Sziasztok!
Bár nem tudom, hogy szokás-e itt ilyet kérni, mégis remélem, hogy tudtok segíteni. Szeretnék egy minimum A4-es, de ha lehet A3-as méretû, tehát jó minõségû posztert-plakátot készíteni a Megy a gõzös c. film a helyi mûvházban történõ vetítéséhez. Szükségem lenne egy jó minõségû poszterre-plakátra, amibõl el tudnám készíteni (az eredeti tökéletesen megfelelne).
Kérem, aki tud, segítsem!
Elõre is hálásan köszönöm!
L
Megy a gõzös
2007. november 25. 06:55
|
pasztorlaszloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.21. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 30272 offline
|
2007. november 25. 07:38
|
pasztorlaszloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.05.21. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 30272 offline
|
Idézet(pasztorlaszlo @ 2007. November 25. - 06:55)
Sziasztok!
Bár nem tudom, hogy szokás-e itt ilyet kérni, mégis remélem, hogy tudtok segíteni. Szeretnék egy minimum A4-es, de ha lehet A3-as méretû, tehát jó minõségû posztert-plakátot készíteni a Megy a gõzös c. film a helyi mûvházban történõ vetítéséhez. Szükségem lenne egy jó minõségû poszterre-plakátra, amibõl el tudnám készíteni (az eredeti tökéletesen megfelelne).
L
L
Tárgytalan, rájöttem hogyan mûködik a csúszka a hivatalos honlapon
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Ryan Reynolds tartotta a lelket Blake Livelyban Taylor Swift esküvője miatt
Már nem kell a régi barátainak.
Benny Blanco elárulta, mennyi ideig randiztak Selena Gomezzel, mielőtt nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat
Benny Blanco elárulta, mennyi ideig randiztak Selena Gomezzel, mielőtt nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat
Kiderült, meddig titkolták, hogy együtt vannak.
Jesy Nelson exe elhagyta a beteg ikerlányait?
Jesy Nelson exe elhagyta a beteg ikerlányait?
Súlyos betegséget diagnosztizáltak a lányoknál.
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Meghalt a nagymamája, ő pedig nyaralós képeket posztolt - sokan támadják Kim Kardashiant
Kicsit rosszul jött ki a nyaralási fotók időpontja.

0 felhasználónak tetszik: