2017-ben nem tétlenkedik az énekesnő. A legújabb dala, a Chained to the Rhythm nemrég jelent meg, majd a Grammy-n is előadta, most pedig a hozzá készült videó is napvilágot látott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Katy Perry - Chained To The Rhythm ft. Skip Marley
2017. február 21. 13:44
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Hát az biztos hogy a zene jobb lett mint a klip. a klip cselekménye nem illik a zenéhez... én ehhez valami 90'es évek beli bulizos klipet képzeletem disco gömbbel..
Ez a haj és ruha párosítás meg szerintem plusz 5-6 évet dob Katyre..
Ez a haj és ruha párosítás meg szerintem plusz 5-6 évet dob Katyre..
2017. február 21. 14:15
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline |
A zene az jó, de a klip lehetett volna jobb is.
2017. február 21. 14:24
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Jó lett a klipp de nem ehhez a dalhoz... Cuki volt meg látványos meg mindent odaraktak csak a zenéhez mást képzeltem és ez a szőke haj... hát a fekete jobban illett hozzá...
2017. február 21. 15:30
Jó klip lett, de egyáltalán nem passzol a dalhoz. Azt hittem, többet fognak táncolni benne.
2017. február 21. 15:32
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline |
Leesett az állam. Fantasztikus.
Láttam, hogy az alattam lévők akadékoskodnak, hát, egyszerűen nem értitek a klipet, ehhez kell egy kis érettség...
Például az alagútban lévő facebook ikonok azt jelképezik, mennyire meghatározó az emberek életében a sok-sok közösségi oldal. A mókuskerék az élet szimbóluma, azt hogy próbálunk megfelelni, lépést tartani, ám akinek ez nem sikerül az elbukik, elesik és többé már nem tudja ugyanúgy felvenni a tempót. A házakba bezárt emberek az elszigeteltséget jelképezik, hogyan élünk "ketrecekben" anélkül, hogy kitekintenénk az ablakon. A mozizás, a tökéletes család mögött lévő fekete-fehér kivetítő pedig arra világít rá, hogyan tömik tele az emberek fejét a médián keresztül és hogy azok elhisznek mindent (Katy kívül mindenki élvezi a műsort). A sorban az irányjelzők a földön is azt mutatják, hogy az embereknek manapság nincs egyéniségük, csak mennek amerre a többiek sodorják, azon az úton amit másik jelöltek ki nekik.
Láttam, hogy az alattam lévők akadékoskodnak, hát, egyszerűen nem értitek a klipet, ehhez kell egy kis érettség...
Például az alagútban lévő facebook ikonok azt jelképezik, mennyire meghatározó az emberek életében a sok-sok közösségi oldal. A mókuskerék az élet szimbóluma, azt hogy próbálunk megfelelni, lépést tartani, ám akinek ez nem sikerül az elbukik, elesik és többé már nem tudja ugyanúgy felvenni a tempót. A házakba bezárt emberek az elszigeteltséget jelképezik, hogyan élünk "ketrecekben" anélkül, hogy kitekintenénk az ablakon. A mozizás, a tökéletes család mögött lévő fekete-fehér kivetítő pedig arra világít rá, hogyan tömik tele az emberek fejét a médián keresztül és hogy azok elhisznek mindent (Katy kívül mindenki élvezi a műsort). A sorban az irányjelzők a földön is azt mutatják, hogy az embereknek manapság nincs egyéniségük, csak mennek amerre a többiek sodorják, azon az úton amit másik jelöltek ki nekik.
2017. február 21. 15:36
Remélem azok, akik azt írják a klip nem illik a dalhoz az azért van, mert nem tudnak angolul, nem pedig azért, mert ennyire nehezükre esik kicsit következtetni és jobban szemügyre venni a dolgokat.
Ez az eddigi kedvenc Katy Perry klipem! És úgy ennék olyan vattacukrot!
Ez az eddigi kedvenc Katy Perry klipem! És úgy ennék olyan vattacukrot!
2017. február 21. 15:44
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Imádom
2017. február 21. 16:06
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline |
A klipp tetszik de a szám nem
2017. február 21. 16:17
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Íme egy fordítás, talán többetek megértik a dolgot: http://www.magyar-dalszoveg.hu/lyrics/katy-perry-chained-to-the-rhythm-chained-to-the-rhythm
2017. február 21. 17:40
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline |
Sajnos néhány ember nem érti se a klipp se a szöveg lényegét. Szerintem mind a kettő remek lett, és nagyon boldog vagyok hogy Katy visszatért.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2017. február 21. 17:58
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Aki szerint a klip nem passzol a dalhoz, az nem érti se a szöveg, se a videó mögöttes jelentését, metaforáit.
Igencsak elgondolkodtató dalszöveg és klip, szerintem kissé sci-fi-osan hátborzongató, sok szempontból nagyon jó leképezése társadalmunknak.
Igencsak elgondolkodtató dalszöveg és klip, szerintem kissé sci-fi-osan hátborzongató, sok szempontból nagyon jó leképezése társadalmunknak.
2017. február 21. 18:05
Hát engem nem fogott meg a klipp.....De azt sem értem hogy mioért kellet csinálni mert, az a hörcsögös szerintem pont megfelelt egy klippnek.............
2017. február 21. 19:18
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline |
Ez a szemöldök XD
2017. február 21. 19:36
Idézet (justanarianafan @ 2017.02.21. 15:32)
Leesett az állam. Fantasztikus.
Annyival ki szeretném egészíteni, hogy a hullámvasút székein a szívek kékek és rózsaszínek, ami szerintem arra utal, hogy az emberek nagy része még mindig nem képes tolerálni két azonos nemű ember kapcsolatát. A hatalmas mókuskerék jelentheti azt is, hogy mindig elkövetjük ugyanazokat a hibákat ( újra és újra felállnak a benne futók amikor elesnek és mennek tovább, eszükbe se jut megállni, úgy, mint Katy, az is érdekes, hogy csak az ázsiai nő és a fekete férfi esett el). Valamint a hullámvasúton készült képre a férfi több lájkot kap, pedig ugyanazt csinálta mint Katy, ez pedig a nők és férfiak egyenjogúságának hiányára fordítja a figyelmet. Az elején Katyt pedig megszúrja a rózsa, ami Amerika jelképe is egyben szóval... Elég sok apró üzenet van benne, mindél többször nézem meg annál több mindent találok, de persze az emberek csak Katy sminkjére meg a ruhájára figyelnek. Tipikus.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.