Rookie címre keresztelt legújabb középlemezével és a korong névadó dalához készült rövidfilmmel tért vissza a dél-koreai formáció, a Red Velvet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatért a Red Velvet
2017. február 02. 05:48
Hűű hát nagyon vegyes érzelmeim vannak visszatérésükkel kapcsolatban. Nagyon vártam, hogy újra hallani lehessen róluk és úgy érzem egy kicsit csalódott vagyok. A lányok ismét csodásak, a klip is tetszik, de a dal már kevésbé. Belehallgattam az album többi számába is, de egyik se fogott meg igazán. A teaserek alapján jobbra számítottam. Eddig a pillanatig úgy gondoltam, hogy a Red Velvet összes cb-je 10/10-es, de megjelent a Rookie. Igazából a csapatot ugyanúgy imádom és a kedvencem, most volt egy gyengébb visszatérésük, de majd kárpótolnak a következővel ami remélhetőleg jobb lesz.
Viszont örülök Wendy szólójának, gyönyörű a hangja mint mindig. Az az ötlet se lett volna rossz, hogy minden tag kap egy szóló dalt, mint a BTS-ben
Szegény Yeri ideje is eljött, frufrut vágattak neki. Mindennél jobban várom azt a pillanatot, hogy Wendy végre megszabaduljon a frufrujától pár év után. XD A többiekben nincs kivetnivalóm. Joy, Seulgi és Irene úgy tökéletes most ahogy van. Sokakkal ellentétben nekem Joy szőke frufrus haja is nagyon tetszett, de így talán mégjobb. Irene frizuráit pedig valahogy mindig nagyon eltaláljak.
Viszont örülök Wendy szólójának, gyönyörű a hangja mint mindig. Az az ötlet se lett volna rossz, hogy minden tag kap egy szóló dalt, mint a BTS-ben
Szegény Yeri ideje is eljött, frufrut vágattak neki. Mindennél jobban várom azt a pillanatot, hogy Wendy végre megszabaduljon a frufrujától pár év után. XD A többiekben nincs kivetnivalóm. Joy, Seulgi és Irene úgy tökéletes most ahogy van. Sokakkal ellentétben nekem Joy szőke frufrus haja is nagyon tetszett, de így talán mégjobb. Irene frizuráit pedig valahogy mindig nagyon eltaláljak.
2017. február 02. 05:56
Dwaejitokki구름 공주님 ☁ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 1320 Csatolások: 62 Azonosító: 208978 offline |
Nagyon vártam a visszatérésüket. A koncepciós fotók nagyon tetszettek, de aztán csalódtam. Picit fura nekem ez a dal... Nem azt mondom hogy rossz, de jobbat vártam. Az MV jobbra sikerült mint maga a dal.Az albumon lévő többi szám sem fogott meg igazán.
Egyetértek az előttem szólóval, hogy most lett egy gyengébb visszatérésük, a következő csak jobb lesz. Aztán kitudja még lehet ezt is megszeretem.:3
Egyetértek az előttem szólóval, hogy most lett egy gyengébb visszatérésük, a következő csak jobb lesz. Aztán kitudja még lehet ezt is megszeretem.:3
2017. február 02. 21:21
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
elég megosztó cb lett, elsőre nekemse tetszett, de első meghallgatás után végig a refrén járt a fejembe, szóval azóta megszerettem. de tény, hogy volt már ennél erősebb comebackjük is. az albumról a body talk a kedvencem egyébként.
2017. február 04. 12:52
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Annyira vártam ezt a comebacket, egyik kedvenc lánybandám, de hatalmas csalódás annyira gagyi és olcsó hatása van. Nem illik hozzájuk ez a gyerekes stílus... viszont az album többi dala meg nagyon jó, főleg a Body Talk, úgyhogy nem is értem mi ez a luki luki
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.