miatta jutott ez eszembe.
Amúgy gondolom alacsony lány nagy mellekkel és ezért is teltebbnek tűnik.
Amúgy gondolom alacsony lány nagy mellekkel és ezért is teltebbnek tűnik.
2016. december 01. 16:41
Miért, mert topmodellnek kéne kinéznie? Szerintem teljesen elégedett lehet magával.
2016. december 01. 16:44
Modell Fanok4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.07. Hozzászólás: 670 Csatolások: 439 Azonosító: 251456 offline |
Szerintem szuper alakja van.
2016. december 01. 17:49
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
Nem tudom mi baja van az embereknek. Szerintem jól néz ki, attól a fogalomtól, hogy dagadt, eléggé messze van még. Amúgy meg teljesen egyet értek vele. Gyönyörű ez a csaj úgy, ahogy van. Akinek meg nem tetszik valami rajta, az menjen a francba.
2016. december 01. 18:29
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline |
szerintem nem kövér. Nem top model, hanem színész
2016. december 01. 19:48
vilucsajbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.16. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 240434 offline |
Ha eggyes emberetnek ez a kövér akkor én megeszem a kalapo... Nem top model hanem szinésznő könyörgöm... Szerintem semmi baj sincs az alakjával
2016. december 02. 16:20
Instagram-on már leírtam erről egyszer a véleményemet, de mikor megláttam, hogy itt cikkeztek is róla, szükségét éreztem hozzászólást írni.
Alanna egy fantasztikus ember, olyan értékekkel, amelyet azok az embernek nem csúfolható élőlények sosem fognak megtapasztalni. Gyönyörű, egészséges kislánya van, aki már irigylésre méltóan imádni való, maga, Al pedig messze az egyik legtehetségesebb színésznő a sorozatban. Nincsen oka szégyenkeznie, s bár e komment előtt is imádtam és tiszteltem, most már egyre inkább.
(az meg már teljesen nonszensz, miért íródtak ilyen kommentek, amikor teljesen normális alakja van, de nem szeretném tovább nyújtani ezt a kommentet.)
Alanna egy fantasztikus ember, olyan értékekkel, amelyet azok az embernek nem csúfolható élőlények sosem fognak megtapasztalni. Gyönyörű, egészséges kislánya van, aki már irigylésre méltóan imádni való, maga, Al pedig messze az egyik legtehetségesebb színésznő a sorozatban. Nincsen oka szégyenkeznie, s bár e komment előtt is imádtam és tiszteltem, most már egyre inkább.
(az meg már teljesen nonszensz, miért íródtak ilyen kommentek, amikor teljesen normális alakja van, de nem szeretném tovább nyújtani ezt a kommentet.)
2016. december 02. 18:58
ImCaptainIronManvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.19. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 246794 offline |
Őszintén, szerintem így husisabban még aranyosabb és szebb!!
2016. december 02. 19:56
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Alannának semmi szégyellnivalója nincs. Gyönyörű, tiszteletreméltó, intelligens nő, egy csodálatos édesanya és ezzel a megnyilvánulásával csak még nagyobbra nőtt a szememben. A kislánya tündéri, Alanna büszke lehet rá.
Akik cikizték, magukba nézhetnének és akkor rájönnének, hogy ők sem olyan tökéletesek, mint amilyennek képzelik magukat. Szánalmasak mind.
Akik cikizték, magukba nézhetnének és akkor rájönnének, hogy ők sem olyan tökéletesek, mint amilyennek képzelik magukat. Szánalmasak mind.
2016. december 03. 11:10
Nelli00the chin thing™ tae does to jungoo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.03. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 2 Azonosító: 258594 offline |
Sosem értettem az ilyen embereket. Borzalmas, ami manapság a világban történik. Borzalmas, hogy egy rendkívül tehetséges, gyönyörű és jószívű ANYUKÁRÓL ilyeneket írnak az emeberek. Fogadjunk, a legtöbb még terhes nőt sem látott életében. Az anyaság az egyik legeslegszebb dolog egy nő életében, és sokan még ezzel sincsenek tisztában, hogy szülés után bizony megmarad jónéhány kiló az emberen. Mélyen lesúlytott engem ez az egész, hogy még azt sem tudták egyesek értékelni, hogy a csodálatos kislánya megszületése után visszament dolgozni! Hány olyan híresség, civil ember van, aki közvetlen a gyermeke érkezése után munkába áll? Mondhatta volna, hogy köszönöm szépen, de szeretném kiheverni a szülést, babázni, családommal lenni, oldjátok meg valahogy a forgatókönyvet. Ő benne viszont volt annyi, hogy nem hagyja cserben a "rajongókat", és leforgatta a jeleneteit. Ezzel a megnyilvánulásával Allana még nagyobbat nőtt a szememben. Így kell ezt, kerek-perec megmondani a bunkó parasztoknak. Csodálatos ez a nő.
1 felhasználónak tetszik:
madeleine.
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.