Olvasol?
2011. október 31. 21:08
|
|
zsanatamuse. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.22. Hozzászólás: 4024 Csatolások: 213 Azonosító: 125662 offline
|
(remélem nincs még ilyen topik, én sehol nem találtam) Kb. 3 éve "szerelmese" vagyok Claudia Gray könyvsorozatának, az Evernight-nak. Sokak szerint csak TVD és Twilight utánzat, de szerintem teljesen más! Nagyon megragadott a történet! Olvastad már? Mi a véleményed róla? Minden vele kapcsolatos új infó jöhet!
Rövid leírás: Bianca szökni akar. Új diák az Evernight Akadémián, egy háborzongató, gótikus bentlakásos iskolában, ahol az osztálytársak valahogy mind túlságosan tökéletesek: okosak, elegánsak, jófomán olyanok, mint a ragadozók. Bianca tisztában van vele, hogy nem illik közéjük. Ekkor találkozik Lucassal, aki szintén kilóg a sorból, s aki szemmel láthatólag mindent megtesz azért, hogy ne legyen olyan, mint a többi evernightos. Kettejük között tagadhatatlanul van valamiféle vonzalom. Bianca minden veszélyt vállalna, hogy a fiúval lehessen, de sötét, régesrégi titkok elszakítják őket egymástól. Bianca ekkor megkérdőjelez mindent, amit eddig igaznak hitt. Claudia Gray rossz csillagzat alatt született szerelmi története, és a veszélyes szövetségeket felvonultató izgalmas események lélegzetelállító modern vámpírmese a mai olvasónak. Claudia Gray New Yorkban él és dolgozik. Az Evernight az első regénye.
Rövid leírás: Bianca szökni akar. Új diák az Evernight Akadémián, egy háborzongató, gótikus bentlakásos iskolában, ahol az osztálytársak valahogy mind túlságosan tökéletesek: okosak, elegánsak, jófomán olyanok, mint a ragadozók. Bianca tisztában van vele, hogy nem illik közéjük. Ekkor találkozik Lucassal, aki szintén kilóg a sorból, s aki szemmel láthatólag mindent megtesz azért, hogy ne legyen olyan, mint a többi evernightos. Kettejük között tagadhatatlanul van valamiféle vonzalom. Bianca minden veszélyt vállalna, hogy a fiúval lehessen, de sötét, régesrégi titkok elszakítják őket egymástól. Bianca ekkor megkérdőjelez mindent, amit eddig igaznak hitt. Claudia Gray rossz csillagzat alatt született szerelmi története, és a veszélyes szövetségeket felvonultató izgalmas események lélegzetelállító modern vámpírmese a mai olvasónak. Claudia Gray New Yorkban él és dolgozik. Az Evernight az első regénye.
2011. november 01. 15:14
Én most a Neveletlen Hercegnő Naplója 4. részét olvasom
És jó ötlet vol ez a topic,mert én nagy könyvfüggő vagyok
2011. november 01. 19:03
öm szoktam igen(: most épp. a Vizet az elefántnak c. könyvet kezdtem el sajnos a suli miatt nem iagzán haladok vele
2011. november 02. 11:59
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
szeretek olvasni, csak mostanában kevés időm van rá.
kedvenceim: Stephen King, Jane Austen, Agatha Christie, Richard Bach, Paulo Coelho
jelenleg Agatha Christie-től olvasom az Egérfogót, de lessan haladok vele, mert sok elfoglaltságom van.
kedvenceim: Stephen King, Jane Austen, Agatha Christie, Richard Bach, Paulo Coelho
jelenleg Agatha Christie-től olvasom az Egérfogót, de lessan haladok vele, mert sok elfoglaltságom van.
1 felhasználónak tetszik:
Domcicc
2011. november 02. 12:03
Jelenleg a True Blood-sorozat 6. könyvét olvasom, ez után pedig Stephen Kingtől A ragyogást.
