Liam Payne is fúrja Harry Styles karrierjét
2017. március 29. 08:35
|
|
lola90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.19. Hozzászólás: 162 Csatolások: 0 Azonosító: 260416 offline
|
Szerintem van benne valami. Ezek a srácok mind saját karrierbe kezdtek, és természetes, hogy bennük él a versenyszellem. Zayn "támadását" nem tartom 100%-osan igaznak, de Liam-ét könnyen el tudom hinni. Egy nappal korábban vagy később is be tudta volna jelenteni. Nem hiszem, hogy a barátság alapja az, hogy el veszed a másik elől a rivaldafényt. Bármennyire is bírom ezt a bandát, sajnos kezdenek nagyon szétesni. Bármennyire is ígérgetik, hogy majd újra összeállnak, szerintem ez már nem fog megvalósulni.
2017. március 29. 15:32
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Nagybátyja nem lehet Andy a babának, hacsak nem Liam vagy Cheryl tesója, így max keresztapja lehet...
Amúgy nagyon tönkreteszik a rajongókat ezekkel a dolgokkal. Csalódtam bennük egy picit. Pedig milyen nagy rajongóimádónak tartják magukat...
Zayn is a turné közepén lépett ki a bandából, ami szánalmas dolog volt, most Liam is kezdi ezt a szemétkedést. Remélem Louis, Harry és Niall nem cseszik el magukról a bennem kialakított képet.
Amúgy nagyon tönkreteszik a rajongókat ezekkel a dolgokkal. Csalódtam bennük egy picit. Pedig milyen nagy rajongóimádónak tartják magukat...
Zayn is a turné közepén lépett ki a bandából, ami szánalmas dolog volt, most Liam is kezdi ezt a szemétkedést. Remélem Louis, Harry és Niall nem cseszik el magukról a bennem kialakított képet.
2017. március 29. 16:51
|
|
directionerliliúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.18. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 259823 offline
|
Najó,én nem nézném ki Liamől. Ez tök hülyeség!!!
2017. március 30. 09:48
|
|
nori-bbúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 142275 offline
|
lola90 : Liam azért aznap jelentette be a hírt mert Angliában pont akkor tartják az anyák napját, a posztban említi is. Tehát ennek az egésznek semmi köze nincs a sárdobáláshoz csak a média kedves dolgozói nem bírnak nyugton maradni még ilyenkor sem...
2017. március 31. 20:06
Természetes, hogy van bennük versenyszellem, de ez a "sárdobálás" teljesen kiábrándító és szükségtelen. Harry csinálja jól, hogy nem reagál az ilyen gyerekes húzásokra.
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne történelmet írt a Playboy nyomtatott címlapján
Cara Delevingne az első nyíltan leszbikus nő a Playboy nyomtatott címlapján.
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, mi okozta Sam Neill halálát
Kiderült, hogy mi okozta a halálát.
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Anne Hathaway-t sokkolta a harmadik terhessége
Harmadik gyermekét várja.
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
A Netflix miatt hagyott fel a színészettel Ian Somerhalder
Évek óta nem vállalt színészi munkát.
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Palvin Barbara nehezen viselte a terhesség okozta súlygyarapodást
Szorongást okozott nála a teste változása.
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem is próbálta titkolni a szerelmét az Off Campus új párosa? Régi videó terjed Mika Abdalláról és Josh Heustonról
Nem zavartatták magukat.
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
Kiderült Dylan Sprouse és Palvin Barbara gyermekének neme
A sztárpár elárulta, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e.

0 felhasználónak tetszik: