Tavaly augusztusban jelent meg a finn szoprán nagy sikerű lemeze, de az énekesnő máris tele van új ötletekkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tarja: „A hangom az életem”
2017. január 13. 06:38
|
|
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2037 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2017. január 13. 19:45
Miért is hallgatná meg az új Nightwish albumot? Így utólag már én is azt mondom, hogy köszönet amiért ott kellett hagynia a zenekart (persze a mód, ahogy ezt lerendezték továbbra is nagy tüske a szememben), hisz szárnyal a zenében és emberileg egyaránt. Annyira felszabadult és energikus a színpadon. Senki nem irányítja, mázsás súly került le róla. Csak így tovább Tarjus, már nagyon várom a februári koncertet
2017. január 14. 06:46
|
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 offline
|
én se hallgattam meg a legutóbbi albumukat a Nightwish-nek, csak a Tarjával és Anette-el készítetteket, s még mindig a Tarjás korszakban készültek a legjobbak. Tarja nem csak Finnország hangja, számomra ő a Metál Királynője
Floor messze van tőle, ő csak utánozni próbálja, soha nem lesz olyan tehetséges, mint Tarja. Azt képzeli, már pedig lesz olyan, pedig nem. Tarja szerintem is jobb szólóban, s Nightwish pedig már nem a régi. Csak így tovább Tarja
2017. január 14. 09:45
Devilcsaj, szerintem Floor nem utánozza Tarját, hiszen neki is megvan a maga stílusa. Tény viszont, hogy Tarja szólóban jobban ki tudott teljesedni.
2017. január 14. 19:48
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
jobban járt azzal, hogy szólókarrierre váltott, jót tesz neki a művészi szabadság
nagyon várom már a koncertet
Kapcsolódó sztárok
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.