Liam Payne is fúrja Harry Styles karrierjét
2017. március 29. 08:35
|
|
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline
|
Szerintem van benne valami. Ezek a srácok mind saját karrierbe kezdtek, és természetes, hogy bennük él a versenyszellem. Zayn "támadását" nem tartom 100%-osan igaznak, de Liam-ét könnyen el tudom hinni. Egy nappal korábban vagy később is be tudta volna jelenteni. Nem hiszem, hogy a barátság alapja az, hogy el veszed a másik elől a rivaldafényt. Bármennyire is bírom ezt a bandát, sajnos kezdenek nagyon szétesni. Bármennyire is ígérgetik, hogy majd újra összeállnak, szerintem ez már nem fog megvalósulni.
2017. március 29. 15:32
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nagybátyja nem lehet Andy a babának, hacsak nem Liam vagy Cheryl tesója, így max keresztapja lehet...
Amúgy nagyon tönkreteszik a rajongókat ezekkel a dolgokkal. Csalódtam bennük egy picit. Pedig milyen nagy rajongóimádónak tartják magukat...
Zayn is a turné közepén lépett ki a bandából, ami szánalmas dolog volt, most Liam is kezdi ezt a szemétkedést. Remélem Louis, Harry és Niall nem cseszik el magukról a bennem kialakított képet.
Amúgy nagyon tönkreteszik a rajongókat ezekkel a dolgokkal. Csalódtam bennük egy picit. Pedig milyen nagy rajongóimádónak tartják magukat...
Zayn is a turné közepén lépett ki a bandából, ami szánalmas dolog volt, most Liam is kezdi ezt a szemétkedést. Remélem Louis, Harry és Niall nem cseszik el magukról a bennem kialakított képet.
2017. március 29. 16:51
|
|
directionerliliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.18. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 259823 offline
|
Najó,én nem nézném ki Liamől. Ez tök hülyeség!!!
2017. március 30. 09:48
|
|
nori-bbúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 142275 offline
|
lola90 : Liam azért aznap jelentette be a hírt mert Angliában pont akkor tartják az anyák napját, a posztban említi is. Tehát ennek az egésznek semmi köze nincs a sárdobáláshoz csak a média kedves dolgozói nem bírnak nyugton maradni még ilyenkor sem...
2017. március 31. 20:06
Természetes, hogy van bennük versenyszellem, de ez a "sárdobálás" teljesen kiábrándító és szükségtelen. Harry csinálja jól, hogy nem reagál az ilyen gyerekes húzásokra.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: