Olvasol?
2010. augusztus 25. 21:06
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Hát igen én elolvastam a Csitt, csitt-et... és nagyon tetszett, tudom ajánlani. Nyári nosztalgia van az összes vámpíros könyvemet újra olvastam, a Twilight Sagával kezdve, az Evernight sorozaton keresztül egészen a Pokoli báléjszakákig... Mind remek könyv..
2010. augusztus 28. 00:57
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline |
Harper Lee: Ne bántsátok a feketerigót!
Nekem ez a 2. Indy könyvem, de most ez nem tetszett.
Idézet (Qiny @ 2010.08.15. 18:36)
A csudába. Az összes többit olvastam. A Frigyládát még az Inter Pressz Magazinban, De ez valahogy lemaradt.
Nekem ez a 2. Indy könyvem, de most ez nem tetszett.
1 felhasználónak tetszik:
norbbika
2010. augusztus 28. 08:27
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Én nagyon szeretek olvasni. Anyukám kicsi koromban hála az égnek sokat olvasott fel nekem, meg a nővérem is, így én is megszerettem a könyveket. Mindenevő vagyok: szépirodalom (pl Virginia Woolf, Márai Sándor); kortárs művészet (Truman Capote, Grecsó Krisztián, Michael Cunningham); krimi (CSI és Gyilkos Elmék könyvek); fantasy (pl Gyűrűk Ura); történelmi személyiségek életrajzi könyvei; és szakkönyvek, legalábbis ami a kriminológiát illeti. Ja és imádom P.G. Wodehouse-t is. Szóval tényleg olvasok agyba-főbe. Egyedül a romantikus lektűröket nem szeretem, de azokat nagyon nem.
2010. augusztus 28. 08:49
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
Én most ezt a két Agatha Christie-t kezdtem:
Szerk: (mármint először az egyiket, utána a másikat. nem párhuzamosan a kettőt )
Szerk: (mármint először az egyiket, utána a másikat. nem párhuzamosan a kettőt )
2 felhasználónak tetszik:
norbbika,
Viktoriiaa
2010. augusztus 29. 21:22
Vikici |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 313 Azonosító: 126670 offline |
Valaki itt olvasta a kétévi vakációt?-nekem most az a kötlezőő...jesszus háát ez valami katasztrófa ez a könyv,eddig minden kötelezőt elolvastam,de ezt a nyári szünetben 3-szor kezdtem újra ,de mostmár elolvasom mert muszály..xd
2010. szeptember 09. 00:35
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline |
Idézet (mrs.soloASR @ 2010.07.16. 00:00)
Ajánlom mindenkinek Leslie L. Lawrence könyveit!!! Egyszerűen nagyszerűek...
Humor,rejtély,kaland:)--->minden ami kell:)
Humor,rejtély,kaland:)--->minden ami kell:)
Ha szereted Leslie L. Lawrencet, akkor Anthony Grayt csípni fogod. Szívből tudom ajánlani.
2010. szeptember 16. 09:58
Maevyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 104 Csatolások: 48 Azonosító: 111977 offline |
Nagyon szeretem Jilly Cooper regényeit! Fordulatosak, van bennük dráma, humor, szerelem, csalódás, nagyszerűen megírt és életszerű karakterek, vagyis minden,ami egy jó könyvhöz elengedhetetlen!
A Lovasok a nagy kedvenc, már nagyon sokszor olvastam, de még mindig nem tudom megunni! A könyvek kapcsolódnak egymáshoz (Rutshire Krónikák néven egyfajta sorozatot alkotnak), de külön-külön is érthetőek.
A Lovasok díjugrató sztárok zárt világába enged bepillantást. A Riválisok a média világába kalauzol, a Póló a lovaspóló világába. A férjszelidítő a gazdag és sokszor elkényesztetett sztárokról, az Apassionata a komoly zene világáról szól. A Csapó! egy fordulatokkal teli, igazi vérfagyasztó krimi.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert mindegyik letehetetlen!!!
A Lovasok a nagy kedvenc, már nagyon sokszor olvastam, de még mindig nem tudom megunni! A könyvek kapcsolódnak egymáshoz (Rutshire Krónikák néven egyfajta sorozatot alkotnak), de külön-külön is érthetőek.
A Lovasok díjugrató sztárok zárt világába enged bepillantást. A Riválisok a média világába kalauzol, a Póló a lovaspóló világába. A férjszelidítő a gazdag és sokszor elkényesztetett sztárokról, az Apassionata a komoly zene világáról szól. A Csapó! egy fordulatokkal teli, igazi vérfagyasztó krimi.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert mindegyik letehetetlen!!!
2010. szeptember 16. 09:59
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
L.J. Smith - Vámpírnaplók 4. Sötét Szövetség
Bonnie és Elena többi barátja, továbbá a szerelméért vetélkedő vámpírfivérek egyedül találják magukat Elena halála után. De az elhunyt kedvesük szeretett városát nagy veszély fenyegeti, olyan, ami akár a holtakat is felébreszti. Erősebbnek bizonyul-e vajon Elena akarata a halálnál, és a több évszázados harc után kibékül-e Damon Stefannal? Mindez kiderül a Vámpírnaplók negyedi részéből, ami nem kevésbé izgalmas és fordulatos az előző köteteknél.
Bonnie és Elena többi barátja, továbbá a szerelméért vetélkedő vámpírfivérek egyedül találják magukat Elena halála után. De az elhunyt kedvesük szeretett városát nagy veszély fenyegeti, olyan, ami akár a holtakat is felébreszti. Erősebbnek bizonyul-e vajon Elena akarata a halálnál, és a több évszázados harc után kibékül-e Damon Stefannal? Mindez kiderül a Vámpírnaplók negyedi részéből, ami nem kevésbé izgalmas és fordulatos az előző köteteknél.
1 felhasználónak tetszik:
Minimanó94
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.