Olvasol?
2013. április 07. 12:52
Imádok olvasni Sajnos mostanság egyre kevesebbet, de nagyon szeretek Kötelező olvasmányokat valamiért nem olyan szívesen, de regényeket, például, ami lóval kapcsolatos, nagyon szívesen.
2013. április 07. 12:53
Idézet (Beyla @ 2013.04.07. 12:48)
Igen, olvasni. Tudod az olvasással az ember tud művelődni, tudja bővíteni a szókincsét és különböző ismeretekre tehet szert, valamint közben szórakozhat is, ha mondjuk szórakoztató modern regényt olvas. Hát, te sem álltál sorba, amikor az észt osztották. Bár az írási stílusodon és a helyesírásodon lenne mit javítani... Neked még nem mondták, hogy a mondatokat nagy betűkkel kezdjük, az írásjeleket meg nem használjuk halmozottan?
Esküszöm, büszke lehetsz magadra tizenöt évesen! A p*fám leszakad az ilyen műveletlen gyerekektől, de, hogy még büszke is legyen rá... Anyám borogass!
Esküszöm, büszke lehetsz magadra tizenöt évesen! A p*fám leszakad az ilyen műveletlen gyerekektől, de, hogy még büszke is legyen rá... Anyám borogass!
Nem akarok szemét lenni, de körülbelül látszik is rajta az értelem. Az ilyet csak sajnálni tudom.
És hogy ne legyek teljesen OFF: George R. R. Martin könyvét, a Kardok Viharát olvasom épp. Aztán meg a polcon lévő könyvek vannak tervbe véve, de majd eldöntöm akkor, hogy mit olvasok, egyelőre ez is elfoglaltság.
Illetve még valami: a topik gyakori látogatói között van olyan, akinek van Goodreads felhasználója?
2013. április 07. 12:55
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Jézus... Lexy15. Már a pofilodon látszik,hogy az olvasást nem neked találták ki.
Rendszeresen olvasok. Az imént fejeztem a Hőhullámot. Ha meglátok egy könyvesboltot mindig bemegyek és körülnézek.
Rendszeresen olvasok. Az imént fejeztem a Hőhullámot. Ha meglátok egy könyvesboltot mindig bemegyek és körülnézek.
2013. április 07. 12:56
Decemberben találtam itthon egy Vérvonal című könyvsorozatot, és már elolvastam az eddig megjelent összes részét. Jelenleg a Pretty Little Liars könyvet olvasom, de már gondolkodok azon, hogy megvetessem a Szent Johanna Gimit...
2013. április 07. 13:13
Idézet (Lexy15 @ 2013.04.07. 09:09)
olvasni???én??? ez komoly??
Pontosan ez a baj(om) a mai fiatalok nagy részével. Ledöbbennek azon, ha valaki megkérdezi, hogy szoktak-e olvasni. Én soha nem értettem azt, hogy valakit hogyan nem varázsolhat el egy könyvtár (én például ha rossz napom volt akkor azonnal oda veszem az irányt, mert szeretem, imádom és majdhogynem a mindenem, és egyszerűen csak leülök egy székre, fellapozom a könyvet, elmélyülök a történetben és minden gondom szertefoszlik legalább arra a kis időre.. aztán záráskor szólnak, hogy ideje mennem ) vagy hogy hogyhogy nem szeret olvasni. De tudod mit? Nem is érdemled meg azt, hogy egy-egy remek író szerzeményét olvasd. Lesüt rólad is, hogy a drága f@szbukon kívül semmi máshoz nem értesz, illetve lehet, hogy sírógörcsöt kapsz akkor, ha nincs meg az egyik sminked. Eltaláltam? Eltaláltam bizony.
ON: Jacqueline Wilson - My Sister Jodie. Az első olyan könyv, ami tényleg megfogott, a mai napig imádom.
16 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Christo,
Luckie,
Vampiregirl1,
Misao,
Hustler,
Charlotte Benning,
Patyó12,
krisztencs99,
joe_r,
minibogárka,
FüMá,
Destiny015,
Kyra99,
Adrianna,
SmileyZ
2013. április 07. 13:23
Jelenleg a Pretty Little Liars könyvváltozatát olvasom. Karácsonyra kaptam, de ha még hússzor nem olvastam el, akkor a kezembe se vettem. Egyszerűen nem tudom megunni.
7 felhasználónak tetszik:
Luckie,
Blaze,
krisztencs99,
Vampiregirl1,
nicol bellox,
Destiny015,
Kyra99
2013. április 07. 13:33
Mintha csak a kedves osztálytársaimat hallanám. Nem bántásból, de csak sajnálni tudom az olyan embereket, mint te. Soha nem fogjátok megtudni mennyire élvezetes dolog az olvasás. Hogy mennyi izgalmat tartogathat egy könyv és mennyi tapasztalattal lehet gazdagodni belőle. Bár az ilyen értelmiségi szinttel rendelkező lányok (és fiúk), mint te, inkább ne is olvassanak, úgyse tudnátok értékelni a könyv szépségét.
