Most fogom elkezdeni Bartus Lászlótól a Maffiaregényt. Nagyon kíváncsi vagyok rá, már nem nyomják és állítólag a magyar maffiába enged betekintést. Sok sztorit hallottam már megbíiható és kevésbé megbízható forrásból is, meglátjuk ez milyennek fog tűnni. Bár nem nevezném magam hiteles bírának
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mopst megint vagy három könyvet olvasok egyszerre, és ez annyira jóóóóóó
Olvasol?
2010. július 31. 13:57
SpiritStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.29. Hozzászólás: 24 Csatolások: 8 Azonosító: 70372 offline |
2010. július 31. 14:00
adorebubble |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 763 Csatolások: 3488 Azonosító: 123989 offline |
Én imádok olvasni, nem is tudom, mit csinálnék esténként, ha nem olvasnék...alvás előtt Én most Szabó Magda- Für Elisét olvasom és nagyon jó!
2010. július 31. 14:03
SpiritStarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.29. Hozzászólás: 24 Csatolások: 8 Azonosító: 70372 offline |
Idézet (Nana95 @ 2010.07.31. 14:00)
Régen nagyon sokat olvastam. Most már inkább a mangákat szeretem, de persze "normális" könyveket olvasok. De szívesebben írok.
Átérzem az utolsó mondatot... Bár mostanában kevesebbet alkotok. És te miket írsz?
2010. augusztus 03. 19:41
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Én is nagyon szeretek olvasni! Szerintem remek időtöltés, ha nics semmi a TV-be, vagy éppen nincs kedvem se gépezni se TV-t nézni...
Bármikor tudok olvasni... ha van hozzá kedvem..
Írni egyaránt nagyon szeretek!
Én most Becca F. könyvét olvastam el a Csitt, csitt -et!!! Szerintem nagyon jó volt...
Bármikor tudok olvasni... ha van hozzá kedvem..
Írni egyaránt nagyon szeretek!
Én most Becca F. könyvét olvastam el a Csitt, csitt -et!!! Szerintem nagyon jó volt...
1 felhasználónak tetszik:
dora94
2010. augusztus 08. 12:31
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Most olvasom HUGH LAURIE - A BALEK című könyvet
És nagyon jó
És nagyon jó
2010. augusztus 08. 12:38
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline |
Énis nagyon szeretek olvasni, most éppen az evermoret olvasom 2x, és szerintem nagyon jó könyv.
2010. augusztus 08. 12:42
tegnap olvastam ki a Bridget Jones Naplóját. Az a baj (vagyis nem igazán baj) hogy most így, hogy ráértem nyáron sokkal többet olvastam mint úgy általában és tegnap előtt még az 50. oldalnál tartottam tegnap meg ugye kiolvastam. Olyan rossz hogy gyorsan a végére értem a második részét meg nem találom. Kicsit gyorsan olvasok ez így nem poén. Sokáig szeretném élvezni a történeteket a könyvet meg nem tom letenni
2010. augusztus 08. 12:43
Debbyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 131895 offline |
én imádok olvasni. most például az Éjszaka Háza 6. részét, a Megkísértvét várom nagyon.
csak az a gáz, hogy szeptember első felében jelenik meg, ami közelinek tűnhet, de nekem nagyon messze van
csak az a gáz, hogy szeptember első felében jelenik meg, ami közelinek tűnhet, de nekem nagyon messze van
2010. augusztus 08. 15:12
bulldogmangoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 58 Csatolások: 11 Azonosító: 132436 offline |
Stephen King - Ragyogás; Christine ♥
Twilight saga részei
Twilight saga részei
2010. augusztus 15. 18:36
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline |
Idézet (Fuller @ 2010.07.28. 12:03)
Rob MacGregor: Indiana Jones és az özönvíz legendája
A csudába. Az összes többit olvastam. A Frigyládát még az Inter Pressz Magazinban, De ez valahogy lemaradt.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 16. 15:46
Flóó_raúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 55 Csatolások: 4 Azonosító: 132624 offline |
Én akkor szerettem meg az olvasást mikor tavaly nyáron elkezdtem kiolvasni a Harry Potter könyveket. 3 hét alatt kiolvastam a 7 részt. De a macskák társasága is jókönyv sztem D Aranyos a története.
