Olvasol?
2013. szeptember 24. 10:43
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Most fejeztem be L.J.Smith - Stefan Naplója 2.rész - Vérszomj című könyvét.Az elsőt még nem olvastam,de mivel csak ez volt bent a könyvtárban gondoltam ez is jó lett.Tetszett,de örülök,hogy anno egyiket sem vettem meg.Túl rövid ahhoz Majd talán sok-sok idő múlva
Most pedig elkezdem Sara Gruen - Vizet az elefántnak című könyvét.A filmet is imádtam,remélem ez is tetszeni fog
Most pedig elkezdem Sara Gruen - Vizet az elefántnak című könyvét.A filmet is imádtam,remélem ez is tetszeni fog
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Bessie
2013. szeptember 25. 15:31
GyöngyiVirág14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.01. Hozzászólás: 117 Csatolások: 12 Azonosító: 211061 offline |
Én nem nagyon szoktam olvasni,még nem találtam meg a nekem való könyvet.. Bár..A hétvégén vettem egy könyvet, A halál kémiáját... eddig még csak 4 fejezetet olvastam el belőle de jónak tűnik
2013. szeptember 25. 15:35
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline |
Idézet (Bessie @ 2013.09.20. 00:31)
Volt szerencsém hozzá pár éve. Imádtam.
Tegnap olvastam ki Szergej Lukjanyenko: Őrök világa könyvét.
Most is odapakolt a szerző rendesen, egyszerűen fogalmam nem volt mi lesz a vége, ami talán mondanom sem kell nagyon meglepett. Én ajánlanám mindenkinek ezt és az első kötetet is, ennek a "sorozatnak".
Ma pedig elővettem egy klasszikust:
Stephen King: Ragyogás
Tegnap olvastam ki Szergej Lukjanyenko: Őrök világa könyvét.
Most is odapakolt a szerző rendesen, egyszerűen fogalmam nem volt mi lesz a vége, ami talán mondanom sem kell nagyon meglepett. Én ajánlanám mindenkinek ezt és az első kötetet is, ennek a "sorozatnak".
Ma pedig elővettem egy klasszikust:
Stephen King: Ragyogás
már kiolvastam az első regényt és a másodikat is majdnem és egyszerűen lenyűgöző:DDD
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. szeptember 25. 15:53
Én nemrég fejeztem be Benina - Bíborhajú - A boszorka fénye című könyvét.Nagyon jó könyv ajánlom mindenkinek.Nemsokára kezdem a Bíborhajú - A boszorka démona c. 2. kötetet.
2013. szeptember 25. 15:57
Idézet (csillámpóni089 @ 2013.09.18. 17:45)
Jó nem ér kiröhögni de még nem olvastam el a kötelezőt így most Egri csillagokat olvasok.
Nem röhögünk,én pl. nem szoktam a kötelezőket elolvasni.Egész nyáron van nálam valamilyen könyv,de a kötelezőket az Istenért nem olvasnám ki.Inkább a netről leszedem xD Most nyáron pl. 12 könyvet olvastam el Voltak vastagabbak és vékonyabbak is,de mindet imádtam
2013. szeptember 25. 18:12
Nik.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 211972 offline |
Én imádok olvasni! Komolyan!
Kedvenc könyvem illetve könyveim. Én egy amolyan sorozatot olvasok.
Elisabetta Gnone-Fairy Oak: Az ikrek titka,A Sötétség bűvöletében,A fény hatalma..EZ AZ ELSŐ HÁROM RÉSZ.
De még van 4 rész. Aztán nemrég megtudtam, hogy még van még egy sorozat.
De én most a FLOX ŐSZI BOLONDSÁGAI-t olvasom.
De a lényeg: IMÁDOK OLVASNI.
Amolyan kötelező olvasmányok közül, a A Pál utcai fiúk nagyon tetszett. Most nem régen epdig kiolvastam az Egri csillagok-at. Bevallom ez jobban tetszett. De én mindegyiket imádom. Sokakkal elentétben, én örülök, hogy ezeket az olvasmányokat "kötelezővé" tették.
Elisabetta Gnone-Fairy Oak: Az ikrek titka,A Sötétség bűvöletében,A fény hatalma..EZ AZ ELSŐ HÁROM RÉSZ.
Amolyan kötelező olvasmányok közül, a A Pál utcai fiúk nagyon tetszett. Most nem régen epdig kiolvastam az Egri csillagok-at. Bevallom ez jobban tetszett. De én mindegyiket imádom. Sokakkal elentétben, én örülök, hogy ezeket az olvasmányokat "kötelezővé" tették.
Cute girl 998
2013. szeptember 25. 18:46
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Idézet (Nik. @ 2013.09.25. 18:12)
Én imádok olvasni! Komolyan!
Aha, a Fairy Oak könyvek jók. Valaki olvasta már a Vango- a hazátlan herceget? Érdemes.
2013. szeptember 26. 21:07
Effy.01original vampire ♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1155 Csatolások: 0 Azonosító: 208769 offline |
Most olvastam ki a Harry Potter és a Titkok kamráját, holnap pedig elkezdem az Azkabani foglyot. A filmek közül az volt a kedvencem, kíváncsi vagyok, hogy könyvben milyen lesz majd.
2013. szeptember 26. 21:12
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Szent Johanna Gimi 5, Harry Potter és a Titkok Kamrája + angolul olvasok egy könyvet VIII. Henrikről és a feleségeiről. Általában buszon olvasok, mivel máskor nincs nagyon rá időm.
2013. szeptember 26. 21:19
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Az Elfújta a szél és a Védett férfiak kihúzva. Huh. Utóbbi nagyon keményen gondolatgerjesztő, de előbbi olvasását mindenkinek melegen ajánlom. Tudom, hogy a film klasszikus meg minden, de hiába legendás Vivien Leigh, Scarlett karakterizációját csak a regény adhatja vissza teljes egészében.
Kazuo
2013. szeptember 27. 12:21
Én jelenleg a Szürke 50 Árnyalatát olvasom
Average Girl
2013. szeptember 27. 22:14
Christo |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.11.23. Hozzászólás: 7844 Csatolások: 21645 Azonosító: 77830 offline |
Befejeztem Max Brookstól a World War Z - Zombiháborút. Tetszett, tisztára olyan volt, mintha tényleg lett volna a múltban egy ilyen zombifertőzés.
Mivel jövőhét péntekig nem tudom megvenni az új Dan Brown könyvet, az Infernót, ezért elkezdtem Neil Gaimantől a Soseholt és az a helyzet, hogy nem lenne szabad olvasnom a metrón vagy a villamoson, mert folyamatosan túlmegyek legalább egy megállót, olyan szinten elveszek a könyvben
Mivel jövőhét péntekig nem tudom megvenni az új Dan Brown könyvet, az Infernót, ezért elkezdtem Neil Gaimantől a Soseholt és az a helyzet, hogy nem lenne szabad olvasnom a metrón vagy a villamoson, mert folyamatosan túlmegyek legalább egy megállót, olyan szinten elveszek a könyvben
2 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
Bessie
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.