Az amerikai hip hop csapat október 21-én adta ki legutóbbi Identity albumát, a napokban viszont újabb dal kapott klipet az albumról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Far East Movement – Don’t Speak
2016. december 09. 00:46
2016. december 09. 12:22
Bevallom ezidáig fogalmam se volt, hogy a csapat létezik. Csak Tiffany neve szemet szúrt nekem, de ez a dal valami elképesztő. Tiffany hangja bámulatos, újra megmutatta miért is kedveltem meg évekkel ezelőtt.
Egyébként utóbb leesett, hogy a Don't Speak előtt a Hyorinnal közös dalukat már hallottam és az is ámulatba ejtett, pedig Hyorinnal eléggé hadi lábon állok. Ha mást nem az Identity albumukat ezek után végig hallgatom
Egyébként utóbb leesett, hogy a Don't Speak előtt a Hyorinnal közös dalukat már hallottam és az is ámulatba ejtett, pedig Hyorinnal eléggé hadi lábon állok. Ha mást nem az Identity albumukat ezek után végig hallgatom
2016. december 09. 19:39
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Úgy látszik, hogy új kedvenc számom van-^..^- Nem is tudom, hogy a megjelenése óta hányszor hallgattam már végig.... Tiffany egyszerűen most is a toppon van:3 Korea büszke lehet rá, hogy egy ilyen csillaga van♥ :]] Csak így tovább neki
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: