Klippremier: BTS - Not Today
2017. február 21. 11:56
|
|
Arvil fanPhotographer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 1422 Csatolások: 38 Azonosító: 216037 offline
|
VÉGRE annyira vártam már ezt a klipet. És nem csalódtam benne. Egyszerűen imádom. A zenét a klipet és a koreográfiát is. Nagyon jó érzés hogy ilyen hamar ekkora megtekintést ért el. Army fighting!
2017. február 24. 19:29
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
Jó szám lett.
2017. február 25. 14:45
Szeretem a BTS-t, de számomra ez, és a Spring Day is gyenge lett. Nem rossz számok, a klipek is jók, csak én többet vártam... főleg, hogy a Wings albumukon lévő számok sem tetszettek (kivétel a Blood Sweat & Tears), és azt hittem, hogy ez a cb jobb lesz. Na mindegy, majd a következő jobb lesz. Talán.
2017. március 04. 10:15
|
|
LYDIA.LoVe.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.03. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 243382 offline
|
Mi a jó isten van párakkal? XDD
Ez rohadt jó, hova legyen már jobb? Annyit dolozhattak vele így is.
Nem minden szám/klip lehet olyan jó, mint a bs&t, de azért az már NEKEM fáj, hogy valaki gyengének nevezei és csalódott benne.
Ez rohadt jó, hova legyen már jobb? Annyit dolozhattak vele így is.
Nem minden szám/klip lehet olyan jó, mint a bs&t, de azért az már NEKEM fáj, hogy valaki gyengének nevezei és csalódott benne.
2017. március 28. 18:55
Gonosz vagyok, de gondoljunk már bele, hogy a srácok éppen most, a Wings albumukon mutatták meg a leginkább önmagukat. Itt jön be az, hogy néhány embernek nem tetszik a stílusváltásuk. Tekintve, hogy mindannyiuknak köszönhetünk egy-egy saját dalt is, aztán pedig jött a bővített változat, kidolgozzák a lelküket is értünk, ARMY-kért, (ráadásul jelenleg épp turnén vannak), szóval ahogyan mondták előttem, nem lehet minden klipjük olyan profin összerakott és kidolgozott, mint a Blood Sweat & Tears. (Bár én nem tudom, hogy mi a gond a Spring Day-el és a Not Today-el... igen, igen, kövezzetek meg, biztos csak egy újabb kis fanatikus vagyok...)
Mellesleg, képzelem, akinek annyi ereje se volt, hogy rákattintson a lejátszásra, vagy ha addig eljutott, esetleg beletekerjen, hogy megtapasztalja, vajon milyen mondjuk a refrén, azoknak egyszerűbb volt a "nem tetszik" véleményt idefűzni. Amúgy meg emberek, igen, biztos idegesítő vagyok már, de tényleg? Gagyi? Ez? Hol? Mutassátok már meg kérlek, mert lehet romlik a látásom.
Meghajlok azelőtt, aki ennél nívósabb munkát tud jelenlegi felszereléssel összerakni.
BTS Hwaiting! 사랑해!
Mellesleg, képzelem, akinek annyi ereje se volt, hogy rákattintson a lejátszásra, vagy ha addig eljutott, esetleg beletekerjen, hogy megtapasztalja, vajon milyen mondjuk a refrén, azoknak egyszerűbb volt a "nem tetszik" véleményt idefűzni. Amúgy meg emberek, igen, biztos idegesítő vagyok már, de tényleg? Gagyi? Ez? Hol? Mutassátok már meg kérlek, mert lehet romlik a látásom.
BTS Hwaiting! 사랑해!
1 felhasználónak tetszik:
LYDIA.LoVe.
2018. május 16. 09:42
Ezzel a dallal szerettem meg őket, hála egy barátnőmnek! ♡
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.