Olvasol?
2011. április 26. 13:19
Pesztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Jelenleg Daniel Keyes-től a Billy Milligan háborúit. Hát, mit mondjak az Ötödik Sally jobban tetszett Mondjuk lehet, hogy ha elolvasom az első részt akkor jobban tudnám értékelni
Illetve ezzel párhuzamosan Vavyan Fable-től a Csontfuvolát
Illetve ezzel párhuzamosan Vavyan Fable-től a Csontfuvolát
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. május 12. 22:28
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Bret Easton Ellis - Glamoráma
Az elején még csak a csillogás, "hollywoodi kavarások", mint felvezetés, aztán elkezdenek beindulni a dolog és itt, a könyv közepe-vége felé már jönnek az Amerikai Psychohoz hasonló durva jelenetek. Imádom. A főszereplő Victor pedig nagyon szexi lehetne élőben Iszonyúan élvezem, hogy a '90-es évek összes sztárja, modellből lett sztárja és simán modelljei benne vannak.
Plusz pont, hogy Magyarország említve van a könyvben, ugyan csak annyira, hogy nálunk mossák át a pénzt.
Az elején még csak a csillogás, "hollywoodi kavarások", mint felvezetés, aztán elkezdenek beindulni a dolog és itt, a könyv közepe-vége felé már jönnek az Amerikai Psychohoz hasonló durva jelenetek. Imádom. A főszereplő Victor pedig nagyon szexi lehetne élőben Iszonyúan élvezem, hogy a '90-es évek összes sztárja, modellből lett sztárja és simán modelljei benne vannak.
Plusz pont, hogy Magyarország említve van a könyvben, ugyan csak annyira, hogy nálunk mossák át a pénzt.
2011. május 16. 20:16
britany95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 148265 offline |
Ha egy vöröspöttyöset megfogok, azt egy héten belül tuti elolvasom
a Kedvencem: Claudia Gray: evernight sorozata, és cassandra clare csontváros sorozata
a Kedvencem: Claudia Gray: evernight sorozata, és cassandra clare csontváros sorozata
2011. június 05. 20:53
Én most Patricia Schröder : Barátnőm az ellenségem című könyvét olvasom.Általában estefelé szoktam olvasgatni.Sokszor van olyan,hogy elkezdek olvasni aztán éjfélkor észreveszem hogy hoppá aludnom kéne már.
2011. június 06. 00:46
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Bret Easton Ellis - Holdpark
Ezt szánta utolsó könyvének, végül mégis írt egy folytatást az első publikált regényéhez, úgyhogy még mindig nem végeztem az összes művével, de az 1000%, hogy ő vált a kedvenc írómmá közben.
Még csak nemrég kezdtem, egyelőre nagyon önéletrajzi regénynek indul, mely kiemeli BEE életének egy érdekes szakaszát. Ő azt írja a regény elején, hogy minden megtörtént vele, amit leír, bár én úgy sejtem (és van, aki megerősít, de kiderülhet a tévedésünk), hogy lesznek benne fiktív részek is.
Abban már biztos vagyok, hogy volt olyan izgalmas élete, mint amilyenek a könyvei.
Ezt szánta utolsó könyvének, végül mégis írt egy folytatást az első publikált regényéhez, úgyhogy még mindig nem végeztem az összes művével, de az 1000%, hogy ő vált a kedvenc írómmá közben.
Még csak nemrég kezdtem, egyelőre nagyon önéletrajzi regénynek indul, mely kiemeli BEE életének egy érdekes szakaszát. Ő azt írja a regény elején, hogy minden megtörtént vele, amit leír, bár én úgy sejtem (és van, aki megerősít, de kiderülhet a tévedésünk), hogy lesznek benne fiktív részek is.
Abban már biztos vagyok, hogy volt olyan izgalmas élete, mint amilyenek a könyvei.
2011. június 06. 01:15
Idézet (moncsi9619 @ 2011.04.25. 20:10)
Általában én csak akkor olvasok könyvet ha muszáj ha kötelező meg hogy ha nagyon kíváncsi vagyok rá de másképp nem!
Erre én nem lennék büszke a helyedben!
Most épp: Anna Karenina már egy ideje... de közben kiolvastam Virginia Woolftól A világítótornyot és Hemingwaytől Az öreg halász és a tengert. De most már tényleg ki fogom olvasni az Anna Kareninát, csak hát kb. 1000 oldal...
2011. június 06. 01:49
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet (Regina @ 2011.06.06. 01:15)
Erre én nem lennék büszke a helyedben!
Most épp: Anna Karenina már egy ideje... de közben kiolvastam Virginia Woolftól A világítótornyot és Hemingwaytől Az öreg halász és a tengert. De most már tényleg ki fogom olvasni az Anna Kareninát, csak hát kb. 1000 oldal...
Nekem azzal az volt a bajom, hogy a sztori közepénél tartva megnéztem a filmet. Miután tudtam, hogy mi lesz a vége, inkább nem olvastam tovább.
2011. június 12. 07:54
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.08. Hozzászólás: 465 Csatolások: 3 Azonosító: 104407 offline |
Most épp Robert R. McCammon Csak az enyém című könyvét olvasom. Iszonyatosan izgalmas és kegyetlen történet, egész egyszerűen letehetetlen. Még hátra van vagy száz oldal, de tuti hogy még ma kivégzem.
2011. június 13. 11:54
cherybloodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.13. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 152878 offline |
Most a Szent Johanna Gimit olvasom.Nagyon jó
2011. június 13. 11:58
Idézet (Szösziii @ 2011.06.10. 19:11)
Nagyon szeretem a krimi és romantikus könyveket,de persze mást is elolvasok ha érdekel.
Most éppen a "Vörös pöttyös" könyvek egyikét az Evermore-Mindörökké című könyvet olvasom.Ez a Halhatatlanok sorozat első része,és imádom.
Most éppen a "Vörös pöttyös" könyvek egyikét az Evermore-Mindörökké című könyvet olvasom.Ez a Halhatatlanok sorozat első része,és imádom.
Én is imádom azt a könyvet De most éppen megint az Evernight-t olvasom szintén 'Vörös pöttyös'
2011. június 16. 03:27
Christopher Moore Vérszívó Démonok című csodája a soros. Ez a pasas egy őrült. Egy őrült zseni. Imádom! Ez a harmadik regény amit olvasok tőle, eddig mindet végigröhögtem.
1 felhasználónak tetszik:
Christo
2011. június 16. 15:58
Cathy Hopkins-Út a paradicsomba
Újrakezdés
Hős kerestetik
Repülésre készen
Újrakezdés
Hős kerestetik
Repülésre készen
2011. június 17. 03:05
DomciccDekker's bitch |
Idézet (Bradin @ 2011.06.13. 12:28)
Annyira jó lehet a könyv ha a '90-es évek összes sztárja benne van
Hát leginkább csak felsorolták őket
Johnny Depp volt említve, Tim Roth még modellkorából, DiCaprio, természetesen Christian Bale, ő nagyon ki volt emelve, ott volt még Uma Thurman, sokszor írta BEE, hogy "olyan Umás vagy ma" Naomi Campbell, Kate Moss, Marky Mark, Christian Slater, Stallone, a divatvilág nagyjai, Sharon Stone, Winona Ryder, Ethan Hawke...Chris O'Donnell több oldalon át beszél a főszereplőhöz, állandóan feltartja És ezt most csak pár oldalról néztem vissza. De volt még rengeteg más is. Voltak olyan oldalak, ahol szinte megállás nélkül sorolta a neveket.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.