Selena Gomez áll az áprilisi Vogue USA címlapján, ami mindenképpen egy hatalmas megtiszteltetés számára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mentális egészségéről vallott Selena Gomez: megkapta első Vogue címlapját
2017. március 16. 19:55
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Emeloverr.
2017. március 16. 20:02
Hello7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.11.27. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 251916 offline |
Nem csodálom, hogy megtörtént vele is. Előfordul,hogy betelik a pohár és onnantól kezdve kész. Túl korán állt a reflektor fényben, nem tudta feldolgozni. Remélem most már minden rendben lesz vele
2017. március 16. 20:13
Hu, de klasszak a Vogue képek róla! Nagyon szép feneke és arca van! Mindig is tudtam, hogy Selena jó fej csaj!
A cikk nagyon szuper lett, gratulálok az írójának!
A cikk nagyon szuper lett, gratulálok az írójának!
2017. március 16. 20:17
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Tiszteletreméltó a kitartása, és hogy mennyire erős. Nem züllik el! És mellesleg értelmes és gyönyörű fiatal nő, példaképe több ezer tini lánynak! Ilyennek kell lennie egy példaképnek!
2017. március 16. 20:23
Örülök neki, hogy kezeltette magát, láthatóan jót tett neki. Azokkal gyakran megesik az ilyen, akik fiatalon kerülnek rivaldafénybe, de szerencsére ő fel tudta dolgozni. Az interjúban felettébb szimpatikus volt, emberként kedves személyiségnek tűnik.
A képeken egyébként nagyon szép.
A képeken egyébként nagyon szép.
2017. március 16. 20:42
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Amikor elolvastam a címet azt hittem ez csak egy újabb önsajnáltató interjú DE NAGYOT TÉVEDTEM.
Az amit a koncertezésről mondott annyira megható volt olvasni.. olyan őszinte volt...
Nagyon jó kis interjú lett közhelyek nélkül és a képek wow nagyon jók.
Az amit a koncertezésről mondott annyira megható volt olvasni.. olyan őszinte volt...
Nagyon jó kis interjú lett közhelyek nélkül és a képek wow nagyon jók.
2017. március 16. 20:55
Gratulálok neki Nagyon szép képek lettek Gyönyörű Selena
2017. március 16. 21:41
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Jézusom, milyen gyönyörű!!!
És örülök, hogy már jobban van mentálisan. Hihetetlen hogy ennyi dolog után is ember tud maradni, és nem a fejébe száll a hírnév, sőt, inkább elijeszti. Imádom, hogy ilyen természetes, hogy nem küszködik azért, hogy szép legyen, hogy nem csinál reklámot és hírnevet az önsajnálatából, és nem züllik el.
Szerintem sok vele hasonló korú híresség tanulhatna tőle.
És örülök, hogy már jobban van mentálisan. Hihetetlen hogy ennyi dolog után is ember tud maradni, és nem a fejébe száll a hírnév, sőt, inkább elijeszti. Imádom, hogy ilyen természetes, hogy nem küszködik azért, hogy szép legyen, hogy nem csinál reklámot és hírnevet az önsajnálatából, és nem züllik el.
Szerintem sok vele hasonló korú híresség tanulhatna tőle.
2017. március 16. 21:43
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline |
Nagyszerű amiket mond, es tökéletes képek készültek róla, az összesen gyönyörű
2017. március 17. 05:20
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Az ilyen interjúk teszik roppant szimpatikussá számomra, függetlenül attól, hogy előadóként vagy színésznőként mit gondolok róla. Nagyon érett, intelligens fiatal lány, aki sokat dolgozott azért, hogy az legyen, aki. Remélem, most már minden rendben lesz vele és egyenesbe jön az élete (a magánélete is, bár nem gondolnám, hogy ehhez The Weeknd a legjobb partner).
A képek nagyon jók lettek, Selena gyönyörű rajtuk.
A képek nagyon jók lettek, Selena gyönyörű rajtuk.
2017. március 17. 14:03
DorinaddAlways |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.07. Hozzászólás: 1937 Csatolások: 0 Azonosító: 259598 offline |
Jó interjú. A képek is tetszenek! Egyébként én sem érzem jól magamat ha valami olyat látok ami menő (videósok, facebook, stb.). Nem tudom. Nem bírom azt ami menő.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.