Gigi Hadid kigúnyolta az ázsiaikat
2017. február 07. 20:01
Idézet (Bocinyuszi @ 2017.02.07. 18:25)
Ez most nem volt szép tőle!!!!! És ha ő lenne ferde szemű????
Mert valakit ferde szeműnek titulálni nem az. (Ne haragudj, ha esetleg ironikusan mondtad volna, nem jön át írásban, de nagyon el kezdtem nevetni, amikor láttam, amit írtál. Ha irónia volt, akkor tetszett.)
Egyébként szerintem ez enyhén túl van reagálva. Vágott egy arcot egy kis pufók arcú japán szoborra, ezt nem minősíteném egyből rasszizmusnak. Valószínűleg poénnak szánta, nem is ő rakta ki a felvételt, stb, kár is ezt tovább ragoznom, mindenki elmondott már mindent előttem.
Viszont tetszett Zayn hozzászólása. Hidd el, szereti...zseniális.
1 felhasználónak tetszik:
Beckie
2017. február 07. 20:10
Ez egyáltalán nem vicces,sőt ahogy a cikkben is említik sértő és rasszista.
Ki ez a nő és mit képzel magáról?
Ki ez a nő és mit képzel magáról?
2017. február 07. 20:13
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Én, mint olyan személy akinek szinte csak ázsiai kedvencei vannak, nem tartom ezt vészesnek. Fel lett fújva a dolog, valamin pedig mindig háborogni kell, nemde?
2017. február 07. 20:14
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2354 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline |
Még annyit tennék hozzá, hogy az ázsiaiak is durván rasszisták. :'D Azt bezzeg senki sem szólja meg.
2017. február 07. 21:11
Ez a csajszi egyszerűen annyira fájdalmasan buta, hogy az hihetetlen...
2017. február 07. 21:21
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Ez kicsit azért túlzás. Egy csávó röhög a videóban szóval még azt sem lehetne mondani Gigi találja viccesnek ezt a tényt. Manapság mindent sértésnek vesznek az emberek. Ez csupán egy ártatlan szórakozás, talán belsős vicc amiről valaki úgy döntött, hogy sérti az önérzetét, és majdnem biztos vagyok benne, hogy a rosszallóknak csak nagyon kis része ázsiai.
2017. február 07. 21:24
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Idézet (Gothic01 @ 2017.02.07. 18:59)
Komolyan nem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek ezen a helyzeten. Elsősorban nem értem, hogy ezt miért nem tartják sokan rasszizmusnak, amikor azon van a lényeg, hogy ez a nő az ázsiai emberek arcberendezésének legnagyobb jellegzetességével poénkodott. Persze ez egy enyhébb fajtája a dolognak, nem az, amit a példában felhozott Hitler is művelt. De akkor csak az olyan horderejűekkel kell foglalkozni, ami több millió embernek nyomorítja meg az életét, vagy mi?! Most, akkor ha valaki csak annyira veri el a feleségét, hogy kórházba kerül pár hónapra, az nem is erőszaktevő, mert van, aki meg is öli a nejét eközben? Nem értem a logikát... Pont azért történnek akkora tragédiák, amikhez viszonyítva vannak a helyzetek, mert kezdetben mindenki lesz*rja a hasonló eseteket.
Ez igenis sértő és ostoba viselkedés az ázsiaiakkal szemben főleg azért, mert benne- így a testvéreiben meg az apjában- és az állítólagos szerelmében is van ázsiai vér. Nem hiába mondják sokan, hogy a műszaki cikkek használatát IQ szinthez kellene kötni. Akkor nem születnének ilyen videók... A másik kérdésem pedig, hogy ha nem érzi ezt ő sem gáznak, nem tartja jogosnak utólagosan a kommenteket, akkor minek szedte le a videót?
Ez igenis sértő és ostoba viselkedés az ázsiaiakkal szemben főleg azért, mert benne- így a testvéreiben meg az apjában- és az állítólagos szerelmében is van ázsiai vér. Nem hiába mondják sokan, hogy a műszaki cikkek használatát IQ szinthez kellene kötni. Akkor nem születnének ilyen videók... A másik kérdésem pedig, hogy ha nem érzi ezt ő sem gáznak, nem tartja jogosnak utólagosan a kommenteket, akkor minek szedte le a videót?
Wow azért nem kéne egy vicc és Hitler között párhuzamot húzni, mert nem egy kategória.
2017. február 07. 21:31
QUEENxxBúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.15. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 258926 offline |
Én nem kedvelem Gigit, sőt, amikor Melania Trump akcentusát gúnyolta kifejezetten ellenszenves lett (és higyjétek el, finoman szólva nem rajongok a Trump családért, de az mondjuk bunkó és alaptalan húzás volt), de ebben szerintem most nem volt semmi rasszizmus. Manapság már kb. minden annak számít, kész vicc...
2017. február 07. 21:39
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline |
Attól még, hogy több százezren megcsinálják ezt nap mint nap, nem egyenlő azzal, hogy ez nem rasszizmus és elfogadott ez az egész. -.-
2017. február 07. 22:02
Bbb8visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.10. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 253080 offline |
"te hány nyelven is beszélsz?" Ott a pont. Nagyon nagy sztár Gigi, hogy mivel nem támogatja a rasszista elnöküket, ezért kigúnyolja a bevándorló feleségét.. Szóval a legnagyobb képmutató díját ez a nő kapta szerintem. Ha a hülye fejével majd egyszer talán megtanul egy másik nyelvet, érdekelne hogy milyen perfektül tud beszélni akcentus nélkül.
2017. február 08. 00:52
Idézet (Beckie @ 2017.02.07. 21:24)
Wow azért nem kéne egy vicc és Hitler között párhuzamot húzni, mert nem egy kategória.
Ez tényleg nem egy kategória, de előttem említettek valami hasonlót, hogy akkor lehet rasszizmusnak hívni, amit csinál, ha olyan szintre jut, mint Hitler. Én ehhez kapcsolatban írtam le azokat a mondatokat.
2017. február 08. 15:31
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline |
Ez aztán a "rasszizmus" XDDD
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.