jelenleg J.K. Rowling-tól olvasok egy könyvet...
Harry Potter és a Halál Ereklyéi
egyszerûen The Best
Olvasol?
2010. február 09. 20:29
L. J. Smith - The Vampire Diaries - The Awakening
már csak 10 oldal van belõle, de a Bûn és Bûnhõdéssel is félig vagyok, illetve Lévai Katalin - Varázskert címû könyvét is csak félig olvastam eddig.
már csak 10 oldal van belõle, de a Bûn és Bûnhõdéssel is félig vagyok, illetve Lévai Katalin - Varázskert címû könyvét is csak félig olvastam eddig.
2010. február 09. 20:38
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Regina @ 2010. February 9. - 20:29)
L. J. Smith - The Vampire Diaries - The Awakening
Szintén ezt! Nekem nagyon tetszik, és más mint a sorozat
2010. február 09. 20:46
Idézet(Brittany20 @ 2010. February 9. - 20:38)
Szintén ezt! Nekem nagyon tetszik, és más mint a sorozat
Nekem a sorozat valahogy jobban tetszik, több benne az esemény... Illetve sokkal jobb, hogy Katherine ilyen önzõ meg érzéketlen... A könyvben Elena sem egy ilyen "ice-princess" ahogy írják, max kicsit az elején volt beképzeltebb.
Az is jobb a sorozatban, ahogy "megölték" Katherine-t... de nyilván azért is csinálják teljesen másra, hogy aki olvasta, az is meglepõdjön. Persze a könyv is nagyon jó, de kicsit túl egyszerûen van fogalmazva vagy nem is tudom...
2010. február 09. 20:51
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet(Regina @ 2010. February 9. - 20:46)
Nekem a sorozat valahogy jobban tetszik, több benne az esemény... Illetve sokkal jobb, hogy Katherine ilyen önzõ meg érzéketlen... A könyvben Elena sem egy ilyen "ice-princess" ahogy írják, max kicsit az elején volt beképzeltebb.
Az is jobb a sorozatban, ahogy "megölték" Katherine-t... de nyilván azért is csinálják teljesen másra, hogy aki olvasta, az is meglepõdjön. Persze a könyv is nagyon jó, de kicsit túl egyszerûen van fogalmazva vagy nem is tudom...
Tény, hogy a sorozat teljesen elrugaszkodik mondhatni. Nekem mindkettõ tetszik. Jól meg van csinálva, hiszen így igazad van... meglepõdik az is aki olvasta. Jó régi könyvrõl beszélünk, lehet azért tûnik egyszerûnek... vagy nem tudom. Mindenesetre érdekes, csodálkozom, hogy még nem olvastam eddig... pedig szeretem a vámpíros dolgokat.
2010. február 09. 22:11
LucafromHungary |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.25. Hozzászólás: 778 Csatolások: 202 Azonosító: 53312 offline |
kapaszkodjatok meg:
Beth Fantaskey - Jessica's Guide To Dating On The Dark Side
és mirõl másról, mint vámpírokról?!
Beth Fantaskey - Jessica's Guide To Dating On The Dark Side
és mirõl másról, mint vámpírokról?!
2010. február 10. 10:10
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet(Macaroth @ 2010. February 10. - 00:05)
vki olvasta már a Galaxis útikalauz stopposoknak címû könyvet?
Ahha, jó könyv. De ha a filmet még nem láttad, inkább azt nézd meg és szerintem csak utána dönts, hogy elolvasod-e.
2010. április 10. 16:28
Anita Blake-Nevető holttest
Nem volt rossz, sokkal jobb mint az első!
Nem volt rossz, sokkal jobb mint az első!
2010. április 13. 22:44
angelitahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.20. Hozzászólás: 376 Csatolások: 236 Azonosító: 77547 offline |
Kedvenceim,ajánlom mindenkinek
Heliodores:Sorsüldözőtt szerelmesek
Ellery Quenn:A bűn eredete
Szabo Magda:Abigél
Emily Bronte:Űvöltő szelek
s jah a Twilight sagakat is mind olvastam közülük a Breaking Dawn(Hajnalhasadás)tetszett a legjobban...
