Olvasol?
2010. május 04. 21:49
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
C. S. Goto - Háború hajnala, Ébredés
Ian Watson - Inkvizítor, Űrgárdista, Harlekin
Dan Abnett - Első és Egyetlen, Szellemgyártó, Nekropolisz, A Becsület Őre, Tanith Ágyúi, Puszta Acél, Sabbath Mártír
Tolkien - Gyűrűk Ura I-III.
J. K. Rowling - Harry Potter 1-7.
kb. ennyi a személyes gyűjteményem...eddig
Ian Watson - Inkvizítor, Űrgárdista, Harlekin
Dan Abnett - Első és Egyetlen, Szellemgyártó, Nekropolisz, A Becsület Őre, Tanith Ágyúi, Puszta Acél, Sabbath Mártír
Tolkien - Gyűrűk Ura I-III.
J. K. Rowling - Harry Potter 1-7.
kb. ennyi a személyes gyűjteményem...eddig
2010. május 04. 21:52
MacarothHintalózsoké |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.20. Hozzászólás: 1059 Csatolások: 147 Azonosító: 118038 offline |
Idézet (vvivienne8 @ 2010.05.04. 21:44)
Legutóbbi olvasmányaim:
Nicholas Sparks - Az utolsó dal
Dan Brown - Angyalok és Démonok
Lewis Perdue - A Da Vinci-örökség
K. B. Rottring - Heri Kókler
Nicholas Sparks - Az utolsó dal
Dan Brown - Angyalok és Démonok
Lewis Perdue - A Da Vinci-örökség
K. B. Rottring - Heri Kókler
a Heri Kóklert honnan szerezted meg? nekem is kell...nagyon jóóóó
2010. május 04. 22:13
MacarothHintalózsoké |
Idézet (vvivienne8 @ 2010.05.04. 22:03)
Rendeltem http://www.excaliburkonyvek.hu/Excalibur_Konyvek/heri.html A lap alján több infó És télleg jó Sokat szoktam rajta nevetni
hát még csak az hozzáfűzéseket olvastam el a Heri Kókler könyvekből de már annyira röhögök tőle hogy szúr az oldalam
2010. május 05. 17:52
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Én személy szerint IMÁDOK olvasni...
Rengeteget olvastam már, persze nem nyomta senki sem a kezembe, hogy -nesze ezt KELL elolvasnod- mert úgy sose megy. Azt olvasok amit szeretek, és ami tetszik. A zsebpénzemet könyvekre költöltöm :D:D
Mert olvasni, igen is JÓ
Rengeteget olvastam már, persze nem nyomta senki sem a kezembe, hogy -nesze ezt KELL elolvasnod- mert úgy sose megy. Azt olvasok amit szeretek, és ami tetszik. A zsebpénzemet könyvekre költöltöm :D:D
Mert olvasni, igen is JÓ
2010. május 05. 18:04
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Fúúúúú ! Imádok olvasni! Mindegy, hogy neten, vagy könyvben, de szeretek minden formában. Persze vannak olyan könyvek, amiket nem tudok megemészetni, pl: New Monn - kövezzetek meg, de utálom , Gergő sorozat, Anya nélkül soha, és még sorolhatnám... A kötelező olvasmányok sem a kedvenceim, mert ha ugyebár valami kötelező, akkor az általában egy jó nagy rakás szar, és azért adják fel nyárra, hogy pusztuljuk meg az unalomtól.
De vannak kedvenc könyveim is: Mágia, Jonatán 1, Jéghegyek népe, Leslie L. Lawrence könyvek - oltári mindegyik, ha szereted az öldöklést , Eclipse - ez már döfi , Tinibálvány, Csúfok, Erdőmélye, Dinkafölde - valahogy az osztályom ugrik be róla mindig , stb....
De vannak kedvenc könyveim is: Mágia, Jonatán 1, Jéghegyek népe, Leslie L. Lawrence könyvek - oltári mindegyik, ha szereted az öldöklést , Eclipse - ez már döfi , Tinibálvány, Csúfok, Erdőmélye, Dinkafölde - valahogy az osztályom ugrik be róla mindig , stb....
2010. május 05. 18:04
DinAa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 630 Csatolások: 13 Azonosító: 126246 offline |
én nagyon szeretek olvasni, sokszor van olyan nap amikor se net se TV, csak olvasás . bár mondjuk most kifogytam a könyvekből de holnap megyek könyvtárba, mert már kb egy hete nem olvastam mondjuk velem annyi baj van hogy sokszor az olvasás a tanulás rovára csinálom
2010. május 19. 07:15
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Én inkább nem írom le az összes könyvem, kicsi foglalná a helyet... L.L.Lawrence összes könyvétől kezdve a Harry Potterig van minden... mondjuk Stephen Kingből sajnos eléggé le vagyok maradva
2010. május 19. 10:47
cseszt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.18. Hozzászólás: 735 Csatolások: 452 Azonosító: 79973 offline |
Gondolom azért mindenki szokott olvasni a tankönyveken kívül is. Írjátok le, mi fogott meg a könyvben, vagy éppen mi nem, jellemezzétek, hátha mások is kedvet kapnak az elolvasásához!!!
