Mennyi nyafogós picsa egyrakáson..
Mindenkinek megvan a saját maga véleménye, nehogy már rosszindulatú ember legyen az, aki azt mondja rá hogy a gyönyörűtől messze áll. Vörös rúzzsal, tip-top rucival mindenki képes csinos lenni.
A véleményem nekem is az, hogy nem egy gyönyörűség és a mosolya elég morbid. Ezt pedig nem azért állítom mert "ha én nem vagyok szép akkor ő se legyen már az"-elven működök. Szóval aki ugyanezen a véleményen van, az nem irigy.
Gyönyörű tinédzser lett Dwayne Johnson nagyobbik lányából
2017. január 22. 16:27
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
2017. január 22. 17:40
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline |
Messze van attól, hogy vörös rúzzsal és egy elegáns fekete ruhával harminc évesnek nézzen ki. Én első ránézésre húsz-huszonnégy körülinek/közöttinek tippeltem volna.
2017. január 22. 19:43
Ashbensonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.16. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 254819 offline |
Lilibeth mindenkinek meg van a saját véleménye, úgy ahogy neked is, hogy ez a lány szép. Másnak is, hogy nézki vagy 30-nak. Ezért nem gondolom, hogy valaki ,,2kg kutyakészletnek" kéne magát éreznie, mert leírta a saját véleményét és nem gondolja szépnek a lányt. A szépség egyébként is relatív fogalom.
2017. január 22. 19:53
Galambbegyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 249849 offline |
Idézet (starity girl2000 @ 2017.01.22. 16:27)
Mennyi nyafogós picsa egyrakáson..
Mindenkinek megvan a saját maga véleménye, nehogy már rosszindulatú ember legyen az, aki azt mondja rá hogy a gyönyörűtől messze áll. Vörös rúzzsal, tip-top rucival mindenki képes csinos lenni.
A véleményem nekem is az, hogy nem egy gyönyörűség és a mosolya elég morbid. Ezt pedig nem azért állítom mert "ha én nem vagyok szép akkor ő se legyen már az"-elven működök. Szóval aki ugyanezen a véleményen van, az nem irigy.
Na , aztán 'nyafogós p_csa ' a nénikéd.És igen,egy lelki szegény azaz ember aki elolvas egy 16 ÉVES KISLÁNYRÓL egy cikket,amiben azt írják hogy gyönyörű,és az első gondolata az hogy na most megmutatom,jól lemondom és nekem attól olcsóbb lesz a kenyér. Az ilyenek nem jutnak sehová az életbe , mert mindig a más dolgába nézegetnek.
2017. január 22. 20:36
bestgirlevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.06. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 256897 offline |
Érdekes vonásai vannak, de szerintem szép.
2017. január 22. 21:04
Az utóbbi kommenteket olvasva úgy érzem, muszáj még valamit megjegyeznem, mert látszólag nagyon nincs elfogadva a másfajta vélemény, mint ami mindenkinek a sajátja. A cím az volt, hogy "Gyönyörű tinédzser lett Dwayne Johnson nagyobbik lányából", szóval szerintem nincs azzal semmi gond, ha normális formában valaki kritikát mond a külsejéről, avagy vitatja a címben szereplő kijelentést. Ettől még nem kéne senkinek sem szidnia a kommentelőket és jönni a "milyen idióták vannak itt, hogy a belseje helyett a külsejével törődnek bla-bla-bla", amikor a cikk nem említ meg semmi különösebbet a kiscsajról a külsejét leszámítva. Ha az a fő téma a cikkben, hogy néz ki- és arról is van információ- akkor az lenne érdekes, ha mindenki a tanulmányi eredményeit és a szabadidős tevékenységeit elemezné...amiről evidens, nem lehet tudni semmit. Ha a vélemény nyilvánítás témáján akad fenn valaki, akkor a cikkírót kéne szidni, nem azt aki hozzászól, amiért erre helyezte a hangsúlyt.
Egyébként persze, biztos nem top modell minden nyilatkozó, de véleményformáláshoz nem kell annak lenni. Könyvkritikákat se csak írók pötyögnek le, filmeket sem csak rendezők értékelhetnek. Továbbá azt is erősen kétlem, hogy azok is profi énekesek és színészek, akik véleményt írnak a sztárokról az adatlapjaikon.
Egyébként persze, biztos nem top modell minden nyilatkozó, de véleményformáláshoz nem kell annak lenni. Könyvkritikákat se csak írók pötyögnek le, filmeket sem csak rendezők értékelhetnek. Továbbá azt is erősen kétlem, hogy azok is profi énekesek és színészek, akik véleményt írnak a sztárokról az adatlapjaikon.
2017. január 22. 22:12
Kylie_cosmeticsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.19. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 261408 offline |
Hű öregnek néz ki! De szép lett!
2017. január 22. 22:19
Tényleg szép csajszi. Mellesleg, a cikk másik feléhez hozzászólva, Kevin és The Rock az új kedvenc filmes párosom. Nagyon jók voltak együtt a Központi hírszerzésen, látszik, mennyire szeretnek egymással lenni/dolgozni. Aranyosak.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.