Heliodores:Sorsüldözőtt szerelmesek
Ellery Quenn:A bűn eredete
Szabo Magda:Abigél
Emily Bronte:Űvöltő szelek
s jah a Twilight sagakat is mind olvastam közülük a Breaking Dawn(Hajnalhasadás)tetszett a legjobban...
2010. április 14. 15:30
Trinny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.28. Hozzászólás: 4645 Csatolások: 13425 Azonosító: 28113 offline |
Robert D. Hare: Kímélet nélkül
Egyik arcuk szórakoztató, magával ragadó, gyakran elbűvölő. A másik egy érzelmek és empátia nélküli vadállaté. Körbeszaglásznak, bizalmunkba férkőznek, levesznek a lábunkról, aztán - kímélet nélkül - lesújtanak. Hol az érzéseinkre, a szeretetünkre, naivságunkra, hol a pénztárcánkra, hol pedig a testi épségünkre, az életünkre. Felbukkanhatnak a segítőkész jó barát, a magányt enyhítő társ, jóképű férj vagy bomba nő feleség, ragyogó szakértelmű üzletember, vagy akár orvos, ápolónő, ügyvéd, lelki fájdalmakra gyógyírt ajánló pszichológus álarcában. A maszkok sokfélék, a lényeg, a tartalom mindig ugyanaz: a vágyaik azonnali kiélése, önös, másokat maguk alá tipró céljaik könyörtelen megvalósítása. A társadalom fehér cápái akkor is gyilkolnak, ha csak a bizalmunkkal élnek vissza: megnyomorított, összetört emberi lelkeket és sorsokat hagynak maguk után ámokfutásuk közben, de nemritkán halottakat is. Védekezni pedig csaknem lehetetlen ellenük, hiszen nekik - a gátlástalanság rablólovagjainak - nincs fogalmuk a lelkiismeretről, amelyet az ép pszichéjű ember belső strázsaként magában hordoz, nem ismerik a félelmet, a szorongást, a bűntudatot. Androidok, gonosz gépek, gólemek? Nem - mindössze pszichopaták.
Egyik arcuk szórakoztató, magával ragadó, gyakran elbűvölő. A másik egy érzelmek és empátia nélküli vadállaté. Körbeszaglásznak, bizalmunkba férkőznek, levesznek a lábunkról, aztán - kímélet nélkül - lesújtanak. Hol az érzéseinkre, a szeretetünkre, naivságunkra, hol a pénztárcánkra, hol pedig a testi épségünkre, az életünkre. Felbukkanhatnak a segítőkész jó barát, a magányt enyhítő társ, jóképű férj vagy bomba nő feleség, ragyogó szakértelmű üzletember, vagy akár orvos, ápolónő, ügyvéd, lelki fájdalmakra gyógyírt ajánló pszichológus álarcában. A maszkok sokfélék, a lényeg, a tartalom mindig ugyanaz: a vágyaik azonnali kiélése, önös, másokat maguk alá tipró céljaik könyörtelen megvalósítása. A társadalom fehér cápái akkor is gyilkolnak, ha csak a bizalmunkkal élnek vissza: megnyomorított, összetört emberi lelkeket és sorsokat hagynak maguk után ámokfutásuk közben, de nemritkán halottakat is. Védekezni pedig csaknem lehetetlen ellenük, hiszen nekik - a gátlástalanság rablólovagjainak - nincs fogalmuk a lelkiismeretről, amelyet az ép pszichéjű ember belső strázsaként magában hordoz, nem ismerik a félelmet, a szorongást, a bűntudatot. Androidok, gonosz gépek, gólemek? Nem - mindössze pszichopaták.
2010. április 14. 15:35
A szívmágnes titkai
Az életben semmi sem történik véletlenül.
Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez.
Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk.
Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.
Az emberek többsége hasonló vágyakat és kérdéseket dédelget - értelmes és boldog életre vágyunk, megérteni, tanulni és fejlődni szeretnénk. Kielégítő válaszokat keresünk azokra a kérdésekre, amelyekkel életünk során találkozunk, de elsősorban az a célunk, hogy szeressünk és szeressenek minket. Sokszor azonban úgy tűnik, minél jobban kívánunk valamit, annál nehezebb elérni.