és idén nyáron is kiolvasom a Harry Potter könyveket , csak mostmár nem sorban hanem ameikhez épp kedvem van
és idén nyáron is kiolvasom a Harry Potter könyveket , csak mostmár nem sorban hanem ameikhez épp kedvem van
2010. augusztus 18. 14:33
sellyfan05visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.15. Hozzászólás: 127 Csatolások: 80 Azonosító: 133284 offline |
igen!Most éppen:
Twilight saga: Eclipse
Twilight saga: Eclipse
2010. augusztus 22. 16:02
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Én a True Blood című könyvet vettem célnak múltkor.
Először az első évad részeit néztem meg a tévében, majd elkezdtem a második évadot is, végül a harmadik - eddig megjelent részeit - is megnéztem. Nagyon tetszett, főleg, hogy teljesen másképp meséli el a vámpírok világát, mint az eddig általam olvasott vagy látott részek.
Rávettem magam, hogy megrendelem az első három kötetet, és megnézem, mennyivel jobb vagy rosszabb a filmnél. A csalódottságom kellemes volt. A történet igazán magával ragadó. Nagyon tetszik az írónő nyers fogalmazása, és tömény erotikával ellátott mondatai. Sok benne az erőszak, de ez kellett ahhoz, hogy végre kizökkenjek az eddig puhány, Cullenék világából. Sokkal jobban hiszem a True Blood vámpírokat vámpíroknak, mint az Alkonyat által ismert teremtményeket. Nincs benne sok csöpögő rész, nem szól az egész a vágyódásról. Tökéletes.
Viszont az meglepett, hogy külföldön már legalább 10 része megjelent. Elképesztő, hogy az írónak ekkora fantáziája van, és mindig úgy tudja befejezni a mondatokat, hogy csak egy szó lebeg a szemem előtt: Még!
Erősen tudom ajánlani mindenkinek!
Először az első évad részeit néztem meg a tévében, majd elkezdtem a második évadot is, végül a harmadik - eddig megjelent részeit - is megnéztem. Nagyon tetszett, főleg, hogy teljesen másképp meséli el a vámpírok világát, mint az eddig általam olvasott vagy látott részek.
Rávettem magam, hogy megrendelem az első három kötetet, és megnézem, mennyivel jobb vagy rosszabb a filmnél. A csalódottságom kellemes volt. A történet igazán magával ragadó. Nagyon tetszik az írónő nyers fogalmazása, és tömény erotikával ellátott mondatai. Sok benne az erőszak, de ez kellett ahhoz, hogy végre kizökkenjek az eddig puhány, Cullenék világából. Sokkal jobban hiszem a True Blood vámpírokat vámpíroknak, mint az Alkonyat által ismert teremtményeket. Nincs benne sok csöpögő rész, nem szól az egész a vágyódásról. Tökéletes.
Viszont az meglepett, hogy külföldön már legalább 10 része megjelent. Elképesztő, hogy az írónak ekkora fantáziája van, és mindig úgy tudja befejezni a mondatokat, hogy csak egy szó lebeg a szemem előtt: Még!
Erősen tudom ajánlani mindenkinek!
2010. augusztus 23. 16:34
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline |
Örömmel látom, hogy rácáfoltok arra a rosszindulatú megállapításra, miszerint a mai fiatalok nem olvasnak. Bizony sok dolgot lehet tanulni még egy kalandregényből is, de főleg a kifejező készséget fejleszti a legjobban. Minél többet olvasol, annál könnyebben tudsz beszélgetni bárkivel és ez által több barátod, vagy kedves ismerősöd lesz. Könnyebben tudsz kapcsolatot teremteni. Nem egy hátrány.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.