The Weeknd beégette Justin Biebert
2017. február 17. 22:11
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem mintha Justintól megbocsátható lenne, hiszen (majdnem) 23 éves már... De Weeknd minek áll le vele? Ezek szerint agyi szinten ő sincs a toppon.
Egyébként meg az egész dalszöveg inkább Selenára nézve gáz. Legalábbis én nem örülnék neki, ha "bitchnek" hívna a pasim egy dalban.
Egyébként meg az egész dalszöveg inkább Selenára nézve gáz. Legalábbis én nem örülnék neki, ha "bitchnek" hívna a pasim egy dalban.
2017. február 19. 08:34
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
A gyönyörű Selena Gomez miatt marakodnak egymással
Igazi latin amerikai szappanopera...srácok,hozom a pattogatott kukoricát
Igazi latin amerikai szappanopera...srácok,hozom a pattogatott kukoricát
2017. február 19. 16:42
|
|
NonameFluffyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.22. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 262075 offline
|
Na,ne nevettes!
2017. február 19. 16:51
|
|
NonameFluffyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.01.22. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 262075 offline
|
Ilyen nyíltan elmondani hogy milyen jók az ágyban?Bocs de Justin egy mondata többet nyom az ő szövegénél xdd ertem hogy Selenanak fájt megminden hogy Sofiaval kavart az EXE de ez ugyan olyan mint Bella és Abel nagy szidalmazasal.Arról meg ne is beszéljünk hogy Selena bár beszólt neki Instan Justin mellette volt akkor is mikor rehabra járt sőt még támogatta is.
2017. február 25. 23:14
Oké, hogy visszaszólt, de nem kellett volna ilyen durván
2017. február 26. 01:17
Egyáltalán nem biztos, hogy ez Biebernek szólt. Eddig ebből a fantasztikus hármasból Abelhez semlegesen álltam, de most már ő is leesett Selena és Justin szintjére. Ilyen közönséges, műveletlen, alpári dalszöveget kiadni a kezei közül.... -.- Undorító.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: