Túlságosan elvonta a figyelmed a BTS, a Twice vagy netán a Red Velvet comeback? Semmi gond, mi elhoztunk nektek tíz olyan dalt, amit kár kihagyni, és még kettő ígéretes teasert is!
A teljes cikkhez kattints ide!
10 K-pop visszatérés, amiről lemaradhattál
2017. március 05. 16:35
|
|
DemiFan123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 227528 offline
|
Jó cikk lett.
2017. március 05. 16:59
Úgy gondolom egész jó visszatérések születtek februárban.
Tényleg a BTS-el volt szinte mindenki elfoglalva, de az is nagyszerű lett. A MelodyDay cb-jéről pedig cikk is íródott.
A K.A.R.D visszatérése nagyon tetszik, nem gondoltam volna, hogy az Oh NaNa után képesek meglepni egy még attól is jobb dallal.
A K.A.R.D visszatérése nagyon tetszik, nem gondoltam volna, hogy az Oh NaNa után képesek meglepni egy még attól is jobb dallal.
2017. március 05. 17:53
|
|
Ten Thousandvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.30. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 255291 offline
|
Az NCT Dream-nek, a K.A.R.D-nak és Taeyeon-nak örültem a legjobban, de a B.A.P comebackot várom a leginkább.
2017. március 05. 18:43
Ha az első dal után nem imádtam a K.A.R.D-ot akkor most tuti. Egyszerűen nem tudom megunni ezt a dalt, olyan ütemes,fülbemászó az egész, nagyon eltalálták : D. Rajtuk kívül a B.I.G, Bigflo,Beatwin és a Gugudan dala győzött meg.
Azt pedig kíváncsian várom a végén levő 2 treaserből mit hoznak majd a végén ki.
Azt pedig kíváncsian várom a végén levő 2 treaserből mit hoznak majd a végén ki.
2017. március 05. 20:09
|
|
fannibellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 255529 offline
|
NCT GOT7 love.
2017. március 08. 18:03
Nagyon jó cikk lett
Én leginkább a B.A.P-t, a K.A.R.D-ot és a BIGFLOt vártam a legjobban, az utóbbi meg is lepett, hogy egyáltalán bekerült a cikkbe. Szegénykéimet alig ismerik, pedig nagyon jó zenéik vannak (szerény véleményem szerint persze).
2017. március 10. 22:55
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Az alábbiak közül leginkább a Beatwin és a Bigflo visszatérését vártam a legjobban. És mind a kettő nagyszerűre sikeredett
kicsit meglepődtem, mikor megláttam a felsoroltak között a Beatwin-t is (hiszen nem igazán tartoznak az 'ismert' csapatok közé), de nagyon örülök neki.
2017. április 05. 23:19
|
|
Gravity Girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.17. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 258118 offline
|
Gugudaaaaaan <3 <3 <3
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: