2017-ben nem tétlenkedik az énekesnő. A legújabb dala, a Chained to the Rhythm nemrég jelent meg, majd a Grammy-n is előadta, most pedig a hozzá készült videó is napvilágot látott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Katy Perry - Chained To The Rhythm ft. Skip Marley
2017. február 21. 13:44
|
|
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline
|
Hát az biztos hogy a zene jobb lett mint a klip. a klip cselekménye nem illik a zenéhez... én ehhez valami 90'es évek beli bulizos klipet képzeletem disco gömbbel..
Ez a haj és ruha párosítás meg szerintem plusz 5-6 évet dob Katyre..
Ez a haj és ruha párosítás meg szerintem plusz 5-6 évet dob Katyre..
2017. február 21. 14:15
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
A zene az jó, de a klip lehetett volna jobb is.
2017. február 21. 14:24
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Jó lett a klipp de nem ehhez a dalhoz... Cuki volt meg látványos meg mindent odaraktak csak a zenéhez mást képzeltem és ez a szőke haj... hát a fekete jobban illett hozzá...
2017. február 21. 15:30
Jó klip lett, de egyáltalán nem passzol a dalhoz. Azt hittem, többet fognak táncolni benne.
2017. február 21. 15:32
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Leesett az állam. Fantasztikus.
Láttam, hogy az alattam lévők akadékoskodnak, hát, egyszerűen nem értitek a klipet, ehhez kell egy kis érettség...
Például az alagútban lévő facebook ikonok azt jelképezik, mennyire meghatározó az emberek életében a sok-sok közösségi oldal. A mókuskerék az élet szimbóluma, azt hogy próbálunk megfelelni, lépést tartani, ám akinek ez nem sikerül az elbukik, elesik és többé már nem tudja ugyanúgy felvenni a tempót. A házakba bezárt emberek az elszigeteltséget jelképezik, hogyan élünk "ketrecekben" anélkül, hogy kitekintenénk az ablakon. A mozizás, a tökéletes család mögött lévő fekete-fehér kivetítő pedig arra világít rá, hogyan tömik tele az emberek fejét a médián keresztül és hogy azok elhisznek mindent (Katy kívül mindenki élvezi a műsort). A sorban az irányjelzők a földön is azt mutatják, hogy az embereknek manapság nincs egyéniségük, csak mennek amerre a többiek sodorják, azon az úton amit másik jelöltek ki nekik.
Láttam, hogy az alattam lévők akadékoskodnak, hát, egyszerűen nem értitek a klipet, ehhez kell egy kis érettség...
Például az alagútban lévő facebook ikonok azt jelképezik, mennyire meghatározó az emberek életében a sok-sok közösségi oldal. A mókuskerék az élet szimbóluma, azt hogy próbálunk megfelelni, lépést tartani, ám akinek ez nem sikerül az elbukik, elesik és többé már nem tudja ugyanúgy felvenni a tempót. A házakba bezárt emberek az elszigeteltséget jelképezik, hogyan élünk "ketrecekben" anélkül, hogy kitekintenénk az ablakon. A mozizás, a tökéletes család mögött lévő fekete-fehér kivetítő pedig arra világít rá, hogyan tömik tele az emberek fejét a médián keresztül és hogy azok elhisznek mindent (Katy kívül mindenki élvezi a műsort). A sorban az irányjelzők a földön is azt mutatják, hogy az embereknek manapság nincs egyéniségük, csak mennek amerre a többiek sodorják, azon az úton amit másik jelöltek ki nekik.
2017. február 21. 15:36
Remélem azok, akik azt írják a klip nem illik a dalhoz az azért van, mert nem tudnak angolul, nem pedig azért, mert ennyire nehezükre esik kicsit következtetni és jobban szemügyre venni a dolgokat.
Ez az eddigi kedvenc Katy Perry klipem! És úgy ennék olyan vattacukrot!
Ez az eddigi kedvenc Katy Perry klipem! És úgy ennék olyan vattacukrot!
2017. február 21. 15:44
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Imádom
2017. február 21. 16:06
|
|
BeckyGforevör |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 501 Csatolások: 0 Azonosító: 258339 offline
|
A klipp tetszik de a szám nem
2017. február 21. 16:17
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Íme egy fordítás, talán többetek megértik a dolgot: http://www.magyar-dalszoveg.hu/lyrics/katy-perry-chained-to-the-rhythm-chained-to-the-rhythm
2017. február 21. 17:40
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Sajnos néhány ember nem érti se a klipp se a szöveg lényegét. Szerintem mind a kettő remek lett, és nagyon boldog vagyok hogy Katy visszatért.
1 felhasználónak tetszik:
Diala
2017. február 21. 17:58
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Aki szerint a klip nem passzol a dalhoz, az nem érti se a szöveg, se a videó mögöttes jelentését, metaforáit.
Igencsak elgondolkodtató dalszöveg és klip, szerintem kissé sci-fi-osan hátborzongató, sok szempontból nagyon jó leképezése társadalmunknak.
Igencsak elgondolkodtató dalszöveg és klip, szerintem kissé sci-fi-osan hátborzongató, sok szempontból nagyon jó leképezése társadalmunknak.
2017. február 21. 18:05
Hát engem nem fogott meg a klipp.....De azt sem értem hogy mioért kellet csinálni mert, az a hörcsögös szerintem pont megfelelt egy klippnek.............
2017. február 21. 19:18
|
|
Benczúr Heniriettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.25. Hozzászólás: 179 Csatolások: 2 Azonosító: 247162 offline
|
Ez a szemöldök XD
2017. február 21. 19:36
Idézet (justanarianafan @ 2017.02.21. 15:32)
Leesett az állam. Fantasztikus.
Annyival ki szeretném egészíteni, hogy a hullámvasút székein a szívek kékek és rózsaszínek, ami szerintem arra utal, hogy az emberek nagy része még mindig nem képes tolerálni két azonos nemű ember kapcsolatát. A hatalmas mókuskerék jelentheti azt is, hogy mindig elkövetjük ugyanazokat a hibákat ( újra és újra felállnak a benne futók amikor elesnek és mennek tovább, eszükbe se jut megállni, úgy, mint Katy, az is érdekes, hogy csak az ázsiai nő és a fekete férfi esett el). Valamint a hullámvasúton készült képre a férfi több lájkot kap, pedig ugyanazt csinálta mint Katy, ez pedig a nők és férfiak egyenjogúságának hiányára fordítja a figyelmet. Az elején Katyt pedig megszúrja a rózsa, ami Amerika jelképe is egyben szóval... Elég sok apró üzenet van benne, mindél többször nézem meg annál több mindent találok, de persze az emberek csak Katy sminkjére meg a ruhájára figyelnek. Tipikus.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.