Ugyan itthon még várnunk kell a Disney nagyszabású alkotására, a világ több táján már tegnap bemutatásra került a történet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ennyi pénzt keres Emma Watson A szépség és a szörnyetegen
2017. március 18. 17:23
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2017. március 18. 17:39
Amekkora reklámot kapott a film csodálkoznék, ha nem érnék el azt az összeget.
2017. március 18. 19:47
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Enyhén erősnek érzem, hogy Hollywoodban mennyire alulfizetettek a nők a férfiakhoz képest. Ha minden igaz, Robert Downey Jr a Bosszúállókért és az Iron Man 3-ért külön-külön kapott majdnem annyit, mint Emma a nyolc filmért...
Ahhoz képest a Szépség és a szörnyeteg álomgázsi.
Ahhoz képest a Szépség és a szörnyeteg álomgázsi.
2017. március 18. 19:53
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline |
Dialavala egyetértek!
Amúgy meg sztem a film nagyon sikeres lesz, tuti túlszárnyalják a költségvetést! De nem csodálkoznék rajta, hiszen én is már tűkön ülve várom, hogy itt is megjelenjen!
Amúgy meg sztem a film nagyon sikeres lesz, tuti túlszárnyalják a költségvetést! De nem csodálkoznék rajta, hiszen én is már tűkön ülve várom, hogy itt is megjelenjen!
2017. március 18. 20:50
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline |
Jesszusom, még jó hogy elvállalta a szerepet! Ez rengeteg! Ennyi évesen ennyit keresni! Durva! De hát mit lehet tenni ha egyszer mindenki olyan kíváncsi a filmre nyilván mindenki a moziban akarja nézni a nagyobb hatás miatt. Mi jövőhéten szombaton egy nappal a magyar premier után megyünk el a családommal megnézni. Mindenki jön. Komolyan eddig ez volt az egyetlen film amit a szüleim is ugyanúgy vártak mint én. Még apa is! Biztosan jó élmény lesz új köntösben látni a családom egy kedvenc Disney meséjét! Az meg hogy a régi dalok felcsendülnek benne hát ez csak még jobban fokozza a várakozást!
2017. március 18. 21:44
Nem csodálom, hiszen elég fontos film ez a Disney-nek.
Amúgy nagyon várom a filmet, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz.
Amúgy nagyon várom a filmet, biztos vagyok benne, hogy fantasztikus lesz.
2017. március 19. 02:12
ATCfan2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 244633 offline |
Diala! Abban egyetértek, hogy a nők alulfizetettek a férfiakhoz képest a színész szakmában (is)... De 1. ez talán ennél a munkánál a legjelentéktelenebb rossz, hiszen ígyis, úgyis gazdagok -polgári foglalkozásoknál ellenben ez valóban égető probléma-. 2. Szerintem ebben az esetben Emmával ez most nem igaz. Azért ne hasonlítsuk Roberthez (aki amúgy a férfiak között is number 1, vagy 2 gazdag színész). Robert az Avengers előtt 70 filmben szerepelt, ebből több főszerep volt és vagy kritikai siker, vagy legalábbis blockbuster... Emma ezzel szemben eddig 20 filmbe szerepelt és egy kezemen megtudom számolni hányszor volt főszereplő (persze még fiatal, ez nem negatívum, még lesz sokszor). Valamint ez a Szépség és a Szörnyeteg film "csak" 160 millió dollárból lett (ami pl. a CGI-on meg is látszik), az avengers pedig 220 millióból (már 2012ben), s pénzügyileg benne van a top 10 legsikeresebb filmben a világon.
2017. március 19. 07:42
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Tény még Hollywoodban is kevesebb fizetést kapnak a nők mint a férfiak de annyira hiányzik nekik még egy millió próbálja ki a három műszakos munkarendet minimálbérért na majd akkor jajveszékelhet mindenki amikor hónap végén el kell dönteni vagy a számlákat fizeted vagy ételt veszel a családodnak
1 felhasználónak tetszik:
Maiko
2017. március 19. 10:57
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez ám a jó fizetés
2017. március 19. 18:20
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Nelli00 @ 2017.03.19. 18:12)
Gyerekek, ennyi pénzt hova tudnak elkölteni? Én elmennék nyaralni, meg adományoznék.
Sehova és semmire. Pontosan azért mondom azt, hogy a színészetben tevékenykedők tehetséggel vagy anélkül is nagyon túlfizetettek. Szerintem a belefektetett munka egy-egy sorozatba/filmbe közel sem olyan sok, hogy dollár milliókkal jutalmazzuk őket.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.