Olvasol?
2010. június 20. 14:03
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Egyet értek, ajánlhatnátok nekem egy-két könyvet...
2010. június 20. 14:07
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline |
Mostanában fogom befejezni: Darren Shan - A halál próbái Sajnos mostanság nem volt időm sokat olvasni, de mivel itt a nyár, ki szeretném végezni mind a 12 részét, amiből már "csak" 7 van De szerintem gyorsan fog menni, ugyanis nagyon izgalmas, jó könyvek
2010. június 20. 14:10
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline |
Bad Girl 3 utána Piktek és Mártírok 2 jó könyv...!! a Gossip Girl alapja a Bad Girl , a Piktek és Mártírok az pedig ilyen kalózos de nagyon vicces kis történet..
2010. június 28. 14:58
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Azt hiszem egyértelmű. Írjátok le milyen könyvet olvastatok legutóbb és hogy tetszett.
Én Alyson Noel: Evermore című könyvét olvastam múlt héten. Nagyon megtetszett és rögtön utána elolvastam a folytatást, a Blue Moont is. Most a 3. részt, a Shadowlandet olvasom. A történet kicsit hasonlít a True Bloodhoz. Egy csaj, akinek különleges képessége van (látja mások auráját, olvas a gondolataikban, halottakat lát stb...) találkozik egy sráccal, akin nem tudja alkalmazni a képességét, összejönnek stb...
Én Alyson Noel: Evermore című könyvét olvastam múlt héten. Nagyon megtetszett és rögtön utána elolvastam a folytatást, a Blue Moont is. Most a 3. részt, a Shadowlandet olvasom. A történet kicsit hasonlít a True Bloodhoz. Egy csaj, akinek különleges képessége van (látja mások auráját, olvas a gondolataikban, halottakat lát stb...) találkozik egy sráccal, akin nem tudja alkalmazni a képességét, összejönnek stb...
2010. június 29. 07:10
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Hubert Shelby - Rekviem egy álomért
1 felhasználónak tetszik:
vvivienne8
2010. július 10. 11:17
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline |
Én felsorolni sem tudnám. Legalább 1000 könyvet ki olvastam. Szinte falom a könyveket. Leslie L. Lawrens. Vavyan Fable, Robin Cook, Nemere István, Robert Ludlum, Alan D. Foster..., nem is beszélve a 100-nál is több romantikus regényről.
2010. július 10. 21:36
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline |
Most fejeztem be Christopher Mooretól a Mocskos meló-t. Bírom az iró humorát ezt a könyvét élveztem eddig a legjobban.
És a tervek : Hugh Laurie - A balek remélhetőleg valamelyik nap sikerül megszereznem csak el kéne mászni a könyvesboltig de lusta vagyok
És a Zabhegyező most töltöttem le úgyhogy megvan a holnapi program
És a tervek : Hugh Laurie - A balek remélhetőleg valamelyik nap sikerül megszereznem csak el kéne mászni a könyvesboltig de lusta vagyok
Fuller
2010. július 10. 22:43
Nemrég végeztem a Harry Potter összes részével, most a Twilightot kezdtem el.
2010. július 11. 02:03
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline |
Imádtam Margit Sandemo:A Jéghegyek népe sorozatát. Sajnos csak az első 35 kötethez jutottam hozzá. Az utolsó 7-et nem tudtam megszerezni. Na azok egyéjszakás könyvek voltak. Nem bírtam elaludni, míg ki nem olvastam az éppen aktuális kötetet. Még szerencse, hogy gyorsolvasó vagyok, így a 370-450 oldallal 4-4,5 óra alatt végeztem és még aludni is tudtam egy keveset.
2010. július 11. 02:11
Qiny |
Idézet (Rap4ever8 @ 2010.06.28. 14:58)
Azt hiszem egyértelmű. Írjátok le milyen könyvet olvastatok legutóbb és hogy tetszett.
Részemről én most csak egy könyvet említenék a sok száz általam olvasottból, ez pedig Paul Remark: A kék idő szeretői. Ez egy igen fordulatos és szórakoztató könyv, mely két különböző dimenzióban játszódik. Én végig röhögtem.
2010. július 15. 22:54
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Annie Proulx: Közel s távol - Wyomingi történetek
A Zabhegyező a kedvenc "könyvem", már ha meglenne. Sajnos csak elektronikus változatban olvastam, sehol se találom.
Idézet (raspberry @ 2010.07.10. 21:36)
A Zabhegyező a kedvenc "könyvem", már ha meglenne. Sajnos csak elektronikus változatban olvastam, sehol se találom.
2010. július 16. 00:00
mrs.soloASRúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 130381 offline |
Ajánlom mindenkinek Leslie L. Lawrence könyveit!!! Egyszerűen nagyszerűek...
Humor,rejtély,kaland:)--->minden ami kell:)
Humor,rejtély,kaland:)--->minden ami kell:)
2010. július 19. 20:04
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline |
Emily Bronte - Üvöltő szelek : nekem nagyon tetszik, ötödszörre olvastam bejön ez a száraz stílus és Joseph humora is... és az is pluszpont még, hogy az 1700-1800-as években játszódik...
Betty Mahmudi - Lányom nélkül soha : ezt a könyvet most olvasom, és igazán rajongok érte, valamint egyet is értek Bettyvel. én már 5-6 arab országban jártas vagyok, és az arab srácokkal tényleg vigyázni kell! mégha Európában vagy Amerikában tanul is... a vére az mindig olyan lesz... ránézésre nyomulós, csajozós, vigyorgó kutyák, de amúgy nagyon agresszívek...(saját tapasztalat) (tisztelet a kivételnek)
Betty Mahmudi - Lányom nélkül soha : ezt a könyvet most olvasom, és igazán rajongok érte, valamint egyet is értek Bettyvel. én már 5-6 arab országban jártas vagyok, és az arab srácokkal tényleg vigyázni kell! mégha Európában vagy Amerikában tanul is... a vére az mindig olyan lesz... ránézésre nyomulós, csajozós, vigyorgó kutyák, de amúgy nagyon agresszívek...(saját tapasztalat) (tisztelet a kivételnek)
2010. július 19. 20:09
Ayse:Seherezádé lánya
Most olvasom,állatira bejön,mert igaz történetet mesél el,melyet az írőnő élt át,nagyon jó!
Tara Bahrampour:
Visszatérés Iránba
OLvasni fogom,de a tartalma nagyon megfogott!
Elizabeth Carter:édes bűn
egy szegéyn lányból gazdag lesz,a lányát egyedül neveli,és a férfihez csak érdekrből emgy hozzá,kinek most a felesége,de váratlanul betoppan az igaz szerelem...
Most olvasom,állatira bejön,mert igaz történetet mesél el,melyet az írőnő élt át,nagyon jó!
Tara Bahrampour:
Visszatérés Iránba
OLvasni fogom,de a tartalma nagyon megfogott!
Elizabeth Carter:édes bűn
egy szegéyn lányból gazdag lesz,a lányát egyedül neveli,és a férfihez csak érdekrből emgy hozzá,kinek most a felesége,de váratlanul betoppan az igaz szerelem...
2010. július 21. 11:30
True Blood
Nekem ez a kedvenc könyven,nagyon izgalmas. Szerepelnek benne vámpírok,vérfarkasok,alakváltók. És véleményem szerint sokkal jobb mint a Twilight. A főszereplő egy pincérnő aki mások gondolataiban tud olvasni. De egyik este történik valami ami teljesen megváltoztatja az életét. Olyasvalaki kerül az útjába akinek nem tud a gondolataiban olvasni. Aki kiváncsi rá az olvassa el
Első kötet címe: Inni és élni hagyni
Író:Charlaine Harris
Nekem ez a kedvenc könyven,nagyon izgalmas. Szerepelnek benne vámpírok,vérfarkasok,alakváltók. És véleményem szerint sokkal jobb mint a Twilight. A főszereplő egy pincérnő aki mások gondolataiban tud olvasni. De egyik este történik valami ami teljesen megváltoztatja az életét. Olyasvalaki kerül az útjába akinek nem tud a gondolataiban olvasni. Aki kiváncsi rá az olvassa el
Fuller
2010. július 21. 16:36
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2010.07.21. 11:30)
True Blood
Biztosan jó könyv, bár én még nem olvastam egyik részét sem...
Bár amit eddig leírtál annan nagyon Twilight szaga van...
Én a vámpírnaplók 3.részét olvastam ki tetszett ALig várom már a 4.et!!!
Olvasta valaki a Csitt, csitt c. könyvet? Ha igen elmondaná nekem milyen volt, mert meg szeretném venni, de még mérlegelek...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.