Én legutoljára Maggie Stiefvatertől a Shiver - Borzongást olvastam , és szenzációs.
A történet maga a tiszta, önzetlen, szavak nélküli szerelemről szól egy lány /Grace/ és egy farkas / Sam/ között. Vagyis egy olyan farkas, aki télen változik farkassá, nyáron ember. Minden farkas egyre később változik át a meleg időben, és végül már örök életére az is marad. Samnek idén van az utolsó éve emberként, és csak szeptemberben változik vissza, akkor is csak azért, mert meglőtték. Grace talál rá, és gondoskodik róla, de idővel / mint elég nyilvánvaló volt az elején/ egymásba szeretnek. A tél közeledtével Sam küzd a benne lakozó farkas ellen, hogy Grace-szel maradhasson örökre. Sok bonyodalom nehezíti ezt a feladatát. Felbukkan Shelby, egy másik vérfarkas, aki meg akarja ölni Grace-t, hogy Samet pedig visszavigye a falkához. Akkor ott van az eltűnt gimnazista, Jack esete, aki szintén farkassá változott, és mindenki halottnak hiszi. Ő nem akar átváltozni. Ott van Grace barátnője, Olivia, akit Jack megharap, vagyis vérfarkassá fog válni. Ő mindennél jobban várja ezt a pillanatot. Sam végül mégis csak farkassá változik Jack miatt, aki míusz akárhány fokban bezárja egy raktárba. Grace-ben egy világ dől össze, egészen depresszióssá válik, de Olivia érdekében erősnek kell maradnia. Isabelnek / Jack húga / remek ötlete támad. Okozzanak a farkasoknak agyhártyagyulladást, mert az magas lázzal jár, vagyis ha belülről melegednek fel, megszűnnek az átváltozásaik. A három kísérleti alany: Jack, Olivia, és Sam. Az első kettővel semmi baj sincs, de Sam már átváltozott, és ahhoz, hogy használjon a vírus, ember alakban kell a testükbe injekciózni. Grace Sam nevelőapjától, Becktől kér segítséget, aki szintén farkas. Elkábítják, és a közeli linikára viszik. Jacket beoltják a fertőzött vérrel, de Olivia visszautasítja. Grace nyuktatgatja Samet, és felidézi az összey közös emléküket, aminek hatására, Sam visszaváltozik emberré pár másodperc erejéig. Fél adag vért kap meg, aztán visszaváltozik. Eltűnik az erdőben. Jack pár nap múlva maghel, Olivia pedig farkas lett a télre. Samről semmi hír nincs... Aztán karácsony estéjén felbukkan Grace-ék kertjében.
Vagyis a vége Happy End , boldogság, de én ezen nagyon bőgtem. Mindenki azzal izél, hogy milyen egy érzéketlen tuskó vagyok, hogy én nem tudok meghatódni, de ezen én bőgtem. Szabályosan bőgtem. Főleg azoknál a részeknél, amikor Sam próbálta elmondani Grace-nek, hogy ez az utolsó éve... Meg akkor a legjobban amikor farkassá változott....
Amúgy elég sokat lehet rajta nevetni, Samnek haláli humora van. Ha lesz időm keresek idézeteket és felteszem.
Hajrá a feltöltésel!!!!
Én legutoljára Maggie Stiefvatertől a Shiver - Borzongást olvastam , és szenzációs.