A Szívmágnes titkai lerántja a leplet a kisugárzás és a vonzás varázslatos erejéről, arról az erőről, amely mindenkiben hat, és meghatározza életünk alakulását. Ruediger Schache számos megtörtént esettel és gyakorlati tanácsokkal magyarázza el ennek a mindent átfogó tudásnak a lényegét, és beavatja olvasóit a szívmágnes tíz titkába, amelyek ősi felismerésen nyugszanak. Aki magáévá teszi ezeket a titkokat, újfajta tudatosságra tesz szert, és olyan embereket s így kapcsolatokat vonz magához, amilyenekre mindig is vágyott.
Az életben semmi sem történik véletlenül.
Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez.
Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk.
Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.
Az emberek többsége hasonló vágyakat és kérdéseket dédelget - értelmes és boldog életre vágyunk, megérteni, tanulni és fejlődni szeretnénk. Kielégítő válaszokat keresünk azokra a kérdésekre, amelyekkel életünk során találkozunk, de elsősorban az a célunk, hogy szeressünk és szeressenek minket. Sokszor azonban úgy tűnik, minél jobban kívánunk valamit, annál nehezebb elérni.
A Szívmágnes titkai lerántja a leplet a kisugárzás és a vonzás varázslatos erejéről, arról az erőről, amely mindenkiben hat, és meghatározza életünk alakulását. Ruediger Schache számos megtörtént esettel és gyakorlati tanácsokkal magyarázza el ennek a mindent átfogó tudásnak a lényegét, és beavatja olvasóit a szívmágnes tíz titkába, amelyek ősi felismerésen nyugszanak. Aki magáévá teszi ezeket a titkokat, újfajta tudatosságra tesz szert, és olyan embereket s így kapcsolatokat vonz magához, amilyenekre mindig is vágyott.
2010. május 04. 14:57
L.J. Smith - Vámpírnaplók 2. Küzdelem
Az elsőt kivégeztem 1 nap alatt, most vettem meg a másodikat, de alig tudom letenni. Szerintem igazán izgalmas és jó könyv lett. Eltér a sorozattól
Az elsőt kivégeztem 1 nap alatt, most vettem meg a másodikat, de alig tudom letenni. Szerintem igazán izgalmas és jó könyv lett. Eltér a sorozattól
2010. május 04. 21:01
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Az utóbbi pár hónapban:
Alyson Noel - Evermore
Claudia Gray - Evernight
Tisza Kata - Pesti Kínálat
Donald James - A jövendőmondó
Donald James - Vadim
Stephenie Meyer - Eclipse
Laurell K. Hamilton - Az Éjfél Simogatása
és amit most olvasok:
Iain M. Banks - Nézz a Szélbe
Alyson Noel - Evermore
Claudia Gray - Evernight
Tisza Kata - Pesti Kínálat
Donald James - A jövendőmondó
Donald James - Vadim
Stephenie Meyer - Eclipse
Laurell K. Hamilton - Az Éjfél Simogatása
és amit most olvasok:
Iain M. Banks - Nézz a Szélbe
2010. május 04. 21:33
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline |
A napokban fejeztem be a Jane Eyre-t (Charlotte Brontë)...hiába olvastam lassan, tartalékoltam, hogy tovább tartson, csak vége lett. Pedig olyan jó volt. Nem tudom, mikor már a vége fele jártam teljesen elszomorodtam, hogy nincs tovább De én sose tudok egy könyvet többször elolvasni...mi értelme, úgyis tudom mi lesz.
Most anya vett egy másik könyvet: Az angoltanár, ugyancsak Charlotte Brontë. Nem tudom, lesz-e ilyen jó mert szerintem ennél jobbat nem írt, de azért elkezdem
Most anya vett egy másik könyvet: Az angoltanár, ugyancsak Charlotte Brontë. Nem tudom, lesz-e ilyen jó mert szerintem ennél jobbat nem írt, de azért elkezdem
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.