A színész-énekesnő férje, Tommy Mottola igencsak kitett magáért idén karácsonykor.
A teljes cikkhez kattints ide!
Marilyn Monroe egykori relikviáit kapta ajándékba Thalía
2016. december 30. 11:43
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. december 30. 11:50
Szerintem a használt sminkcuccai valahogy egy kicsit weirdek, mármint hogy eladták. Olyan fura kirakni mittudomén a polcra Marilyn Monroe használt rúzsát. De ez csak az én véleményem.
2016. december 30. 15:06
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Az mind szép és jó hogy ennyire örül neki, de mi a fenének kell kirakni az "ablakba"?? Nehogy aztán úgy járjon mint a Kardashian femili!
2016. december 30. 17:05
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Egy igazi nagy rajongónak hatalmas öröm lehet!!
Bár valószínűleg nem lehetett valami olcsó dolog ezt megvenni.
2016. december 30. 18:10
|
|
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline
|
Krumpligombóc egyetértek!
2016. december 30. 20:22
|
Kevinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 126718 offline
|
Krumpligombócék elég nevetségesek vagytok! Ha valakiért rajongsz és elhunyt megtisztelő bármilyen ereklyét tőle őrizni. Biztosan nem fogja használni a sminkjét. Igen is hülye aki ha van lehetősége nem tenné ki a polcra Marilyn Monroe használt rúzsát....
2016. december 31. 08:24
Idézet (Kevin @ 2016.12.30. 20:22)
Krumpligombócék elég nevetségesek vagytok! Ha valakiért rajongsz és elhunyt megtisztelő bármilyen ereklyét tőle őrizni. Biztosan nem fogja használni a sminkjét. Igen is hülye aki ha van lehetősége nem tenné ki a polcra Marilyn Monroe használt rúzsát....
Egy szóval se mondtam, hogy használni fogja. Én csak azt mondtam, hogy szerintem fura maga az elhunyt híresség sminkjét megvenni és "díszként a polcon hagyni", mert nagyon mást nem tudom mit kezdhet vele. Én nem raknám ki a polcra, nem is venném meg. Ha te igen, akkor oké, engem nem zavar.
2016. december 31. 09:07
Az ilyen relikviákat nem elárverezni kéne mindenféle idiótának, hanem kiállítani egy múzeumban. Sokkal jobb helye lenne ott.
2017. január 08. 18:45
khalifa teljesen egyetértek veled! Marilyn egy csodálatos nő volt, az ilyen dolgait ki kellene állítani!!!!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.

0 felhasználónak tetszik: