Olvasol?
2009. május 04. 16:09
Épp nekiálltam a Twilightnak, ma jött meg az elsõ 3 könyv amazonról, úgyhogy igyekszem hamar kivégezni õket. Így az elsõ 20 oldal alapján nem rossz
2009. május 06. 20:35
Blamethevain |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.23. Hozzászólás: 2022 Csatolások: 5002 Azonosító: 21944 offline |
Dean R. Koontz - Éjfél
2009. június 13. 00:35
Idézet(poolfan @ 2009. May 9. - 13:11)
Már sokadjára olvasom, de most ismét elkezdtem : Orwell : 1984
Nem a tiniregények kedvelõinek való....
Nem a tiniregények kedvelõinek való....
az egyik legjobb!!!!
én jelenleg:
Thomas Keneally - Schindler bárkája
2009. június 13. 09:47
Régebben nagyon sokat olvastam, de csak romantikus regényeket, mint pl. Tiffany, Júlia stb. Ma már egyáltalán nem olvasok könyvet, de a Harry Pottert szívesen kiolvasnám.
2009. június 16. 16:27
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline |
Harlan Coben: Az erdõ
"Látom apámat azzal az ásóval" "Amikor tizennyolc éves voltam, felügyelõként dolgoztam egy nyári táborban. Négy táborlakó - köztük a nõvérem - az utolsó éjjel kiszökött az erdõbe. Soha többé nem látták õket. Csak kettõjük holtteste került elõ. A tizenhét éves Margot Greent átvágott torokkal találták meg száz méterre a tábortól. A szintén tizenhét éves Doug Billinghamet fél mérfölddel távolabb. Számos késszúrás volt a testén, de a halál oka ugyanaz: elvágták a torkát. A másik két holttest - Gil Perezé és a nõvéremé, Camille-é - soha nem került elõ." Paul Copeland megyei ügyész a mai napig nem tudta kiheverni nõvére húsz évvel korábbi elvesztését. Az éjszakát, amikor a lánynak örökre nyoma veszett abban az erdõben. A hatéves kislányát egyedül nevelõ Cope jelenleg élete talán legfontosabb ügyén dolgozik, amelynek során a nyomok egy brutálisan meggyilkolt férfihoz vezetnek. Ám amikor Cope megpillantja a holttestet, egész addigi élete fenekestül felfordul. A férfi ugyanis nagy valószínûséggel ugyanaz a fiú, aki a nõvérével együtt nyomtalanul eltûnt azon az éjszakán. Cope-ban ismét feltámad a remény, hátha Camille még mindig életben van. Hiába figyelmeztetik többször is, hogy ne bolygassa a múltat, Cope a végsõkig elszántan keresi az igazságot. Bármit képes lenne feláldozni, csakhogy megtudja végre, mi is történt húsz éve abban az erdõben, ám úgy tûnik, van valaki, aki még nála is elszántabb, sõt gyilkolni is hajlandó, nehogy fény derüljön a titokra... Az erdõ ugyanolyan lebilincselõen izgalmas regény, mint a szerzõ magyarul eddig megjelent mûvei: Az ördög játszótere és a Dermesztõ csend. Ezúttal is csak a legutolsó oldalakon kapunk választ a kérdésekre, számunkra is csak akkor derül ki, mi történt a fák között "Coben a feszültségkeltés legnagyobb mûvésze." - Harlan Coben Amerika legnépszerûbb krimiírója. Regényeit a mûfaj gyöngyszemeiként tartják számon, és eddig 37 (!) nyelvre fordították le õket.
Kegyetlen jó könyv! És ezt is szívesen viszontlátnám vásznon.
"Látom apámat azzal az ásóval" "Amikor tizennyolc éves voltam, felügyelõként dolgoztam egy nyári táborban. Négy táborlakó - köztük a nõvérem - az utolsó éjjel kiszökött az erdõbe. Soha többé nem látták õket. Csak kettõjük holtteste került elõ. A tizenhét éves Margot Greent átvágott torokkal találták meg száz méterre a tábortól. A szintén tizenhét éves Doug Billinghamet fél mérfölddel távolabb. Számos késszúrás volt a testén, de a halál oka ugyanaz: elvágták a torkát. A másik két holttest - Gil Perezé és a nõvéremé, Camille-é - soha nem került elõ." Paul Copeland megyei ügyész a mai napig nem tudta kiheverni nõvére húsz évvel korábbi elvesztését. Az éjszakát, amikor a lánynak örökre nyoma veszett abban az erdõben. A hatéves kislányát egyedül nevelõ Cope jelenleg élete talán legfontosabb ügyén dolgozik, amelynek során a nyomok egy brutálisan meggyilkolt férfihoz vezetnek. Ám amikor Cope megpillantja a holttestet, egész addigi élete fenekestül felfordul. A férfi ugyanis nagy valószínûséggel ugyanaz a fiú, aki a nõvérével együtt nyomtalanul eltûnt azon az éjszakán. Cope-ban ismét feltámad a remény, hátha Camille még mindig életben van. Hiába figyelmeztetik többször is, hogy ne bolygassa a múltat, Cope a végsõkig elszántan keresi az igazságot. Bármit képes lenne feláldozni, csakhogy megtudja végre, mi is történt húsz éve abban az erdõben, ám úgy tûnik, van valaki, aki még nála is elszántabb, sõt gyilkolni is hajlandó, nehogy fény derüljön a titokra... Az erdõ ugyanolyan lebilincselõen izgalmas regény, mint a szerzõ magyarul eddig megjelent mûvei: Az ördög játszótere és a Dermesztõ csend. Ezúttal is csak a legutolsó oldalakon kapunk választ a kérdésekre, számunkra is csak akkor derül ki, mi történt a fák között "Coben a feszültségkeltés legnagyobb mûvésze." - Harlan Coben Amerika legnépszerûbb krimiírója. Regényeit a mûfaj gyöngyszemeiként tartják számon, és eddig 37 (!) nyelvre fordították le õket.
Kegyetlen jó könyv! És ezt is szívesen viszontlátnám vásznon.
2009. június 18. 10:23
Viktoriiaaobsessed with FOB and P!ATD ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.22. Hozzászólás: 1122 Csatolások: 1946 Azonosító: 88094 offline |
Paulo Coelho - Az alkimista, Veronika meg akar halni
Charlotte Brontë - Jane Eyre
Rubik Ernõ - A bûvös kocka
Charlotte Brontë - Jane Eyre
Rubik Ernõ - A bûvös kocka
2009. június 18. 10:30
Stephenie Meyer - A burok
Sajnos nem olyan ütõsen jó könyv mint a The Twilight Saga :/ Azért persze nem olyan rossz, de nem abba a 86x elolvasom és még nem unom kategóriába sorolható.
Sajnos nem olyan ütõsen jó könyv mint a The Twilight Saga :/ Azért persze nem olyan rossz, de nem abba a 86x elolvasom és még nem unom kategóriába sorolható.
2009. július 01. 21:11
gabo14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 35 Azonosító: 65410 offline |
én rengeteget olvasok
a kedvenc íróim Hunter S. Thompson és Stephen King. Thompsontol a Rumnapló a kedvencem, aztán a Félelem és Reszketés Las Vegasban-ért is igazán odavagyok
Kingtõl saok mindent szeretek.
a kötelezõk nem szoktak lekötni. visz. a Monte Cristo grófja igazán jó sorozat
a lovas könyveket is falom, és a vámpírokért is odavagyok. nemrég olvastam a Twilightot, nagyon tetszett, de a folytatása már nem annyira magával ragadó
a kedvenc íróim Hunter S. Thompson és Stephen King. Thompsontol a Rumnapló a kedvencem, aztán a Félelem és Reszketés Las Vegasban-ért is igazán odavagyok
Kingtõl saok mindent szeretek.
a kötelezõk nem szoktak lekötni. visz. a Monte Cristo grófja igazán jó sorozat
a lovas könyveket is falom, és a vámpírokért is odavagyok. nemrég olvastam a Twilightot, nagyon tetszett, de a folytatása már nem annyira magával ragadó
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.