A TB előtt pedig szintén Kingtől olvastam a Borzalmak városát, illetve a TB 4-et és 5-öt
A TB előtt pedig szintén Kingtől olvastam a Borzalmak városát, illetve a TB 4-et és 5-öt
2011. november 02. 12:06
|
|
krisztina9711visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.01. Hozzászólás: 170 Csatolások: 47 Azonosító: 163035 offline
|
Nem csípem az olvasást csak akkor olvasok ha nagyon muszály !
csaK egyetlen egy van amit szivesen olvaok az az alkonyat és a többi kötet !
2011. november 02. 12:06
Jelenleg igen,de mindjárt befejezem
A viharon át ezt olvasom..
Amúgy szeretek olvasni,jó kikapcsolódás ha pl unatkozunk..
2011. november 02. 16:14
Nagyon szeretek olvasni. A kedvenc könyvem az Elátkozott Ella, egy fantasy regény. Már százszor kiolvastam, nem bírok betelni vele.
2011. november 02. 16:57
Ez csak természetes nálam.Általában mindig kicsit yerekesebb könyveket olvasok(Disney rajzilfilmek,Szerelmi könyvek).Szerintem remek időtöltés az olvasás,csak sajnos az az egy baj van,hogy a tinin sőt az emberek többsége nem is olvas.Szerintem ez elég gáz,de hát ez van.
bloody girl
2011. november 03. 23:36
Nem rég fejeztem be a Heroin naplókat Nikki Sixxtől. Hatalmas könyv.
Aki esetleg ki akarná próbálni a drogokat ajánlom, hogy olvassa el és már az első pár oldal után megváltozik a véleménye...
Aki esetleg ki akarná próbálni a drogokat ajánlom, hogy olvassa el és már az első pár oldal után megváltozik a véleménye...
heyitsamyMT
2011. november 11. 09:29
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jelenleg egy Tönniest tartok a kezemben.
ophely88
2011. november 13. 00:05
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Idézet (krisztina9711 @ 2011.11.02. 12:06)
Nem csípem az olvasást csak akkor olvasok ha nagyon muszály !

ja, ha olvasnál, nyilván már észrevetted volna, hogy az muszáj és nem muszály.
9 felhasználónak tetszik:
Piros0817,
ciccmicc44,
thunderbird,
ophely88,
fanni1998,
Grace Benning,
Coco Selly,
DiscoDiva,
Cintii
2011. november 13. 14:57
|
|
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline
|
Éppen most fejeztem be egy könyvet, de jelenleg nincs itthon olyan , amit olvashatnék (és persze érdekel is), de nagyon rajta vagyok, hogy Stephen King: A szem című könyvét megszerezzem valahonnan.
heyitsamyMT
2011. november 17. 18:39
Nagyon szeretek olvasni!Ha nem érzem magam jól,vagy megbántott valaki akkor csak elő veszek egy könyvet,bármilyet és elmerülök benne!
A kedvenceim között vannak a:
Twilight Saga,Shiver-Linger,Utazás a föld középpontjába
De nagyon szeretem az Agatha Christie vagy Nora Roberts könyveket.
A kedvenceim között vannak a:
Twilight Saga,Shiver-Linger,Utazás a föld középpontjába
De nagyon szeretem az Agatha Christie vagy Nora Roberts könyveket.
2011. november 29. 19:16
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Igen, nemsokára befejezem Vladimir Nabokov Lolita című könyvét. Teljesen megrázó.
Egyszerűen elképzesztő, hogy van olyan ember, aki ilyen őszinteséggel és bátorsággal leírta amit leírt a könyvben. Továbbra sem tudom más szemszögből nézni a korkülönbség kérdést mikor az egyik fél még gyerek. Utána a Milennium trilógiába vágok bele, elvégre fél évet vártam a könyvtárban, hogy hozzám kerüljön a trilógia. Egyik sem könnyű műfaj, ezek után valami komédiát kell már olvasnom. Nem ismer valaki valami JÓ fekete humorral átitatott könyvet?
Sally Sparrow
2011. november 29. 19:19
Most fejeztem be Az öreg halász és a tengert, és ma vettem egy könyvet: Vérmacska.
Életemben nem röhögtem még könyvön ennyit xDD
Életemben nem röhögtem még könyvön ennyit xDD
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.