ON: Most olvastam el az Ábel a rengeteg-bent, mert az volt a kötelező. Az elején nagyon nem tetszett, de a végére már megbékéltem vele és még élvezni is tudtam. Ezen kívül a Catching Fire-t olvastam Suzanne Collinstól, de az már korántsem tetszett annyira, mint mondjuk az első rész. Zavart, hogy nem történt semmi.
16 felhasználónak tetszik:
Blaze,
Luckie,
krisztencs99,
nicol bellox,
Misao,
Hustler,
Beyla,
Charlotte Benning,
Patyó12,
duracell,
joe_r,
minibogárka,
Fanni00,
Kyra99,
Cintii,
Adrianna
2013. április 07. 13:44
Igen...tudod,még ma is lehet olvasni,vannak könyvek amiből az ember művelődhet.Mondjuk neked biztos nehéz elképzelni,hogy az ember nem egész nap a plázában vásárolgat minnél rövidebb szoknyákat és 20 cm-es magassarkúkat.Ez a komment te szegénységi bizonyítványodat mutatja...én a helyedben nem szólalnék meg többet.
2013. április 07. 14:21
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Én most elkezdeném a True Blood első részét,csak nem akarok belevágni,mert félek nem lesz rá időm,meg eleve több(?) mint tíz kötetes sorozat,így félek hogy nem bírnék leállni,és elolvasnám mind a tízet,és közbe nem maradna időm tanulni,meg ilyesmi
Egyébként még a hét elején olvastam el Cally Taylor - A mennyország várhat című könyvét, ami nem olyan komolyabb olvasmány, de aranyos kis szerelmi történet, jó poénokkal, így ajánlom mindenkinek
Egyébként még a hét elején olvastam el Cally Taylor - A mennyország várhat című könyvét, ami nem olyan komolyabb olvasmány, de aranyos kis szerelmi történet, jó poénokkal, így ajánlom mindenkinek
2013. április 07. 14:24
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Most ezt olvasom: Alice Csodaországban
2013. április 07. 14:28
Én nagyon szeretek olvasni. Jelenleg Jorge Amado Gabriela című könyvét olvasom.
2013. április 07. 14:39
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Idézet (Lexy15 @ 2013.04.07. 14:33)
nem drágám ha nekem nincsen meg egy sminkem el megyek és veszek egy újat mert én meg tehetem ennyi
Tudom, ez nem volt túl kulturált,de egyszerűen mintha neked írták volna ezt a régóta trendelő néhány sort.
Igaz,hogy túl sokat írom ezt is a tagoknak mostanában starityn,de rád is nem kicsit igaz:
Idézet
"Belőled sem lesz egy agysebész."
ON: most én is Jacqueline Wilson egyik könyvét, "Girls Under Pressure" című szerzeményt olvasom.
Nagyon tud írni a hölgy.
11 felhasználónak tetszik:
nicol bellox,
Carmita,
Blaze,
Vampiregirl1,
Beyla,
Charlotte Benning,
Luckie,
duracell,
joe_r,
Cintii,
Adrianna
2013. április 07. 14:41
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Lányok! Ne is foglalkozzatok Vele, nem ér ennyit..! Legyünk mi az okosabbak!!
2013. április 07. 14:44
bátor09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 172 Csatolások: 51 Azonosító: 184071 offline |
Nagyon-nagyon szeretek olvasni. Szinte falom a könyveket! Főleg a vörös pöttyös könyveket,azon belül is a vámpíros-vérfarkasos történeteket! Persze emellett még rabja vagyok Cassandra Clare regényeinek és a SZENT JOHANNA GIMINKEK!!! Csupa nagybetűvel
2013. április 07. 17:56
Idézet (nicol bellox @ 2013.04.07. 14:24)
Most ezt olvasom: Alice Csodaországban
Az Alice Tükörországban-t is tudom ajánlani. Nagyon jó mindkét könyv.
2013. április 07. 18:14
Most olvasom tizedszerre a Harry Pottert. Elmondani nem tudom, hogy mennyire imádom. Miért nincs még vagy 600 része?? XD
Egyébként meg ne csodálkozzatok rajta, hogy Lexy15 nem szokott olvasni. Gondolom ő valami k*rva képző iskolába járt és ott olvasni nem tanítják meg az embert csak sz*pni...már bocsánat.
Egyébként meg ne csodálkozzatok rajta, hogy Lexy15 nem szokott olvasni. Gondolom ő valami k*rva képző iskolába járt és ott olvasni nem tanítják meg az embert csak sz*pni...már bocsánat.
2 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
Luckie
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.