Olvasol?
2013. augusztus 02. 19:17
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Igen, megint előkapartam Jennifer Armentrout Obszidiánját.
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2013. augusztus 03. 00:15
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Én most a Titokföldét Brandon Mulltól. Egész jó a története, jó kikapcsolódás, de idősebbek unnák szerintem. Meglehetősen gyerekes a megfogalmazása és nem elég részletes, ez engem is zavar kicsit.
2013. augusztus 03. 11:14
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline |
Jelenleg igen ami eléggé nagy szó nálam. Mivel a kötelező olvasmányok megutáltatták velem a könyveket (főleg a Pál utcai fiúk) ezért nem nagyon olvastam. Meg hát olyat se találtam aminek a története érdekelne egyedül a Komfortos mennyországot olvastam el. DE a minap megtaláltam álmaim könyvét. A címe Luciana B. lassú halála és eléggé egy krimis könyv. Viszont imádom az elvontabb könyveket. És a borítója is nagyon tetszik szóval örülök, hogy végre megtaláltam azt ami érdekel.
2013. augusztus 03. 13:35
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (sztárfan @ 2013.08.03. 11:05)
ezt úgy értettem hogy könyveket nem szoktam olvasni...
Tudom, hogy értetted. Csak arra mutattam rá, hogy az édeskevés. Az újságok nem igazi olvasmányok, fel sem érnek egy könyv izgalmas történetével.
Például én most Guillermo Del Toro és Chuck Hogan 'A kór'-ját olvasom. 592 oldalas és mindjárt kiolvasom, pedig csak 5 napja vettem. Rohadt izgalmas és nagyon para.
2013. augusztus 03. 13:53
Ha meg kéne számolnom a könyveket, amiket életem során olvastam, elég nagy bajban lennék a számokból és a memóriámból kiindulva... most King - Sorvadj El-jét olvasom újra, és nagyon el szeretném kezdeni megint a Gyűrű Szövetségét (és persze utána a Két Tornyot és a Király Visszatér-t), de félek, hogy leragadok a térképeknél és a függelékeknél azt ordítozva, hogy "Edoras! Megtaláltam Edoras-t! És ott van a Fangorn! Minas Tirith! Dwimordene (Lórien)! Angmar, rajta van Angmar is??? Wááá!" Igen, ilyenkor előjönnek a fangirl érzéseim Az el-szeretném-olvasni listámon iszonyat sok könyv van, amúgy Dorian Gray-t még sajnos nem fejeztem be, és most nagy King-lázban égek, be kéne már szerezni néhány könyvét pluszban. A listán jelenleg a legfontosabb beszerezni való A Viskó, amit az egyik osztálytársamnál láttam, és iszonyatosan felkeltette az érdeklődésemet, könyvesboltban viszont még azóta sem láttam, szóval nagy a valószínűsége, hogy online rendelem meg.
Jody
2013. augusztus 04. 17:25
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Múltkor adták a tv-be az Egri Csillagokat, és én valahogy késztetést éreztem arra, hogy elolvassam, szóval belekezdtem. Mellette elkezdtem olvasni az Anna Kareninát, amit már régóta terveztem, de csak most tudtam rá sort keríteni. A Da Vinci-kód-ot is olvasom, már az utolsó lapoknál tartok, és a Főnix Rendjét is hamarosan kiolvasom.
Cintii
2013. augusztus 05. 12:29
keiko16_új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 205847 offline |
Sziasztok!
Egy kérésem lenne.. Keresem online, vagy torrent letöltő, vagy csak simán letöltő linket Jennifer Armentrout Obszidián könyvéhez... Ha esetleg valakinek lenne és elküldené azt megköszönném ..
kittiszabo16@gmail.com
Egy kérésem lenne.. Keresem online, vagy torrent letöltő, vagy csak simán letöltő linket Jennifer Armentrout Obszidián könyvéhez... Ha esetleg valakinek lenne és elküldené azt megköszönném ..
kittiszabo16@gmail.com
2013. augusztus 05. 20:24
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Christo @ 2013.08.03. 13:35)
Például én most Guillermo Del Toro és Chuck Hogan 'A kór'-ját olvasom. 592 oldalas és mindjárt kiolvasom, pedig csak 5 napja vettem. Rohadt izgalmas és nagyon para.
