Idézet (Shenayla @ 2016.12.21. 16:23)
Bár már ledaráltam a neten fellelhető 23 epizódot, igaz az elsőket nem igazán úgy tervezem, hogy most a szünetben újra végignézem a sorozatot, de segítsetek mér légyszi. Nem értem, hogy Murat és Hayat min túráztatják egymást annyit. Nem beszélek törökül így sajnos nem értem, hogy miért van az, hogy jóban vannak, aztán rosszban, aztán csókolóznak majd úgy össze vesznek, hogy szóba sem állnak egymással és így tovább. És azt sem értettem, hogy a nászéjszakájukon mi történt.???? (Ezért lenne jó egy szinkron, vagy felirat, egyébként írtam a TV2-nek, hogy szívesen látnám ezt a sorozatot )
Az esküvő előtt Murat megtudta, hogy Hayat átverte őt. (Pontosan nem tudom mivel, csak annyit, hogy a múltjával kapcsolatosan.) Miután ugye késéssel megérkezett még pár szót váltottak is. Na akkor Murat elmondta neki, hogy tudja, hogy hónapokig hazudott neki, és ezzel összetörte a szívét, plusz a bizalmat kettejük között. Végül úgy döntött, hogy ennek ellenére feleségül veszi. A nászéjszakájukon történtek:
Besétáltak a lakásba, mint férj és feleség, aztán ugye Murat lefektette az ágyra Hayatot. A férfi hosszan a szemébe nézett, és elmondta neki, hogy amikor rá néz szeretetet lát, stb. Aztán rövid hallgatás után hozzátetette, hogy de nem tudja elfelejteni, amit vele tett. Hayat persze meglepődött, majd egész gyorsan összetette magában a képet, hogy akkor miért is vette feleségül a férfi. Bosszúból, hogy ezzel adjon neki leckét. Murat csak annyit mondott, hogy gondoljon amit akar, és szimplán csak az a helyzet, hogy összeházasodtak, ez minden, Hayat nem tehet semmit.
Szóval az a lényeg, hogy bosszúból feleségül vette miután megtudta, hogy hazudott neki. Azóta megy a sok túráztatás és a jóban vagyunk-rosszban vagyunk dolog. Szeretik egymást - ezt Murat közölte is párszor az esküvő óta - csak megakarja leckéztetni a lányt , Hayat meg csak szenved, mert szerelmes belé és normális kapcsolatot akar, plusz, hogy Murat felhagyjon a bosszú hadjáratával. Murat nem akarja a nőt elveszíteni, csak ugye a büszkeség..
A kis háborújuk közben meg persze mint az látható, a szenvedély többször felülkerekedik, és úgy tűnik Mr. Sarzilmaz kezd megenyhülni és megadni magát.