Jövőre már 59. alkalommal kerül megrendezésre a zeneipar legrangosabb díjátadó gálája.
A teljes cikkhez kattints ide!
Grammy 2017: Közzétették a jelöltek névsorát!
2016. december 06. 18:14
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2016. december 06. 18:19
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline |
Ariana 2 jelölés <33 Gratulálok!!
2016. december 06. 18:29
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Ha a Work nyer akár egyet is, leírjam előttem magát a Grammy.
1 felhasználónak tetszik:
Galambbegy
2016. december 06. 18:33
Az év albuma
Justin Bieber – Purpose
Are you kidding me? Why?
Arinak, Deminek és Bey-nek nagyon szurkolok, megérdemelnének egy Grammyt.
Justin Bieber – Purpose
Are you kidding me? Why?
Arinak, Deminek és Bey-nek nagyon szurkolok, megérdemelnének egy Grammyt.
Galambbegy
2016. december 06. 18:36
Istenem, elmondhatatlan a büszkeség amit érzek, még így is, hogy a Grammy már nem olyan mint régen. Demetria erre vágyott kiskora óta és végre a kemény munka kifizetődött és megkapta élete első jelölését. (Tavaly fellépés, idén jelölés, kis lépésekben de megcsinálta!!) Napjaink egyik legerősebb hangjával rendelkező előadója, annyira megérdemli. A reakciója pedig annyira cuki, ő az, aki tényleg tudja értékelni már csak a jelölést is. Öröm látni.
Galambbegy
2016. december 06. 18:42
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
Hova tunt a Grammy szinvonala? A Work jelolve van? Ez komoly? A masik, amin nagyon kiakadtam, az az volt, hogy az uj eloado kategoriaban a Chainsmokers jelolve van.. Ez egy vicc, alig van a csavonak eloben hangja!!! Helyette Shawn Mendes sokkal inkabb megerdemelte volna azt a jelolest, es most nem az elfogult rajongo enem beszel..Shawn-nak legalabb szol valamirol az albuma, dala, es tenyleg sajat maga irja oket. Bevezethetnenek egy kulon kategoriat, legeredetibb dalszoveg cimmel, biztos hogy Shawn nyerne
2016. december 06. 18:43
Psyché |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 930 Csatolások: 1 Azonosító: 203409 offline |
Reménykedtem benne, hogy idén talán a Panic!at the disco is jelölve lesz, úgy látszik nem volt hiábavaló
A Rihanna-féle Work és a Closer az, amivel viszont lazán ki lehet kergetni a világból...
A Rihanna-féle Work és a Closer az, amivel viszont lazán ki lehet kergetni a világból...
2016. december 06. 18:49
Stay Strong Bogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.23. Hozzászólás: 553 Csatolások: 861 Azonosító: 190255 offline |
Büszke vagyok Arianara!
2016. december 06. 18:55
kedvelem JB t és Ari-t de sztem most a Grammy-n nincs helyük. itt tényleg csak azoknak kellene díjat kapniuk akik idén letettek valamit az asztalra. egyedül RiRinek szorítok, de azt gondolom hogy most az idei munkái alapján ő sem való ide
2016. december 06. 18:59
Hiányoltam a listáról Shawn Mendest. Elég sokat tett le az asztalra az idei évben, megérdemelte volna. Egyébként kicsit fájt látni, hogy gyakorlatilag mindenhol ugyan azok az előadók ismétlődnek. Ariana, Beyonce, Rihanna... Tehetségesek, ezt sosem vitattam, de nem értem, miért kell egyszerre minimum öt kategóriában jelölni valakit. Maximum kettő vagy talán három... Nem kell minden díjat nekik adni, hadd lehessen esélye másnak is rajtuk kívül. Egyébként gratulálok mindenkinek a jelölésekhez!
2016. december 06. 19:03
lily flowersvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.19. Hozzászólás: 425 Csatolások: 3 Azonosító: 260958 offline |
Twenty One Pilots - 5 jelölés. Stranger Things - 1 jelölés.
ANNYIRA BoLDOG VAGYoK ÚRISTEN
ANNYIRA BoLDOG VAGYoK ÚRISTEN
Galambbegy
2016. december 06. 19:12
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Boldogság, izgatotság és büszkeség. Ez a három érzés kapott el, amikor megtudtam, hogy Demit is jelölték. Tudtam, annyira tudtam, hogy eljön ez a nap. Annyi mindenen ment keresztül, annyira keményen dolgokozott, és most itt az eredménye. Egy jelölés a GRAMMYN! Nem az AMA-n, nem PCA-n, hanem, a GRAMMYN. Awwh...
2016. december 06. 19:13
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
Drukkolok Ariana Grandnak, Adelenak, a Twenty One Pilotsnak, és a Lukas Grahamnak!
Siának is drukkolnék,de a Cheap Trillst pont utálom...a The Greatest sokkal jobban érdemelne jelölést
A famouson meg röhögtem...
Siának is drukkolnék,de a Cheap Trillst pont utálom...a The Greatest sokkal jobban érdemelne jelölést
A famouson meg röhögtem...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.