Egy kérdés: Milyen olvasmány? Izgalmas? Érdemes időt és pénzt költeni rá?
Azaz igazság, hogy rajongom Chuck Hogan írásaiért, de A kór kimaradt eddig az életemből. Hallottam már róla ugyan, de még nem néztem komolyabban utána. Mi a véleményed róla?
2013. augusztus 05. 21:07
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Idézet (Beyla @ 2013.08.05. 20:24)
Egy kérdés: Milyen olvasmány? Izgalmas? Érdemes időt és pénzt költeni rá?
Azaz igazság, hogy rajongom Chuck Hogan írásaiért, de A kór kimaradt eddig az életemből. Hallottam már róla ugyan, de még nem néztem komolyabban utána. Mi a véleményed róla?
Ez egy vámpír-apokalipszis sztori, ami iszonyat érdekesen van tálalva. A vérszívók teljesen mások, mint az eddig megismert történetekben, csak pár dolog maradt hű a mitológiájukhoz. Az elején talán egy kicsit terjengős, de ki lehet bírni, mert tényleg úgy képzeled el a szereplőket és a jeleneteket, mintha egy filmet néznél. A karakterek nagyon jók, tudsz azonosulni velük, izgulni értük, vagy épp utálni őket. Van benne pár gusztustalan rész, de a Sötét örvény könyveknél ezen nem is kell meglepődni. A könyv egyre izgalmasabb lesz a vége felé, ahogy a szálak összeérnek, szóval ha bírod az ilyen végítéletes, misztikus, paráztatós dolgokat, feltétlen szerezd be. Én amúgy holnap megyek megvenni a második részét, A bukást.
Bessie
2013. augusztus 06. 09:33
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Nemrégiben megrendeltem Virginia Woolf: Orlando c. regényét, mert az még hiányzik a gyűjteményemből. Nos, a kötet külalakja akkora csalódást okozott, hogy majdnem otthagytam az üzletben. Enyhén szólva is ocsmány. Egy szegedi kiadó műve ez, inkább nem nevezném meg őket, de tényleg tré munkát végeztek. Úgy néz ki a könyv mintha valamelyik boltban, a "minden könyv 390 Ft" elnevezésű polcról loptam volna le. Ronda papírkötés, igénytelen borítóterv. Komolyan, mintha egy olcsó ponyva lenne, holott tényleg a világ egyik legcsodálatosabb remekművéről van szó. Elhoztam, mert már nagyon régen vágytam rá, hogy újra elolvassam, de amint lesz rá lehetőségem, megveszem keménykötésben, mert ez így baromira kiábrándító.
2013. augusztus 06. 14:05
Persze ,hogy olvasok.
Nem olvasni számomra bűn...
Agatha Christie az én favoritom könyvek terén imádom a krimit és szerintem ő a világ legjobb krimi írója...
Akkor ott van nekem a Végzet Ereklyéi ami egyik kedvencem.
Zabálom az Orosz nagy irodalmat kedvencem az Anna Karenina amit egyszerűen imádok...Még napokig sorolhatnám de akkor zárom talán Tolkien-el Imádom a könyveit
+hülye vagyok mert kihagytam az egyik legnagyobb kedvencem Felhőatlasz számomra legeslegkedvesebb könyv
Nem olvasni számomra bűn...
Agatha Christie az én favoritom könyvek terén imádom a krimit és szerintem ő a világ legjobb krimi írója...
Akkor ott van nekem a Végzet Ereklyéi ami egyik kedvencem.
Zabálom az Orosz nagy irodalmat kedvencem az Anna Karenina amit egyszerűen imádok...Még napokig sorolhatnám de akkor zárom talán Tolkien-el Imádom a könyveit
+hülye vagyok mert kihagytam az egyik legnagyobb kedvencem Felhőatlasz számomra legeslegkedvesebb könyv
Cintii
2013. augusztus 06. 14:19
Eszti. BridgitFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.20. Hozzászólás: 766 Csatolások: 17 Azonosító: 206672 offline |
Én az SzJG kalauzt olvasom,és ac kötelző olvasmányt..
2013. augusztus 06. 14:27
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Igen épp most olvasom a SZJG 8.kötetét
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.