A történet maga a tiszta, önzetlen, szavak nélküli szerelemről szól egy lány /Grace/ és egy farkas / Sam/ között. Vagyis egy olyan farkas, aki télen változik farkassá, nyáron ember. Minden farkas egyre később változik át a meleg időben, és végül már örök életére az is marad. Samnek idén van az utolsó éve emberként, és csak szeptemberben változik vissza, akkor is csak azért, mert meglőtték. Grace talál rá, és gondoskodik róla, de idővel / mint elég nyilvánvaló volt az elején/ egymásba szeretnek. A tél közeledtével Sam küzd a benne lakozó farkas ellen, hogy Grace-szel maradhasson örökre. Sok bonyodalom nehezíti ezt a feladatát. Felbukkan Shelby, egy másik vérfarkas, aki meg akarja ölni Grace-t, hogy Samet pedig visszavigye a falkához. Akkor ott van az eltűnt gimnazista, Jack esete, aki szintén farkassá változott, és mindenki halottnak hiszi. Ő nem akar átváltozni. Ott van Grace barátnője, Olivia, akit Jack megharap, vagyis vérfarkassá fog válni. Ő mindennél jobban várja ezt a pillanatot. Sam végül mégis csak farkassá változik Jack miatt, aki míusz akárhány fokban bezárja egy raktárba. Grace-ben egy világ dől össze, egészen depresszióssá válik, de Olivia érdekében erősnek kell maradnia. Isabelnek / Jack húga / remek ötlete támad. Okozzanak a farkasoknak agyhártyagyulladást, mert az magas lázzal jár, vagyis ha belülről melegednek fel, megszűnnek az átváltozásaik. A három kísérleti alany: Jack, Olivia, és Sam. Az első kettővel semmi baj sincs, de Sam már átváltozott, és ahhoz, hogy használjon a vírus, ember alakban kell a testükbe injekciózni. Grace Sam nevelőapjától, Becktől kér segítséget, aki szintén farkas. Elkábítják, és a közeli linikára viszik. Jacket beoltják a fertőzött vérrel, de Olivia visszautasítja. Grace nyuktatgatja Samet, és felidézi az összey közös emléküket, aminek hatására, Sam visszaváltozik emberré pár másodperc erejéig. Fél adag vért kap meg, aztán visszaváltozik. Eltűnik az erdőben. Jack pár nap múlva maghel, Olivia pedig farkas lett a télre. Samről semmi hír nincs... Aztán karácsony estéjén felbukkan Grace-ék kertjében.
Vagyis a vége Happy End , boldogság, de én ezen nagyon bőgtem. Mindenki azzal izél, hogy milyen egy érzéketlen tuskó vagyok, hogy én nem tudok meghatódni, de ezen én bőgtem. Szabályosan bőgtem. Főleg azoknál a részeknél, amikor Sam próbálta elmondani Grace-nek, hogy ez az utolsó éve... Meg akkor a legjobban amikor farkassá változott....
Amúgy elég sokat lehet rajta nevetni, Samnek haláli humora van. Ha lesz időm keresek idézeteket és felteszem.
Hajrá a feltöltésel!!!!
2010. május 19. 10:56
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Parancsolj.
http://starity.hu/forum/topik/57398-olvasol/
http://starity.hu/forum/topik/57398-olvasol/
2010. május 19. 17:47
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline |
Elsősorban a szórakoztató könyveket szeretem, de próbálom beiktatni az életembe a komolyabb könyveket is, inkább kevesebb mint több sikerrel, sajnos.
Olvastam:
Stephenie Meyer - Twilight Saga (A New Moon-al úgy szenvedtem mint Bella a könyvben)
J. K. Rowling - Harry Potter könyvek
Darren Shan - Vámpír könyvek
Neil Gaiman - Csillagpor
Lisa Jane Smith - Vampírnaplók 1-2
Charlaine Harris - Inni és élni hagyni
Tervezem még:
Arthur Golden - Egy gésa emlékiratai (hugomnak vettem karácsonyra pár éve, de még nem jutottam el odáig hogy elkezdjem, meg mindig valaki kölcsön kérte)
Rideg Sándor - Indul a bakterház (apukám olvasta még fiatalabb korában, úgyhogy tovább viszem ezt a "hagyományt")
Valerio Massimo Manfredi: Alexandrosz I-III
Verne, Mark Twain, Lewis Carroll könyvei
Olvastam:
Stephenie Meyer - Twilight Saga (A New Moon-al úgy szenvedtem mint Bella a könyvben)
J. K. Rowling - Harry Potter könyvek
Darren Shan - Vámpír könyvek
Neil Gaiman - Csillagpor
Lisa Jane Smith - Vampírnaplók 1-2
Charlaine Harris - Inni és élni hagyni
Tervezem még:
Arthur Golden - Egy gésa emlékiratai (hugomnak vettem karácsonyra pár éve, de még nem jutottam el odáig hogy elkezdjem, meg mindig valaki kölcsön kérte)
Rideg Sándor - Indul a bakterház (apukám olvasta még fiatalabb korában, úgyhogy tovább viszem ezt a "hagyományt")
Valerio Massimo Manfredi: Alexandrosz I-III
Verne, Mark Twain, Lewis Carroll könyvei
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. május 19. 17:49
Cascada.girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.01. Hozzászólás: 21 Csatolások: 25 Azonosító: 126166 offline |
Szoktam olvasni de csak kifejezetten magazinokat!!
2010. május 19. 17:57
Dolice9522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 810 Csatolások: 33 Azonosító: 125151 offline |
Harry Potter és a halál ereklyéi
Eclipse
Eclipse
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.