Fórumozók munkái - Saját készítésű dolgok
2010. szeptember 23. 12:48
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
A Photoshopolás nem akkor művészet, ha ilyeneket bírtok csinálni vele, hanem amikor meg tudtok alkotni valami olyat, amiről az ember még véletlenül sem mondaná meg, hogy PS progival készült... Ezek a nagy, hatalmas, látványos, giccses elemek... Brrr.
2010. szeptember 23. 13:26
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.23. 12:48)
A Photoshopolás nem akkor művészet, ha ilyeneket bírtok csinálni vele, hanem amikor meg tudtok alkotni valami olyat, amiről az ember még véletlenül sem mondaná meg, hogy PS progival készült... Ezek a nagy, hatalmas, látványos, giccses elemek... Brrr.
Akkor ezek szerint Te tudsz olyat csinálni... szívesen megnézném!
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
2010. szeptember 23. 13:32
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.23. 13:26)
Akkor ezek szerint Te tudsz olyat csinálni... szívesen megnézném!
Nem, nem tudok, nem is akarok és nem is érdekel a Photoshop, viszont vannak (informatikus) ismerőseim, akik tudnak. Gyönyörű dolgokat bírnak alkotni a PS-pal mindenféle nagy gicss nélkül, és minden elismerésem nekik.
2010. szeptember 23. 13:37
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.23. 13:32)
Nem, nem tudok, nem is akarok és nem is érdekel a Photoshop.
Mégis itt bíráskodsz... Ha nem tetszik valami, evidens lenne, hogy nem is szólsz hozzá... na mindegy, Te tudod!
Coco Selly
2010. szeptember 23. 13:40
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.23. 13:37)
Mégis itt bíráskodsz... Ha nem tetszik valami, evidens lenne, hogy nem is szólsz hozzá... na mindegy, Te tudod!
Ki bíráskodik? Ilyen giccses izét én is tudnék, ha akarnék, de nem foglalkozom ilyesmivel, mert szerintem már átment a dolog tényleg giccsbe, másrészt van jobb dolgom is, mint hogy ilyeneket gyártsak. Ha fotosoppolni akarnék, akkor nem így tenném.
Bocsánat, miért kéne befogni a számat? Szólásszabadság van és mindenkinek joga van véleményt alkotni. Milyen már, hogy kizárunk mindenkit mindenhonnan, mert neki nem tetszik, vagy nem ért egyet? Dögunalom lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és ugyanaz nem.
Ja, és még csak nem is sértő módon tettem meg a véleményalkotást. Miért is kéne csendben maradnom..?
2010. szeptember 23. 13:47
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.23. 13:40)
Ki bíráskodik? Ilyen giccses izét én is tudnék, ha akarnék, de nem foglalkozom ilyesmivel, mert szerintem már átment a dolog tényleg giccsbe, másrészt van jobb dolgom is, mint hogy ilyeneket gyártsak. Ha fotosoppolni akarnék, akkor nem így tenném.
Bocsánat, miért kéne befogni a számat? Szólásszabadság van és mindenkinek joga van véleményt alkotni. Milyen már, hogy kizárunk mindenkit mindenhonnan, mert neki nem tetszik, vagy nem ért egyet? Dögunalom lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene és ugyanaz nem.
Ja, és még csak nem is sértő módon tettem meg a véleményalkotást. Miért is kéne csendben maradnom..?
Nem azt mondtam, hogy fogd be a szádat, ha azt mondtam volna, lehet már ezt a hozzászólást se írhatnám meg... mindegy, hagyjuk...
2010. szeptember 23. 13:49
"Ha nem tetszik valami, evidens lenne, hogy nem is szólsz hozzá..."
Akkor ezt mire értetted?
Akkor ezt mire értetted?
2010. szeptember 23. 14:16
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.09.23. 13:49)
Akkor ezt mire értetted?
Akkor ezt mire értetted?
Csak feltételeztem, de ha nagyon szemét akartam volna lenni, oda se teszem ezt a kis szót, és lehet megsértődni...
2010. szeptember 23. 14:18
Idézet (Levente1991 @ 2010.09.23. 14:16)
Csak feltételeztem, de ha nagyon szemét akartam volna lenni, oda se teszem ezt a kis szót, és lehet megsértődni...
Vagyis ugyan ott tartunk, hogy inkább fogjam be a számat. De nem fogom. További szép napot!
Levente1991
2010. október 11. 02:29
Abby92 |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 747 Csatolások: 2771 Azonosító: 135519 offline |
én ilyeneket nem tudok
amiket csatoltam azokat én csináltam
amiket csatoltam azokat én csináltam
csilagoseg
2010. október 12. 20:29
Demyl9új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 40 Azonosító: 136171 offline |
amiket most csatolok azokat én csináltam
hát igen,én nem vagyok profi
hát igen,én nem vagyok profi
2 felhasználónak tetszik:
anna21,
csilagoseg
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.